- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga za pruv put vi doide i na kolko godini
Doide mi na 11 godini i v na4aloto mi be6e po 7 dena sega mi e po 5 dena![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
ммм лятото преди 5 клас незнам колко години е тва...3 дни беше и после след 3 месеца пак и от тогава редовно по 5 дни![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
Бях в 5клас и бях първата, на която й дойде. И винаги ми е било 4 дена ама много нередовно нещо, понякога се случва да ми дойде 3 пъти в месеца-юли беше така![]()
![]()
Бях 6 клас,супер нередовен ми е винаги и е 7-8 дни![]()
ХаХа ... на 06.06.2004 бях мм... 7 клас беше 5 дена и страшно ме болеше 1 дена 2 по-малко но беше ужасно, а са като ми идва нивки болки никви паники! Живот живея \/
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ЛелеПървоначално написано от Катя
Не ти завиждам аз 5 дена едвам го издържам а ти 7-8 ОМГ
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Ох,колко гадно е да си жена...![]()
Да!Първоначално написано от Анонимко
![]()
miii....bqh na 13 i mi dyrji po 5-6 dnicool
Mi na men mi doide v kraq na 6-i klas.beshe mi mn kofti ot nachalo ama se svikva pak za dnite vinagi mi e bilo 5-6 dni.
Za pyrvi pyt mi doide na 8 mart 2005 - togava bqh na 13 sega sym na 14.Trae mi po ... 4-5 dena![]()
iznevidelica mi doide. ot nebeto. kogato bqh mnogo malak
(deeba i tuhlata deeba)
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
на мен ми дойде на 13 и ми трае по 6-7 дена
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
na 15 godini i edin dva meseca...be6e mno stranno ednovremenno se iznenadah i zaradvah no mi ide6e i da zapla4a..ama ve4e sam sviknala i ne obry6tam mn vnianie na tova![]()
na 12 i 4-5 dena
Na 12 i okolo 5-6 dni
тъкмо бях направила 12
беше съвсем малко и около 1-2 дни
2-рия път си беше 6 дни някъде и до сега все още си ми е около 6 дни
Току-що бях навършила 11. Колко време...4-5 дни...
Мене на едно Зелено Училище , края на 4-ти клас... ужас ужас... 6 дена![]()
![]()