- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- мнението Ви за клипа на Call me when you're sober
Да и тя ще седи цял час и ще гледа МТВ Така ли?Първоначално написано от Sinmaster
Ето линк
11 tochka deaktiven profil.
Забележи обаче колко незабелижима и тъпа трябва да е една песен, за да трябва да я пускат през час по МТВ, за да я забележат хората.
Първоначално написано от Sinmaster
![]()
![]()
Пфф...хахаха. Всичко, което пускат по МТВ (с някои малки изключения) е боклук.
Хах. Защо ли започвам да си мисля, че Sinmaster и evanescence_fen4e са един и същ човек. Еднакъв стил на писане имат. Освен това засега случайно или не - Sinmaster има мнения сам в темата на evanescence_fen4e. Може и да бъркам, но поне аз така си мисля.
Първоначално написано от Mo6no
Jestoko se laje6 moi az sam M a evanescence_fen4e e F a kolkoto tova 4e imam mnemiq samo v neinata tema za6toto mi dopadna i sam registriran dnes no 6te imam i drugi komentari nadqvam se
a tova 4e imame 1 sa6ti stil na pisane e sigurno ot tova 4e i 2 sme fenove na Evanescence
![]()
Гледах клипа, слушах и песента, и песента ми се стори много слаба звучеше като поп(то направо си беше поп)Относно клипа не беше лош, но Ейми ми приличаше на Кристина Агилера
![]()
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
Saglasen sam malko par4eto naistina prili4a na POP no tq e kato baladaПървоначално написано от b0n3
Ne pla4i za men
Ako me obi4a6
Ti trqbva da si tuk s men
Ti me iska6
Ela i me nameri
Pomisli malko
Trqbva li da padam
Trqbva li da zagubq vsi4ko...
Sajalqvam za nqkoi dumi ako ne sa prevedeni mnogo dobre no se nadqvam da se razbira gore dolu!!!No ideqta mi e 4e pesenta e balada i zatova prili4a na POP no xubavoto na pesenta e 4e e s mnogo 4uvstvo no ve4e kazax vski s predpo4itaniqta si![]()
На мен лично това не ми мяза на балада, но да приемем, че е. Nothin' else Matters е балада, но няма нищо общо с попа. Тази песен има много общо с попа, тъй като е направена като поп песен. Продуцентите виждат какво се слуша сега - това се слуша, значи групата ще свири това. Слага се мелодийка колкото да я има и да я харесат феновете. Ама това, че тази песен няма нищо общо с чувствата и идеите на музиканта - няма никакво занчение давай пари ще се печелят, при това много...
Музиката им се е развила страшно много, като звучене е екстра, дори Amy пее много по-добре, но трябваше да има и нещо кофти - какъв е този текст?? Едно време можеше човек да намери смисъл..
Клипът е средна работа, нищо прекалено оригинално. Малко й напъхват камерата в деколтето, според мен заради това е Fresh по MTV.
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
ами гледах само 2 минути,да наистина ейми е блях това мучихахахахах клипа е отвратителен
и още нещо спри да пускаш 100 теми за тия хлапаци,бе момиче
Аз ли съм тъпа и не схващам идеята на клипа или ...Гледах го 2 пъти внимателно и пак не ми се видя кой знае какво , нещо идеята ми се губи по пътя ...
Колкото до песничката - много й приляга да я пускат по МТВ; не ми харесва особено![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
![]()
![]()
я провери IP адресите ни и после си направи изводите дали сме едни и същ човекПървоначално написано от Mo6no
![]()
абе ти?тия клавиатура имаш ли за нещо?![]()
![]()
![]()
Убиец...нищо друго не мога да кажа.
абе някой знае ли кой е готиния пич от клипчето?много ме искефи!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Oli G Wolfie
На мен лично песента мноооого ми харесва \/ \
/ \
/ .Това ми е любимата група
.И въпреки че ми са любимци мога да кажа без пристрастия,че клипа им беше страхотен,както и онзи сладур - Oli G Wolfie :P .
Мда...И аз съм на същото мнение.И на мен Evanescence са ми любимата групаПървоначално написано от Анонимко
.