.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

vuzbujda6to i sexy..

kakvo nai mn vi vuzbujda izvun sexa i oralnata luybov?men smu4kite po vrata :P

celuvkite po vratleto smukaneto lizaneto po vratleto po u6enceto......................!{P}{P}{P}{P}{P}{P}{ P}{P}{P}
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Целувките по врата........
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    obojavam kogato priqtelq mi gali grub4eto mi ili use6tam noktite mu po kojata si kak ostavqt sledi mojebi malko sado-mazo no me kefi

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    men nai mn me vuzbujda da me celuva po vrata gurba i krusta tam napravo umiram xaxa a puk toi napravo podludqvo kogato go celuvam i leko prokarvam ezik to4no zad uhoto mu tam kadeto svurshva dolu napravo go karam Wow i kato go celluvam tasm zad uhoto to4no toi taka podludqva 4e me fashta i napravo si "lqgame" xaxaxxa
    No matter where you go, there they are...

stimuliraneto ka klitora mi s r1ka...ako se broi..a da me lijat mn mrazq. a celuvki po vrata i t.n. samo me g1deli4kat...mn mrazq...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    I men me kefi po vrata,oba4e imam edni drugi 2 mesta deto napravo mogat da me poburkat
    ednoto e gyrba dali leko s prysti ili shte go celuva,deistva mi mn vyzbujdashto
    drugoto e kosata moje da vi se struva strano oba4e kogato nqkoi si igrae s kosata mi po-prodyljitelno sy6to mi deistva mn vyzbujdashto

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    vrata korem4eto garda i...
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    {_)_} и целувките по _)_ ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    Men me vuzbujdat celuvkite po cqloto tqlo-osobeno po vrata i korema,kakto i da me hape lekichko navsqkude

Супер фен
    az pak imam eno mn neobi4aino mqsto kadeto e stra6no pobarkva6to kogato nqkoi go pipe tova e izvivkata na taliqta to4no nad krasta otstrani tam mai sam nai 4uvstvitelna
    ina4e kato i vsi4ki drugi mn obi4am celuvkite po vratleto i kakto 1 macka kaza kosata
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    само поведение. една перверзна и самоуверена жена която може да ме гледа в очите и да ми каже "така ще те чукам че ще ме молиш за прошка".

Фен
    Град
    Около София :))
    Може би когато ми диша в ухото тогава много се вдъхновявам а също така и по ухото като набляга с език е много приятно и нежно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    докосване на гърба,целувки по талията-не точно на корема,а по-настрани и смукане на пръстите на ръцете и краката-номер 1 е!

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    ami nai-mn obicham da celuvam po vrata, gurba, krust4eto i korem4eto...osobeno po korem4eto....tfa me pravi 6tastliv...de da znam....ima ne6to osbeno to4no tfa mqsto!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Cool_Boy
    Може би когато ми диша в ухото тогава много се вдъхновявам а също така и по ухото като набляга с език е много приятно и нежно

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Мръсни думички, даже псувни и ругатни, целувки по врата, галене на косата и гърба, нежно подухване върху части от тялото, като след подухването другия долепя устни.. Такива ми ти работи :>

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Еми някакви нежни целувки по тялото и в същото време галене по главата.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от х
    stimuliraneto ka klitora mi s r1ka...ako se broi..

ооо, ако това се брои и аз съм за него ...
    друго, което чак толкова да ми харесва... целувките по врата - нищо особено не са за ман ... по ушите е готинко, но не и възбуждащо ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

galinka_malinka89
    Guest
    nai mnogo me vazbujda nejno da me gali s prasti po cqloto tqlo(moje i s nokti)

Guest
    MI NAI MNOGO ME VAZBUJDA CELUVKITE,LEKITE ZASMUKVANIQ PO VRATA,GARDITE,DUPETO

dori leko dokosvane po izvivkata na taliqta me podludqva(nz za6to),lizane na uhoto s ezik,strastno celuvane na vrata,stimuliraneto na klitora mi,smukaneto na gardite

pSyCh0
    Guest
    men me vuzbujda da gledam moq kanal w mircata #Egghelp dori swushwam ponqkoga

Супер фен
    Целувките по врата и ушите..шепненето....когато ме пипа на разни места..отъркването..и такам

Повече от фен
    po vrata i po uhoto.... i po garba sa6to ae da e ot jelaniq 4ovek ;] nasqkade e kef
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си