- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко от вас си боядисват косата?
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? ми мисля скоро да го направя
С какво? Боя или къна? къна
В какви цветове? черно
Цялостно или си правите кичури? цялостно
От колко време? нз
Колко често? нз
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? не!
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?ест че се съобразявам
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? едва ли-къната не изгаря косата все пак
Незнам как ще се отрази на твоята коса, но при мен няма проблеми само първите 2-3 дена след като си се къносала косата е малко суха, но после се оправя. Ако при теб се изсуши купи си някаква маска. Отностно цъвтенето на косата след къносване. Моята не съм и обирала връхчетата от почти година, а през това време се къносвах 2-3 пъти и нямам един нацъвтял косъм ( да чукна на дърво )Първоначално написано от {LP}FENKA
ем това е за което се сещам ако имаш още някой въпрос
![]()
![]()
П.С. Колкото по-евтина и обикновенна е къната толкова по-добре. Поне аз един път дадох 7 лева за някъв боклук ( къна ) и дори не ме хвана ... тъй че аз ти препоръчвам индийската кънаако ти е по-дълга и гъста косата ще трябва да си вземеш повече пакетчета защото в 1 пакетче си е малко съдържанието
ми несъм но искам
ама май неми стиска![]()
ne sam se boqdisvala a i nqmam jelanie !kosata mi e cherna i mnogo si q haresvam!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
nai dobre estestveniq si cvqt,6toto stava super grozno,kogato kosata ti raste i v korenite cveta ti stava razvli4en.
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ?да
С какво? Боя или къна?Боя
В какви цветове?черно
Цялостно или си правите кичури?цялостно
От колко време?3-4 месеца
Колко често?Зависи колко бързо ще ми израстне косата,но обикновено по веднъж на месец
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате?Използвам хининова вода,шампоан( любимия ми,с аромат на кокос,но не е за боядисана коса и отвреме-навреме някоя маска
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?от много време исках да се направя така,защото мислех че ще ми отива на лицето
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате?Мне,даже повече се хареесвам така,отколкото с естествения ми цвят на косата.А и не съм забелязала косата ми да е сериозно пострадала лот боядисването
![]()
Не сам се боядисвала
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
не, не се боядисвам...но смятам да се боядисам русо...исках черно но ми казаха че цветът на кожата ми е много светъл и съм щяла да приличам на мъртвец....![]()
А с русо ще приличаш на...леко момиче?
защо пък леко момиче?Първоначално написано от `Death`Whore`
da za6to..?ne cveta na kosata opredelq dali si leko momi4e, a cqlostnata viziq i darjanieto..az pone taka mislqПървоначално написано от SeXyTo_f
a az ina4e se 4udq dali da se boqdisam i ako se boqdisam dali da e nqkolko tona po-svetla ot moqta(svetlo kestenqva,moje da mine za tamno ruso) ili da e 4erna...nz...
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Аз си боядисвах косата но вече от около 3-4 месеца - не. Естественият ми цвят е много светло кестеняв или по скоро много тъмно рус, но аз исках да я направя в доста по-светъл тон и... Отначало ми харесваше, но след това забелязах че много ми се изтощава косата нищо, че използвам хубава козметика. И затова мисля повече да не продължавам...![]()
Still a baby ...
и аз така. не се боядисвам защото си харесвам наситения цвят на косата-черен. и аз искам да си направя лилави кичури....но нз как ще ме възприемат хоратаПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? Да.
С какво? Боя или къна? Боя.
В какви цветове? Русо.
Цялостно или си правите кичури? Цялостно.
От колко време? От 1 месец цялостно,иначе една година на кичури със супра.И преди се боядисвах цялостно.. ама не ми се разправя,че много дълго и широко.
Колко често? На 15 дни само корените.
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? Ползвам само обикновен балсам за суха коса.Макарче въобще не ми е суха ама след като се боядисам малко да живне![]()
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? Ми с нищо не се съобразих.Бях на много кичури с шапка,2рия път като ги направих хвана други кичури и цялата ми стана руса много се харесах и направо с боята за да може да си боядисвам ве4е само корените,че се изтощава МНОГО иначе.А и сум била с черна,кафява моя естествен цвят,Синя...заради едно модно шоу и така.. била съм и с червени краища..ама гадното е че ми отива сякак и незнам ква да съм
(това не беше фръцкане)
![]()
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? Не..косата расте все пак...
ne,ne sym no skoro mislq da si napraq rusi ki4uri.mn hora vikat 4e 6tqlo da mi otiva![]()
Аф тая коса. Естествения ми цвят е супер тъмен и естествено никфи бои не хващат както трябва. А да я изрусявам не е оферта, защото ще умре... и ще ми пада цвета и сякфи лайна. Иначе съм я боядисвала 3 пъти лилава, обаче после спрях (Garnier някфа гадна боя ми напраи косъмите сууупер тънки и бляяя) иии сега на .... 2-3 месеца я къносвам.Когато се сетя горе долу.. Някфо бургунди уж. Почти не си личи, ама аз упорито си втълпявам, че ми е червена косата.
Цветовете си ги избрах, щото си ме кефеха мноу. И не съжалявам.
Saatana vittu perkele hate crew!
ne, ne seeee![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Az sam na rusi ki4uri i si se boqdosvam s boq . Purviq pat mi gi praviha sas folio ama posle sas 6apka . S kana ne sam se boqdisvala nikoga![]()
Боядисвате ли се ? Да
С какво? Боя или къна? Боя
В какви цветове? черно и русо
Цялостно или си правите кичури? русото го почнах с кичури после изцяло , а черното изцяло
От колко време? от юни месец
Колко често? Всеки път различно с русото се боядисвах през две седмици
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? Етерични масла балсами най-различни шампоани, маски
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?Русото-Просто ми хрумна реших да експериментирам със себе си , черното - щото ми харесва
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате?не
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? Да, боядисвам се.
С какво? Боя или къна? С боя
В какви цветове? Русо
Цялостно или си правите кичури? Цялостно
От колко време? От 1 година цялостно, а за пръв път си направих кичури 7 клас , т.е преди 5 години
Колко често? според зависи - средно 1 път на месеца
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? За косатаааа ... освен шампоан и балсам с измиване: маска с маслина с отмиване - много е полезна, за да не се уврежда косъма; гореща маска за коса за блясък; балсам за руса коса без отмиване; серум за увредена коса (преди сушене със сешоар); серум за краищата на косата
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? Направих си руси кичури ей така да видя как ще ми седи и след като разбрах че ми отива продължих с кичурите и накрая се и боядисах
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? не
аз пък все още не си я боядисвам!косата ми е кестенява,през лятото малко изсветлява,но си я харесвам де!и мисля в скоро време да не я боядисвам \/
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Аз съм си боядисвала косата 2 пъти, не цялостно, само кичури. Първият път бяха 4ервани, сега са светло кестеняви![]()
боядисвам се да.. от доста време. Първо почнах с къна но сега се боядисвам с руса боя
как избрах ли..ами просто се боядисах,и зех че се харесах![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.