- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как реагираха родителите ви, като разбраха че се бръснете/еп
ami taka stana 4e otidah v spalnqta na na6te i tam mama 4ete6e kniga.kazah i 4e iskam da pogovorim i prosto rekoh 4e iskam da si mahna kosmita na krakata i tq kaza mi dobre ama s kola maska ina4e s brasna4 ne!I taka sled mesec mi kupiha i epilator![]()
За краката майка ми я поставих пред свършен факт...тоест,когато разбра аз вече няколко пъти и бях махала.Тя само ми каза,че е трябвало да и кажа,за да ми помогне...за мишниците беше горе-долу същото,но за триъгълника не реагира особено добре.Мисля си,че това за нея означаваше,че аз съм започнала да водя полов живот ии някак...абе все едно я обляха със студен душ...въпреки,че когато за пръв път се избръзнах там бях твърде малка и не ми беше минало и през главата за подобно нещо,направих го просто защото не ги понасях тея космиМежду другото и до ден днешен,ако се сети промърморва нещо,но не е болка за умиране,а и в крайна сметка дам това си е моето тяло :P Що се отнася до тате,той стои в страни от тези неща....може би се информира индиректно чрез майка ми,но никога не го е поставял на въпрос пред мен
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ми подиграваха ми се известно време(разбира се най-добронамерено)![]()
prieha go mn dobrete nqmat ni6to protiv tova tai kato si e normalno
да бе? и какво ще ми кажат? много са ми противни тези родители. например на най-добрата ми приятелка, майка й като видяла, че са й обръснати краката й е шибнала един шамар и й е обяснила, че е много разочарована от нея. и това що? щото момичето не иска да ходи космато! хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахаха
хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахаха (ха)
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
i da znaqt i da ne znaqt hi4 ne me interesuva za6toto dali 6te se brusna ili ne si e moq rabota .znaqt za6toto mi vijdat kremovete i lentite na veet no ni6to ne mi kazvat a i za6to li da mi kazvat ne6to nqma da si hodq kosmqsala !!!
Хахаха при мен беше много смешно щото майка ми го прие за нормално а баща ми се побърка и малко ме ебаваше,после междудругото момче съм и мисля че при нас родителите някак не са много съгласни но вече .......![]()
Ами нищо не казаха-какво да кажат.Станах на 14 и се окосмих.Не,че приди си личеше особено.Повече от суета го направих.Сега се грижа за всички косъмчета-даже по ръцете си махам!
Хах...ми нищо не каза. Каза ми в никакъв случай да не се бръсна-само епилатор или кола маска....е да ама като ме мързи...![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
ами взех си епилатора,майка ми ме видя и каза "добре" пък и няма нищо странно в това,все пак идва и такъв момент,хах пък баща ми като ме видя с епилатора и ми каза "абе луда ли си,с това само те боли крака после" ахаха,но все пак каквото и да ми бяха казали,все едно.
![]()
f@nt@zi@
Аз първият път когато си обръснах лицето...тоест мъхчетата( в 7-8 клас,вече не помня кога беше) баща ми много ми се смя ,щото се бях порязал, а краката си обръснах някъде към Април , първия месец , после почнах с епилатор и нямаше никви подигравки (отстрана на баща ми , щото майка и я виждам на годината един път , по простата причина ,че не е в БГ)...и така
![]()
Ами - казах на майка ми, тя ме заведе на козметичка, която ми направи коламаска, а след това баща ми ми купи епилаторТака че - да, добре го приеха
![]()
Non, je ne regrette rien.
ми нищо не са казали..почнах 7 клас някъде, взех си самобръсначка и така..
има родители, които не дават на децата си (момчета,момичета) да се бръсант и тея хорица понякога приемат много подигравки в 8-9 клас, ама шанс..
...ми най-нормално...кво да кажат...тва лошо ли е![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
баща ми ме пита защо съм го направила .. /бях на 13 като си обръснах краката и те го приеха .. различно от обичаиното../ та като му обясних старателно ... тои каза .. "еми чупи си главата .. твоите косми ще станат дебели и твърди.." /бтв на 16 съм и още не са станали дебели и твърди/ а маика като разбра ме наказа за седмица да не излизам и ми забрани да го правя .. аз казах ок но не спрях просто си криех краката от нея. ..
а и за пъпа .. маика доста се кара за това но ....
кфо да направя .. минало заминало .. сега искам не искам трябва да си махам косъмчетата от там ..
![]()
![]()
хах .. ем к'во да каже баща ми ? .. точно той не е човека който ще ме учи,а за майка ми - нищо не каза,нормално си за мойта възраст !
![]()
baD GirLs nEEd love to0 ..
Ахахахах, пука им на нашите дали си махам космите, или не.
Pri men be6e podobno s triagalnika, zatova mrazq da se preobli4am pred neq za6toto vseki pat kato vidi ili se doseti za tova i marmori i puska edni gadni repliki.. .Nemoga da gi razbera maikite, tva 4e se opravame otdolu ne zna4i 4e se ebem kato razprani nali? Pak i ne mislqt li 4e daje i da vodehme polov jivot ve4e ni e vreme? Opps malko se otklonih ot temataПървоначално написано от strange__
![]()
. Ina4e za mi6nicite maika znae6e i kaza na sestyra mi da mi pokaje kak. Za krakata ne pomnq parviq pat, mislq 4e sa6to znae6e ne reagira zle hi4, no v posledstvie razbrah 4e si e mislela 4e samo se obeskosmqvam do kolenata a ne i nagore i vednaj me vidq s kasa poli4ka i kato vidq 4e celite si kraka sam opravila se po4na edno opqvane
ama s kasa poli4ka kak o4ava da tragna ? haha
Ta taka mai4eto po-trudo priema vsi4ki tezi ne6ta koito i napomnqt 4e ve4e rastem
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Майка ми ми помогна първите няколко пъти за кола маската.![]()
What you give is what you get!
Ами казаха ми,4е нямам нужда ма кой ги слуша![]()
.И така то си е мояя рраота,после ми обясниха и ми купиха епилатор ^^
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ами майка ми като ме видя че нямам мустачкии вика:
-ТИ ДА НЕ СИ СЕ ОБРЪСНАЛ?!
-да сега ли забеляза..виж колко се интересуваш от мен..забеляза след няколко дни чак..
-аха добре.
Баща ми в 1-ви момент:
-.....
после
-ето ти електрическа самобръсначка да ти е по лесно сега.
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Вече не помняАма тях какво ги засяга
Нито съм ги питала, нито те казаха нещо
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
е как д ареагират ?? ква е тая тема...![]()
![]()
.. нормално ще реагират хората!Предполагам както на ОГРОМНА част от вс форумци .. .. нормално че няа искат детето им да ходи като мамут .. кат е решило че му е време са епилира, ше се впилира и готово...
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!