- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TEJUK FILM!
Mojete li da mi predlojite nqkoi film ot roda na "Beliq oleandur","Obrecheni da umrut" ili po-tochno nqkoi po-tejuk film?
purl harbur
a walk to remember
sweet november-stra6en film![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
a millon dollar baby![]()
какъв жанр гледам сам ацки много тежки филми и то воени..
ПРимерно Спасяването на Редник Раън-много тежък филм ...
Бяхме войници-Изключително тежък.. напрао са разревах...
9та рота..
Пръв пред бога
Имаше и още .. мога да ти дам ако искаш такива воени .. много хубави филми !ГЛедай и руските воени филми изключително яки филми!!!
http://free.linkos.bg/browse.php?cat=28
Ето от тук ... само руски филми търси воените и ги гледайИмаше един но немога да се сетя как се казваше ... много брутален филм...
пак Руски...
Значи в началото някви чеченци нападат семейството на биш военен и ги изтрепват ... майката и разбиват главата в стената.. децата с нож ги колят ... на едното в глава му заби ножа.. другото му я отряза а третото докато са опитваше да избяга и го намушка.. ужас и после филма става много як 2000 чечеци срещи 200 руснака .. абе яко![]()
Cannibal Holocaust
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Какво значи "тежък филм"?
Според мойте разбирания гежки филми са "Страстите христови" и "Зеленят път".
11 tochka deaktiven profil.
Kakvo znachi tejuk film li-ami moje bi nqkoi po-smislen,koito sled kato gledash da sednesh i da se zamislish vurhu sudurjanieto mu,takuv film iskam da mi predlojite.Blagodarq na tezi,koito pisaha do sega.Ako nqkoi ima oshte predlojeniq neka pishe!
"Професионалисът" също е един доста тежък филм.
Гледай руски филми за войната:"Война" "Звезда" (малеее тоя филм е просто разстърсващ) "Балада за един войник"...
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ооооооо заленият път определено е супер филммного смислен и хубав... и тъжен
Za kakvo se razkazva?
За едни затворници, които са осъдени на смърт...Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Недей така, че ще вземе да се излъже и да го гледаПървоначално написано от magesnik
![]()
Сега по темата:
Closer
Million Dollar Baby
Schindler's List
Edward Scissorhands
American Beauty
Seven
Leon
American History X
25th Hour
Artificial Intelligence
Crash
Eternal Sunshine Of The Spotless Mind
На някои от тия съм ревал...
Предай нататък
ок филма е леко объркващ, но кво му е депресиращото?Нали накрая Джони Деп не умира както в "Nightmare on Elm street"!!!Първоначално написано от Анонимко
Пхахахаах, че "Кошмарът на Ълмстрийт "не е депресиращ филм, а ужас или нещо от сорта.Първоначално написано от brain_stew
А депресиращ е примерно Arizona dream, особено края му.
Също съм чувала, че Hide and seek е тежък, но не съм го гледала.
имах предвид че депресиращото в "Кошмарт на Ълмстрийт" е че накрая Джони Деп умира в първата част!Иначе знам че е ужас!Не аз не мога да спя и не на мен ми се причуват разни неща!Вярно заспах преди сцената с Джони и се радвам че заспах не искам да се депресирам излишно!Иначе Hide and seek наистина е тежичък филм!Имаше и некъв филм "Шперцът" или нещо от сорта!Малеее!Тва е вече депресиращ филм!Първоначално написано от just_a_kid
Само глупави филми прочетох .. тя иска филм за живота ... не военни или някви ужаси American History X какво му е депресиращото или пък Cannibal Holocaust наистина филма е гаден! Единствените филми които се сещам на тая тематика дето ти я искаш са Thirteen , The butterfly effect , Requiem For A Dream . Brokedown Palace , Bee Season , Mom At Sixteen, The Devils Arithmetic , Girl InterruptedПървоначално написано от Sexapilna_kukla
не знам дали сте го предложили вече но "пианистът" наистина е тежък филм
"Целувка за лека нощ"
WALK THE LINE!
ako iska6 naistina da popla4e6 na edin mnogo tej1k i romanti4en film-vzemi si SMELO S1RCE(BRAVEHEART)![]()
![]()
![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
"Объркващ" ?!?!Първоначално написано от brain_stew
Това, че за теб тежък филм означава главния герой да умре преди финалните надписи, не значи, че за всички е така.
П.С Може би точните думи, които търсеше са: тъжен и романтичен!
А на тоя с "The Butterfly Effect" ще му кажа да го духа и че не разбира от кино!
А, и да добавя:
поне изгледайте филмите, които съм изредил преди да ме критикувате... Ама то като си малоумен и не можеш да ги разбереш, пак свойта ще си знаеш![]()