- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vuzbujda6to i sexy..
kakvo nai mn vi vuzbujda izvun sexa i oralnata luybov?men smu4kite po vrata :P
celuvkite po vratleto smukaneto lizaneto po vratleto po u6enceto......................!{P}{P}{P}{P}{P}{P}{ P}{P}{P}
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}
Целувките по врата........![]()
![]()
![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
obojavam kogato priqtelq mi gali grub4eto mi ili use6tam noktite mu po kojata si kak ostavqt sledi mojebi malko sado-mazo no me kefi
men nai mn me vuzbujda da me celuva po vrata gurba i krusta tam napravo umiram xaxa a puk toi napravo podludqvo kogato go celuvam i leko prokarvam ezik to4no zad uhoto mu tam kadeto svurshva dolu napravo go karam Wow i kato go celluvam tasm zad uhoto to4no toi taka podludqva 4e me fashta i napravo si "lqgame" xaxaxxa
No matter where you go, there they are...
stimuliraneto ka klitora mi s r1ka...ako se broi..a da me lijat mn mrazq. a celuvki po vrata i t.n. samo me g1deli4kat...mn mrazq...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
I men me kefi po vrata,oba4e imam edni drugi 2 mesta deto napravo mogat da me poburkat
ednoto e gyrba dali leko s prysti ili shte go celuva,deistva mi mn vyzbujdashto
drugoto e kosatamoje da vi se struva strano oba4e kogato nqkoi si igrae s kosata mi po-prodyljitelno sy6to mi deistva mn vyzbujdashto
{_)_} и целувките по _)_ ..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Men me vuzbujdat celuvkite po cqloto tqlo-osobeno po vrata i korema,kakto i da me hape lekichko navsqkude![]()
az pak imam eno mn neobi4aino mqsto kadeto e stra6no pobarkva6to kogato nqkoi go pipe tova e izvivkata na taliqta to4no nad krasta otstrani tam mai sam nai 4uvstvitelna
ina4e kato i vsi4ki drugi mn obi4am celuvkite po vratleto i kakto 1 macka kaza kosata![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
само поведение. една перверзна и самоуверена жена която може да ме гледа в очите и да ми каже "така ще те чукам че ще ме молиш за прошка".
Може би когато ми диша в ухото тогава много се вдъхновявама също така и по ухото като набляга с език е много приятно и нежно
![]()
докосване на гърба,целувки по талията-не точно на корема,а по-настрани и смукане на пръстите на ръцете и краката-номер 1 е!
ami nai-mn obicham da celuvam po vrata, gurba, krust4eto i korem4eto...osobeno po korem4eto....tfa me pravi 6tastliv...de da znam....ima ne6to osbeno to4no tfa mqsto!
Мръсни думички, даже псувни и ругатни, целувки по врата, галене на косата и гърба, нежно подухване върху части от тялото, като след подухването другия долепя устни.. Такива ми ти работи :>
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Еми някакви нежни целувки по тялото и в същото време галене по главата.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от х
ооо, ако това се брои и аз съм за него ...
друго, което чак толкова да ми харесва... целувките по врата - нищо особено не са за ман ... по ушите е готинко, но не и възбуждащо ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
nai mnogo me vazbujda nejno da me gali s prasti po cqloto tqlo(moje i s nokti)
MI NAI MNOGO ME VAZBUJDA CELUVKITE,LEKITE ZASMUKVANIQ PO VRATA,GARDITE,DUPETO![]()
men me vuzbujda da gledam moq kanal w mircata #Egghelp dori swushwam ponqkoga
Целувките по врата и ушите..шепненето....когато ме пипа на разни места..отъркването..и такам
po vrata i po uhoto.... i po garba sa6to ae da e ot jelaniq 4ovek ;] nasqkade e kef
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg