- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svyrshvane po tqloto->opasnost???
Zdraveite na vsichki.Po princip ne sam mnogo opitna..obache si vkarvam nqkakvi paranoi.Sled kato pravih sex s priqtelq mi snoshti..toi me pomoli da svarsi vyrhu men.AZ ne bqh mn syglasna zashtoto do sega ne mi se be sluchvalo takova neshto..no toi mn mi se moleshe i az sys malko zor se saglasih.Sega me e strah da se izkypq..zashtoto si mislq che ako e ostanalo neshto po mene moje da popadne tam kadeto ne trqbva sled kato se miq s gubata.Mislq si che moje da imam po rycete,kydeto sam se barsala ili pak v pupa i da stane nqkoi belq.strah me e da se pobarna ot snoshti i nz kakvo da pravq.zashtoto sam chuvala che spermatozoidite jiveqt izvan organizam ot 3-5 sdi..ili gresha?dano da gresha v neshto.Predpolagam ne mi se smeete mnogo ..samo manichko.Mersi mnogo za vnimanieto
Първоначално написано от mucka
Сперматозоидите умират след 4-6 секунди след като излезнат от .. .. . .. няма опасност да си вкараш нищо !
Изкъпи се по-добре , защото ще миришеш на приятеля ти !)
АХхаха ебавам се де. .хаухах
За осми път тази седмица - сперматозоидите като попаднат в кислородна среда умират за 4-7 секунди. Освен това той можеше да свърши и с/у срамните ти устни опасност пак нямаше да има или щеше да е нищожна защото трябва да се изстрелят навътре за да се получи нещо. Надали 18 годишно момче има толков здрави сперматозоиди че да могат да изварвят целия канал нагоре. Къпи нямаш грижи
aide barzo kam banqtanqma nikakva opasnost..
ohhh mersi mnogo...inache shtqh da se kypq s mokri kyrpichki xaxaxax strashni ste dobre che ste vie mersi mn mn mn sled malko otivam i nqma da izlezna 5 chasa ot vanata super mersi mnogo cunki na vsichki vi ! :P
ХахахаххахахахПървоначално написано от mucka
![]()
\
/
One Rule Ceep You Cool
Опасно е, много даже.
Получаваш алергии, обриви, че и херпес зостер на местата, където са петната от фъргоча.
Да не говорим за екземи, гъбични инфекции и тем подобни...![]()
Животът е БРЯГ!
Няма никаква опасност.Къпи се спокойно и после прочети някоя книга по тези въпроси.
Например, "Биология за 10-ти клас"...![]()
Животът е БРЯГ!
Луд ли си - децата от практиката се учат - акъл не им давай пари им дай.Първоначално написано от BorderManager
2т. системно
Да си чупят... пишките тогава! Боли ме!Първоначално написано от Amayo
![]()
Животът е БРЯГ!
Мацко даже това е по безопасно отколкото в презерватив... презерватива се къса а кожата на корема ти не... Винаги по тялото или в устата и риск 0%. Това също го пише в биология за 10-ти клас, нарича се механична контрацепция.
Абсолютно никаква опастност няма!
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Няма такава Опасност!Бъди спокойна!
Ох..Баня..Охх..Кеф.. \/
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
Сперматозоидите живеят няколко дни в матката, при яйцеклетката. Навън бързо умират.![]()
4upi glavataaaaa
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!