.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Град
    София

Имам страхотен проблем ...

Имам страхотен проблем ...Влюбена съм в най-добрият приятел на гаджето ми. С него прекарвам по цели дни и много се забавлявам, когато сам с него забравям гаджето ми и обръщам внимание само на него.Неизкам да нараня приятеля си и за тва си мълча че харесвам приятеля му.Ще съм ви много благодарна ако дадете съвет какво да правя?

Голям фен
    Град
    Бургас
    В последно време забелязвам колко е хубаво, когато си егоист .Не е необходимо да се измъчваш...да става каквото ще.Просто бъди сигурна дали това, което изпитваш към приятеля на гаджето е наистина любов...виж дали и той не изпитва някакви чувства към теб...много пъти съм казвал:
    1.Винаги има жертва
    2Гледай да не си ти...
    3.Придържай се към точка 2
    Винаги има наранен...разбрах, че е по-добре, когато не си ти.Егоистично...но такъв е живота...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Град
    София

...

Мерси...Всеки ваш отоговор ми е в помощ и настина ще помисля и за мен и ще направа това което ми е на сърцето!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    В тоя случай лъжеш гаджето си...по-добре му кажи,че си влюбена в приятеля му,за да не го разбере от някой друг.Първо се разбери с него,а после ако с другото момче се привличате....действайте!
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Фен
    Град
    sofia
    moje pak priqtelq na gadjeto ti sa6to da te haresva
    po dobre badi 4esna

Повече от фен
    ami ako mnogo go haresvash trqa da kajesh istinata na priatelq si inache ti shte go naranish makar nesuznatelno mn poveche kato si malchish taka ...
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    В последно време забелязвам колко е хубаво, когато си егоист .Не е необходимо да се измъчваш...да става каквото ще.Просто бъди сигурна дали това, което изпитваш към приятеля на гаджето е наистина любов...виж дали и той не изпитва някакви чувства към теб...много пъти съм казвал:
    1.Винаги има жертва
    2Гледай да не си ти...
    Винаги има наранен...разбрах, че е по-добре, когато не си ти.Егоистично...но такъв е живота...
    нямаш си на идея колко си прав
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Само да не стане.. от два стола - на земята Ако те двамата са наистина добри приятели, едва ли приятеля на гаджето ти ще иска да има нещо повече с теб. Защото така ще нарани другото момче, а заради едно момиче не си струва да си прецакват приятелството
    Най-добрата защита - усмивката!

Повече от фен
    послущай сърцето си

Седни примери чувствата си и реши

1.Винаги има жертва
    2Гледай да не си ти...
    Vinagi sam si mislila 4e si momi4e?!
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    1.Винаги има жертва
    2Гледай да не си ти...
    аз си имам идея колко е прав

Цитирай Първоначално написано от reason
    В тоя случай лъжеш гаджето си...по-добре му кажи,че си влюбена в приятеля му,за да не го разбере от някой друг.Първо се разбери с него,а после ако с другото момче се привличате....действайте!
    i az taka mislq posto mu kaji

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Parvo se razberi sas sebe si i s 4uvstvata si i posle poslu6ai sarceto si. (tova deto tupti pod gardite ti)

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от honey-7o
    Vinagi sam si mislila 4e si momi4e?!
    Странно...нито никът ми е женски, нито съм давал обяснения, като жена...от къде го измисли тва...

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    И...мне...познай колко кристално съм наясно с това...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az puk mislq che trqbva da si sedish i da si obichash momcheto koeto te obicha a ne da go zarejesh zaradi momentnoto si uvlechenie!!!!

А вие с приятеля ти от кога сте заедно? Наистина кофти положение, но ако не си добре с приятеля ти... Замисли се какво наистина искаш в крайна сметка! Най-много да те намрази ама ще му мине...

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    по света и у нас
    Ako sa naistina dobri priqteli ste narani6 i dvamata.Poslu6ai sarceto si .Gledai ot dva stola da ne ostane6 na zemqta.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    А вие с приятеля ти от кога сте заедно?
    Ами от 3 месеца сме заедно! ... Но се разделихме ,реших, че е време да сложа край на този фалш , но няма да кажа и на приятеля му за да остна поне приятелка с тях. И мерси много за съветите, наистина бяха много полезни!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си