- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам страхотен проблем ...
Имам страхотен проблем ...Влюбена съм в най-добрият приятел на гаджето ми. С него прекарвам по цели дни и много се забавлявам, когато сам с него забравям гаджето ми и обръщам внимание само на него.Неизкам да нараня приятеля си и за тва си мълча че харесвам приятеля му.Ще съм ви много благодарна ако дадете съвет какво да правя?
В последно време забелязвам колко е хубаво, когато си егоист.Не е необходимо да се измъчваш...да става каквото ще.Просто бъди сигурна дали това, което изпитваш към приятеля на гаджето е наистина любов...виж дали и той не изпитва някакви чувства към теб...много пъти съм казвал:
1.Винаги има жертва
2Гледай да не си ти...
3.Придържай се към точка 2
Винаги има наранен...разбрах, че е по-добре, когато не си ти.Егоистично...но такъв е живота...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
В тоя случай лъжеш гаджето си...по-добре му кажи,че си влюбена в приятеля му,за да не го разбере от някой друг.Първо се разбери с него,а после ако с другото момче се привличате....действайте!
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
moje pak priqtelq na gadjeto ti sa6to da te haresva
po dobre badi 4esna
ami ako mnogo go haresvash trqa da kajesh istinata na priatelq si inache ti shte go naranish makar nesuznatelno mn poveche kato si malchish taka ...
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
нямаш си на идея колко си правПървоначално написано от Axxxel
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Само да не стане.. от два стола - на земятаАко те двамата са наистина добри приятели, едва ли приятеля на гаджето ти ще иска да има нещо повече с теб. Защото така ще нарани другото момче, а заради едно момиче не си струва да си прецакват приятелството
![]()
Най-добрата защита - усмивката!
послущай сърцето си
Vinagi sam si mislila 4e si momi4e?!Първоначално написано от Axxxel
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
аз си имам идея колко е правПървоначално написано от valantain_love
![]()
i az taka mislq posto mu kajiПървоначално написано от reason
Странно...нито никът ми е женски, нито съм давал обяснения, като жена...от къде го измисли тва...Първоначално написано от honey-7o
И...мне...познай колко кристално съм наясно с това...Първоначално написано от valantain_love
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
az puk mislq che trqbva da si sedish i da si obichash momcheto koeto te obicha a ne da go zarejesh zaradi momentnoto si uvlechenie!!!!
А вие с приятеля ти от кога сте заедно?Наистина кофти положение, но ако не си добре с приятеля ти... Замисли се какво наистина искаш в крайна сметка! Най-много да те намрази ама ще му мине...
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ako sa naistina dobri priqteli ste narani6 i dvamata.Poslu6ai sarceto si .Gledai ot dva stola da ne ostane6 na zemqta.