.

Виж резултатите на анкетата: Боядисвате ли се ?

Гласували
164. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

53 32,32%
  • не

94 57,32%
  • веднъж - два пъти годишно си правя кичури

17 10,37%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Мега фен
    Град
    София
    Аз се боядисвам. Цялата коса в разни червени отенъци и медени истории. И така вече година и половина. Бавно ми расте косата и един път на 2-3 месеца се боядисвам.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Re: Колко от вас си боядисват косата?

Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? Да
    С какво? Боя или къна? Боя
    В какви цветове? Засега го карам в нюанси на русото
    Цялостно или си правите кичури? Цялостно
    От колко време? 7-8 месеца
    Колко често? Всеки месец
    Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? Само маска от време на време
    Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? Съобразих с цвета на лицето и очите ми... добре се получи
    Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? Не

Град
    Варна

Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? - da
    С какво? Боя или къна? - boq
    В какви цветове? - pepelqvo rus
    Цялостно или си правите кичури? - cqlostno
    От колко време? - 4 god.
    Колко често? - vseki mesec
    Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? - e mnogo qsno
    Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?
    Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? - znaex 4e 6te mi otiva, predi tova bqx na ki4uri i mnogo se haresvax.izob6to ne syjalqvam 4e se boqdisvam.Daje dnes go napravih
    [/quote]

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Първо бях на кичури (4 клaс)
    После цялата бях руса,опитах се да докарам платинено руса,но не се получи (от 5 кл.правя опити)
    И преди 1 година се направих по-тъмно.Но сега ще си пусна вече моя цвят,той и без друго е доста светъл и неопределим.
    Иначе се боядисвах с боя-русата ми беше някаква професионална,а по-тъмната беше Лореал Кастинг (34 номер-за справка)
    Ампулки(с плацента) и маски ползвам от време на време.
    Не съжалявам,че започнах да се боядисвам.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Боядисвате ли се ?-да
    С какво? Боя или къна?-В момента с къна
    В какви цветове?-Ами първо бях на руси кучури,после бях цяла лилава(косата ми доста се изтощи) и сега я правя червена-понякога по светла,понякога по тъмна
    Цялостно или си правите кичури?-в момента цялостно
    От колко време?-кичури преди две години,и от една година се боядисвам цялостно
    Колко често?-всеки месец
    Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана
    коса ли ползвате?-Ами ампули някакви и шампоани също
    Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?-ами пожелах си такъв цвят и така се направих
    Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате?-Не

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Аз не си я боядисвам..харесвам си кестенявия оттенък..(който някои хора наричат "рус")
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

broi i mene boqdisvam se s 4ervena boq

Та въпроса ми е - боядисвате ли се ?
    ~ Да!

С какво? Боя или къна?
    ~ С боя. Пробвала съм различни марки, но за момента най-доволна съм от Лонда нейчъралс

В какви цветове?
    ~ Първо руса, после кафява, носледва неуспешен опит за къносване в черно и след това се боядисах черна.

Цялостно или си правите кичури?
    ~ Цялостно, но планирам скоро да си направя някакви кичури за разнообразие

От колко време?
    ~ Година и половина (че и малко повече) от първото ми боядисване

Колко често?
    ~ Всеки месец, като се подадат корените

Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате?
    ~ Косата ми по принцип е суха, а откакто се боядисвам... Шампоаните не са за подхранване на косата - те са измиващ продукт и служат за почистване. Ползвам за боядисана коса на Шаума и съм доволна. "Купешка" маска - на Миосотис е най-добрата на която съм попадала. Балсами също ползвам най-различни. Домашни маски правя от време на време - зехтим, мед, оцет, масла за коса; стоя 2 часа и измивам. Също ползвам и балсами без отмиване и кристали за коса.

Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?
    ~ Ами при мен нямаше кой знае какво за съобразяване. Аз съм със доста светла кожа и всичко (поне от това което съм пробвала до момента) ми подхожда.

Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате?
    ~ Преди съжалявах малко, но сега не. Вярно, че изисква малко повече грижи, но пък веднъж се живее - няма защо да се ограничавам да правя с косата си каквото поискам

Мда боядисвам си косата в черно предимно.. но се е случвало и в тъмно синио (кефи ме блясака.. но след няколко измивания пада) !
    Иначе .. се боядисвам от 3 години ..
    Ползвам Vitalitys (така маи се пишеше) или Loreal Casting (придава хипер як блясък) !
    Въобще не съжелявам, че почнах да се боядисвам ..чуствам си косата много по хубава след боядисването ..
    Иначе ползвам шампоан..маска и балсам .. Шампоана и маската са за боядисана коса (червените ELSEVE na Loreal) .. балсама е некав на Shauma за права коса..

I just called to say I lovee yah !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си