- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към момичета (Дрехи)
Emi ne osobeno.Ima niakoi koito sa gotini taka,no ina4e ne mi haresva.
Мен повече ме кефи пънкарския стила и ако сложиш хубаво и мило момче в тия дрехи направооооо....
Не харесвам момчета, които чрез дрехите си ми се правят на някви. Обичам, когато някой се е облякъл някакси и да е забравил вече какво си е облякъл, просто е сложил, квото му е удобно и квото му се е видяло ок за времето навънка. То всеки е суетен и е нормално да си има там стил и някакви аксесоари ли, как да ги нарека, ама не и разни тениски с измислени надписи(ар'ен'би, рока уеър, кви има там още) и гащи, дето нарочно си ги е смъкнал до колената и им е опнал някъв синджир или нещо подобно.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
не ме кефи особено
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Haresvat mi![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
oooooo да и на мен![]()
I’m your truth, telling lies I’m your reasoned alibis I’m inside open your eyes I’m you.....
mi nz ama az mn ima se kefq![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
abe kefqt me ama da ne se vjivqvat v rolqta si na rapari.
имам доста приятели рапъри, но мен лично не ме привличат![]()
КаЖи Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл,Но нЕ нА ДуМи иЛи нА ШеГа?кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ПоЧyВСтВаЛ КаКвО Е В СъщнОсТ ЛюБоВтА?ИсКаШе мЕ СтАнАх тВоЯ-ТоВа лИ БеШе тВоЯтА МеЧтА?иСкАшЕ Да тЕ ОбИчАм и кАкТо вИнАгИ УсПя!
Въпрос на вкус. Аз не си падам по тях, защото повечето са големи позьори, въобще не знаят и какво правят и защо![]()
Виште ся Аз лично съм смъкнат,и кво мноо момичета си падат по тея работи...Ама ми писна да има някви тъпи имитатори дето са си зели неква шапка с козирка сложили я накриво и смъкнали анцуга да петите И кво?Виж да се мъкне в яко кецове и дебел СРЕБЪРЕН ланец(казвам сребарен иначе е голяма цигания със злато)Иначе аз имам ланец имам обеци но не ги нося редовно...Се пак малко поодмина модата за теа работи...
МеН Р&Б музиката къртиииии :Р
За всички газари "елате по повече !!!"
Давам Любов на тоя който ме уважава,
Давам Любов на тоя който гърба ми пази,
Давам Куршум на тоя дето мене ме мрази!!!!!!!!!
ми във всеки случай по ме кефят от онея с розовите блузки
харесва ми но да не е прекалено.. примерно смъкнати дънки и по широка блузка да но без хиляда ланци.. нз си кфи шапки и т.н
Тия рапърчета тип Мишо Шамара са ми тооолкова смешни... иначе се кефя на смъкнати дрешки... но само да не са R'n'B wear.
Оооо да,определено.Кефя се горе-долу,защото има някои момчета, на които наистина им отива.Но само тях харесвамПървоначално написано от Mimka_sweet
![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
радвам ме смъкнати хорица...стига да не е тип Мишо Шамара..ахаха
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Е мн ясно че им се кефя.Не само заради тфа,че попринцип слушам хип-хоп...просто си стои яко независимо колко ще са широки.Но само дрехите не са достатъчни за да ми хареса някой.Може да има хубави дрехи ама да е пълен балък ;[
Неее, тея яко смъкнатите не ме кефят ама хи4 никак даже![]()
![]()
![]()
Робинята на Quench
Отвратителни са![]()
Кефят ме но не вси4ки
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Abe ako ne e prekaleno e qko :P
NiKoga Ne se Razdelqs s YsMiVkaTa Si, dori KOgato ti e TajNo Otkade da znaesh,Koga Nqkoi Shte se Vlubi v Neq
Uaxaxaxa, tiq visnali dynkita...moje da gi pylni6 cql mesec, nqma da se nalaga da se razhojda6 do WC-to...ujasni sa!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
готини са,обаче създават един мачовски вид.все едно могат да имат всяка,която искат![]()
![]()
Това,което ни убива,ни прави по-силни!