.

Виж резултатите на анкетата: мнението Ви за клипа на Call me when you're sober

Гласували
27. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • лош

4 14,81%
  • не е лош

5 18,52%
  • добър

4 14,81%
  • мн.добър

1 3,70%
  • отличен

1 3,70%
  • страхотен

7 25,93%
  • не съм го гледал/а още

5 18,52%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sinmaster
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Нали уж говорехте за това, че е като краварка...а сега става въпрос за пеенето И. Дайте клипа, де.
    Ex ex ex mai izob6to ne 4ete6 ve4e kazax NA VSEKI 1 4AS GO DAVAT PO MTV EUROPE ako nema6 TV togaz vij tuk ot de da drapne6 videoto http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=49233
    Да и тя ще седи цял час и ще гледа МТВ Така ли?

Ето линк
    11 tochka deaktiven profil.

Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Нали уж говорехте за това, че е като краварка...а сега става въпрос за пеенето И. Дайте клипа, де.
    Ex ex ex mai izob6to ne 4ete6 ve4e kazax NA VSEKI 1 4AS GO DAVAT PO MTV EUROPE ako nema6 TV togaz vij tuk ot de da drapne6 videoto http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=49233
    Да и тя ще седи цял час и ще гледа МТВ Така ли?

Ето линк
    Mi ne sega primerno v 14:00 6e q davat i sled 1 4as koeto 6te re4e v 15:00 pak na seki kragal 4as zadaljitelno q puskat vav FRESH po MTV taka 4e ne moi q propusne v4era sam q gledal 13 pati ot 7:00 do 20:00

Град
    Варна
    Забележи обаче колко незабелижима и тъпа трябва да е една песен, за да трябва да я пускат през час по МТВ, за да я забележат хората.

Забележи обаче колко незабелижима и тъпа трябва да е една песен, за да трябва да я пускат през час по МТВ, за да я забележат хората.
    Hmmm q si pomisli 6tom q puskat po MTV zna4i e xubava te nqmat izgoda ako pesenta e nqkoi bokluk ina4e nqma da ima reiting

No stigam sam vi ubejdaval 4e klipa e super qk vseki si ima predpo4itaniq v kraina smetka 1slu6at 4alga,2rap,3metal,4narodno edni sa s bql cvqt na kojata,2 s jalt,3 s 4eren vsi4ki sme razli4ni taka 4e na koito ne mu xaresva dobre nqma da go nasilvam

Град
    Варна
    Hmmm q si pomisli 6tom q puskat po MTV zna4i e xubava te nqmat izgoda ako pesenta e nqkoi bokluk ina4e nqma da ima reiting

Пфф...хахаха. Всичко, което пускат по МТВ (с някои малки изключения) е боклук.

Град
    Варна
    Хах. Защо ли започвам да си мисля, че Sinmaster и evanescence_fen4e са един и същ човек. Еднакъв стил на писане имат. Освен това засега случайно или не - Sinmaster има мнения сам в темата на evanescence_fen4e. Може и да бъркам, но поне аз така си мисля.

Хах. Защо ли започвам да си мисля, че Sinmaster и evanescence_fen4e са един и същ човек. Еднакъв стил на писане имат. Освен това засега случайно или не - Sinmaster има мнения сам в темата на evanescence_fen4e. Може и да бъркам, но поне аз така си мисля.
    Jestoko se laje6 moi az sam M a evanescence_fen4e e F a kolkoto tova 4e imam mnemiq samo v neinata tema za6toto mi dopadna i sam registriran dnes no 6te imam i drugi komentari nadqvam se a tova 4e imame 1 sa6ti stil na pisane e sigurno ot tova 4e i 2 sme fenove na Evanescence

Imam predvid 4e i dvamata poneje sme fenove na Ev to i gi za6titavame po 1 i sa6ti na4in

Град
    In the basement
    Гледах клипа, слушах и песента, и песента ми се стори много слаба звучеше като поп(то направо си беше поп) Относно клипа не беше лош, но Ейми ми приличаше на Кристина Агилера

I'm darkness, I'm anger, I'm pain
    I am master
    The evil song you sing inside your brain
    Drive you insane

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    И аз исках да кажа това,евала,че се сети.И клипа е тъп,и Евънесън като също.Група за депресирани тийнейджърки - потенциални самоубийци.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Цитирай Първоначално написано от b0n3
    Гледах клипа, слушах и песента, и песента ми се стори много слаба звучеше като поп(то направо си беше поп) Относно клипа не беше лош, но Ейми ми приличаше на Кристина Агилера
    Saglasen sam malko par4eto naistina prili4a na POP no tq e kato balada

Ne pla4i za men
    Ako me obi4a6
    Ti trqbva da si tuk s men
    Ti me iska6
    Ela i me nameri
    Pomisli malko

Trqbva li da padam
    Trqbva li da zagubq vsi4ko...

Sajalqvam za nqkoi dumi ako ne sa prevedeni mnogo dobre no se nadqvam da se razbira gore dolu!!!No ideqta mi e 4e pesenta e balada i zatova prili4a na POP no xubavoto na pesenta e 4e e s mnogo 4uvstvo no ve4e kazax vski s predpo4itaniqta si

Град
    Варна
    На мен лично това не ми мяза на балада, но да приемем, че е. Nothin' else Matters е балада, но няма нищо общо с попа. Тази песен има много общо с попа, тъй като е направена като поп песен. Продуцентите виждат какво се слуша сега - това се слуша, значи групата ще свири това. Слага се мелодийка колкото да я има и да я харесат феновете. Ама това, че тази песен няма нищо общо с чувствата и идеите на музиканта - няма никакво занчение давай пари ще се печелят, при това много...

Музиката им се е развила страшно много, като звучене е екстра, дори Amy пее много по-добре, но трябваше да има и нещо кофти - какъв е този текст?? Едно време можеше човек да намери смисъл..
    Клипът е средна работа, нищо прекалено оригинално. Малко й напъхват камерата в деколтето, според мен заради това е Fresh по MTV.
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    ами гледах само 2 минути,да наистина ейми е блях това мучихахахахах клипа е отвратителен
    и още нещо спри да пускаш 100 теми за тия хлапаци,бе момиче

Аз ли съм тъпа и не схващам идеята на клипа или ... Гледах го 2 пъти внимателно и пак не ми се видя кой знае какво , нещо идеята ми се губи по пътя ...
    Колкото до песничката - много й приляга да я пускат по МТВ; не ми харесва особено
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    ами гледах само 2 минути,да наистина ейми е блях това мучихахахахах клипа е отвратителен
    и още нещо спри да пускаш 100 теми за тия хлапаци,бе момиче

Повече от фен
    я провери IP адресите ни и после си направи изводите дали сме едни и същ човек

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    абе ти?тия клавиатура имаш ли за нещо?

Град
    Shumen
    Убиец...нищо друго не мога да кажа.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    абе някой знае ли кой е готиния пич от клипчето?много ме искефи!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Повече от фен
    Oli G Wolfie

Guest
    На мен лично песента мноооого ми харесва \/ \/ \/ .Това ми е любимата група .И въпреки че ми са любимци мога да кажа без пристрастия,че клипа им беше страхотен,както и онзи сладур - Oli G Wolfie :P .

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На мен лично песента мноооого ми харесва \/ \/ \/ .Това ми е любимата група .И въпреки че ми са любимци мога да кажа без пристрастия,че клипа им беше страхотен,както и онзи сладур - Oli G Wolfie :P .
    Мда...И аз съм на същото мнение.И на мен Evanescence са ми любимата група .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си