- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga za pruv put vi doide i na kolko godini
на 12 и половина бях, 10 януари ми дойдебеше 4-5 дена и до сега си е така, като съм прескачала месеци 1 или 2 пъти, не помня...
Същата работа!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
[quote="`Death`Whore`"]Ох, деца! Нормалният цикъл не е повече от 7 дни![/quo
predi izvestno vreme nqkoi be6e napisal 4e kritikuva6 vsi4ki, vqrno e razbiram 4e prosto si izkazva6 mnenieto,ama... na vsi4ki e qsno 4e e normalno po 7 dni ,ama si ima otdelni slu4ai. tova ne zna4i 4e trqbva da im vika6 "deca"![]()
![]()
Doide mi na 12 bqh v 5 klas i mi e po 6-7dni vinagi
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
[quote="Анонимко"]vqrno 4e kazv6 i mnogo smisleni mneniq ,s koito 4esto se suglasqvam,ama ponqkoga pekalqva6 \Първоначално написано от `Death`Whore`
/ \
/ \
/
![]()
mai bqh na 12nqkade 6-7dni mi prodaljava i ot vreme na vreme me boli korema
![]()
и на мен но ми е 7-8 дни и в началото беше неродовно.оправи се за 2год и сега пак почна така..бях по лекари и т.н. но сички казват че било напълно нормално...не знамПървоначално написано от PePiNkA{P}
бях на 11 и половинаи сега ми е по 4 - 5 дена
на мене 'неска ми дойде ( 13 август) за пръв път
на 12 съм, обаче на 17-ти август ще направя 13![]()
бях за 5-ти клас,т.е преди 4 години,бях на 12 год.![]()
за по 6 дни,обикновено:]
f@nt@zi@
Za pyrvi pyt mi doide 6klas,znachi na 13godini i mi teche 7dena...spomnqm si che mn me boleshe krysta,edvam stoqh prava.Sega mi e po 3-4dena
![]()
emi na men mi d0ide t0chn0 mesec sled kat0 nawyrshih 12 g0dini i sled t0wa mi idwashe red0wn0 a i sega e taka i mi e p0 3 4 dena![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
emi na men mi doide 2 dni predi da navur6a 13..i be6e mn slabo,3-4 dni trae6e i ni6to ne me bole6e...ve4e mi e redoven,ama sega ot skoro po4na da me boli mn krusta i korema kogato trqbva da mi doide![]()
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
nekade kym kraq na 6 klas i ot ogava to4no 2-ta dena predi da mi doide izpadam v nervni krizi ot nai-drebnoto ne6to(togava nikoi ne traa da ma zaka4a 4e stava lo6o(za nego)) i mnoo me boli korema ama ve4e posviknah
![]()
i vse pak si e gadni4ko![]()
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
i koe to4no mu beshe gotinotoПървоначално написано от maybelline
????
ami na 12 bqh i togava mn obilno 7-8 dena a sega 5-6 i dosta po malko teche
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
не помня.Първоначално написано от Анонимко
не помня
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
14 и беше цели 7 дни.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ми дойде ми тази година в малко преди да завърша 5-ти клас и ми продължава 7дни попринцип![]()
Na men tochno na zavyrshvaneto na 5-ti klas bqh vse oshte na 11 i iskah da si oblicham beli prozrachni gashti.Qdosah se malko ama kvo da se pravi,nali sme jeni kakto kaza po gore edno momi4e.Na men mi vyrveshe po 3-4 dena i sq si mi vyrvi po tolkova,samo vednyj mi e preskachalo i to beshe dokyto se regulira.
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш не ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
на 13, 7 клас съм била и ми беше 11 дена...пълно мъчение
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham