- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко от вас си боядисват косата?
преди 3-4 години бях някво бургундско за около половин година ама след тва стана мн зле открих 4е бочдисването супер мн изтощава имах коса до кръста и я рязнах, щот боята я скапа и ся съм гадния си естествен цвят - поне докато не ми порасне още малко![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами на мен косата ми е кестенява и не искам да си променям цвета.Исками се да разбера как ще изглеждам черна,ама после докато си възвърна стария цвят...не ми се занимава.Бих почвала да се боядисвам,когато имам вече бели косми.Не мисля,че е добре сега младите момичета да си горят косите още от сега.
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? - боядисвам се,да!
С какво? Боя или къна? - със боя
В какви цветове? - била съм руса,черна,а сега-червена![]()
Цялостно или си правите кичури? - цялостно попринцип,а понякога и кичури съм си правила
От колко време? - от 2 години може би
Колко често? - веднъж месечно обикновено
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? - ползвам шампоан и балсам за боядисана коса,маска от време на време слагам,а също така я подхранвам с разни ампулки като се сетя и хининова вода...по-рядко и слагам бадемово масло!
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? - каквото си бях харесала!![]()
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? - понякога да,защото и естественият цвят на косата ми си е хубав - тъмно русо,но така или иначе вече съм го направила![]()
...
аз си боядисвам косата
в тъмно кафяво иначе съм руса-ама аз мнооого си мразя естествения цвят,боядисвам се от около половин годинка иначе преди бях руса пичка ама сега вече не...онзи ден се боядисвах и то зе че боята ми изби на черно ама пак е яко-получи се некфо мега тъмно кафяво
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
в момента съм на руси кичури и днеска-утре ще ходя да си ги обновя![]()
преди съм се правила червена с къна, но доста бързо падна![]()
иначе редовно не се боядисвам
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
От време на време си правя кичури![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Боядисвате ли се ? Да
С какво? Боя или къна? Боя
В какви цветове? русо
Цялостно или си правите кичури? Първо на кичури,после цялата коса
От колко време? 1 година и половина
Колко често? Веднуж на месец и половина или всеки месец
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? Шампоан и понякога маска
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?Писнаха ми кичурите и исках да си направя косата един цвят
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате?Не
boqdisvam se da - 4erna kana ot pove4e ot godina i mn si se xaresvam taka...i ne mislq 4e boqdisvaneto e uvredilo kosata mi po nqkakv na4in.. abe ne sajaliavam 4e sam se boqdisala![]()
Аз само кичури си правя, а понякога и цялата коса, ма само със спрей- хем мога да се правя и на кичури и цялата, хем мога да сменям цвета всеки ден ако поискам.
Не се боядисвам и не смятам да го правя докато не побелее - харесвам си цвета на косата (тъмно рус).![]()
Пфффф,боядисвам я,да.Черна къна.Иначе косата ми е някаква кестенява с педалски червени отблясъци...кефи ме,ама черното си е черно.От около година се боядисвам и супер много се кефя.А за някакви маски...бухахах косата ми не е виждала такова нещо от около половин година,ако не и повече
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ne sum se boqdisvala nikoga za6toto mnogo si haresvam cveta...i ako se boqdi6a nikoga pove4e nqma da imam su6tiq cvqt,koito ne se postiga s boq![]()
}Първоначално написано от Анонимко
tva bqh az![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Първите ми руси кичури бяха в първи клас... за първия учебен денСлед тях съм си правила поне още 3-4 пъти руси,на 1-2 пъти червени и 1 път черни... По принцип косата ми е кестенява, много хубав цвят :P След 4-5 години реших, че са ми омръзнали кичурите и започнах да се каносвам с червена кана.. вече не помня точно колко пъти, но са над два
Преминах на червеникаво-лилаво(мисля, че така беше) и накрая на черно, с което май най си се харесвам
Освен това съм била и червена на черни кичури.. абе само руса не съм била :P Аааа щях да забравя за връхчетата ... били са ми два пъти руси, един път черни и един път червени.С никакъв цвят не съм се задържала ами просто така да видя как ще ми стои.И сега това лято си бях с естествения цвят... всички ми казваха, че така ми било най-добре ама не аз не се спрях.. исках зимата да ми е по-тъмна и сега отново съм черна, само че се боядисах с боя.И общо взето е това..
Косата ми е доста рядка,в момента много капе.. дали то от сезоните или от боядисването.. незнам.. но мисля след това черно да си почине известно време :P
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
боядисвате ли се ?
Да
С какво? Боя или къна?
Боя
В какви цветове?
Пепеляво русо
Цялостно или си правите кичури?
Цялостно
От колко време?
Ами русо от 1 година а иначе от 5-ти клас.
Колко често?
Ами на 1 месец
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате?
Ами Keranove шампоан,и професионална маска.От шампоана не съм доволнаи ще го сменям.
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?
Ами просто смених много цветове.Естествения ми цвят е тъмно кафяв но не ми отива изобщо,била съм на червени кичури,след това всички нюанси на червено,розово,лилаво,руси кичури и сега - руса.
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате?
Донякъде защото много ми се изтощи косата,но пък русото ми отива най-много.
Еми наскоро опитах да се боядисам, а майка ми ме направи ужаснаСега сякаш не си личи чак толкова колкото беше отначало, ама ще видим, сега смятам пак да се боядисам, тоя път в някакво по-светло кестеняво, което да е близко до моя цвят.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Отвреме навреме си правя червени кичури ама не се боядисвам...черна си ми е косата и ми харесва така![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Не се боядисвам, харесвам си косата такава, каквато си е![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Не съм, моя си го харесвам.Иначе бих искала черна. <3 Няма да е зле.
+1 Ама се замислям за нещо като червени кичури...Първоначално написано от L0LiPoP
![]()
Аз 2 пъти годишно си правя руси кичури.![]()