- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Purvoto neshto koeto vijdash v neq/nego
Хей бейб муки рулз!
Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
Ес куул ес кукумбър!
parvo na van6en vid o4i lice usmivka posle kak se darji s men i kakav e po harakter
emi kogato se zapoznah s moji da se nare4e moeto mom4e....1vo mi naprai vpe4atlenie stila mu na obli4ane sled tva usmivkata i tezi prekrasni o4i..;]....
purvoto ne6to koeto zabelqzvam v edno mom4e sa o4ite mu a posle usmivkata i t.n.
очите, усмивката + излъчването като цяло
Цялостното излъчване
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
лицето,косата и тялото абе всичконо най-важно е косата и усмивката
Първото нещо..определено държанието му към собствените му приятели и близки и към мен естесвено.Не харесвам такива,които се подмазват (някакъв неуспешен флирт) с комплименти.Трябва да е естествен и да не се интересува много от мнението на околните,да е сигурен в себе си, да бъде мъж.Напоследък повечето са някакви лигави и мислят повече от мен, какви кичури да си направят, отива ли им розовото и т.н..Да е екстремен дори, естествено да изглежда добре, да се подържа,но не да му е преоритет в живота.
Зависи,според момчето.Всеки си има своя красоте и чар,но който каквото и да казва,всеки забелязва първо външността у определения човек
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Самия начин на общуване с хората. Да си личи, че е умен и мозъка си да го използва за лафене на умни простотии![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ааа и друго нещо,което ми е много интересно...никой от вас не спомена, парите,като едно от първите (за някои и 1вото) неща,на които обръща внимание.Предвид времето в което живеем и това което виждаме всеки ден е смешно, никой да не го каже.Надали сме се събрали всичките романтици на БГтака че, не се стеснявайте кажете си го. Аз бих си признала, обаче май попадам в категория романтици (глупаците, така да се каже
) за които, това няма значение.Не, че не би ми било приятно гаджето да има ферари последен модел, обаче определено не ми е критерия това.
И аз като повечето тука първо забелязвам очите и усмивката.Но в последно време съм луднала по краката на момчетата-ухаА,и не мисля,че това момчето да има супер много пари е най-важното.
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
vijdam kosata,o4ite,ysmivkata... ima golqmo zna4enie i glasa my .ako ne mi haresa glasa nqma nikakvi 6ansove dori da e sex bomb!
az puk ruceteneznam zashto no to4no tqh gledam-dori da ne mi haresva v lice ili neshto takova moga da se raztopq pri vida na rucete-stiga da sa takia det na men mi haresvat-NO usmivkata i o4ite sa tolkova vajni za men kolkoto i rucete(e te vodqt s 1 %)no haraktera su6to ne e za izpuskane-sushto i drehite-padam si po sk8turi i smuknati,no i drugite ne sa za izpuskane,,,ta v rucete ima neshto neznam kakvo to4no,no obojavam osobeno ako sa m/u 14 i 20 godishna vuzrast :P
ai ru4i4ki
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Винаги гърдите гледам на първо място,тва ми е подсъзнателно.После характера,ако се заговорим и ми допада на външен вид идеално,и накрая каква е отвътре,като човек дали е свястна,ако по тези параграфи м и допада значи прибягвам до по сериозни мерски
Първо характера и след него външен вид и всичко останало,защото един човек може и да е страхотен на външен вид,но ако умее само да наранява другите,не си заслужава...
emi 4estno kazano razli4no
no v edin 4ovek viangi pravo zabelzqzvam o4ite
nz 6to ama mi n6 kat defect 6o dori nepoznat 4ovek da e az pak gledam v o4ite,a nqkoi hora mnoo se nervqt
no prosto pri vida na edni tamni dalboki o4i se raztapqm
i posle ve4e si ve4e cqlostno izla4vane drehi t.n.
absoliutno seki gleda cqlostnoto izla4vane parvo 6ot ako edin 4ovek ne ti izla4va mnoo polojitelna energiq i tei smisal..... ee ne moa go kaja ama ako edin 4ovek e super tajen bursuk i ne ti izglejda priqten dori da e du6i4ka(makar 4 etoav nqma da go znaite 6ot e nepoznat de) ti nqma se zapzonai6 s nego
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!