- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Imam pupki i za tova ne moga da eba !:(
Pomognete ! Imam pupki po liceto i sam super selqnin. Nikoia jena ne mi varzva. Kajete kakvo da napravq mnogo iskam da eba !
XAXAXAxaxA emi kupi si losiono i tn krem4etaa..nai dobre idi na kozmetik i te sh ti kajat kvo da prai6![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
AA tva e kofti pi4! Emi na4i vi6 sq, otidi na kozmetik da ti otrejat pupkite, sled tova si napravi nqkva gotina pri4eska i se nau4i da ne govori6 kato selska pra4ka! Posle probvai pak da ebe6!
Emi, uverqvam te, che problema ti ne e ot tova, che imash pupki... 80% ot puberite imat, i az imam...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
6te me izvinqva6 ama i samata tema zvu4i mnogo selski!Sajalqvam za koeto ama e taka!Kupi si kremove i losioni,polzvai gi redovno i sled vreme 6te si polu4i6 sexa,za koito me4tae6!Uspeh!
Ходи на курва тя няма да се интересува дали си с пъпки или не ако и платиш![]()
po-prinzip poznavah mnogo mom4eta sas stra6ni papki,koito vapreki tova e bili mnogo popularni zaradi dobar harakter i priqtno darzhane.![]()
стига приказки!
Само по лицето ли са или...?![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
ХаХа Момичетата надушваме кога едно момче е отчаяно, но не винаги кога иска само секс. Трябва да знаеш как да си го поискаш. Пак и ползвай разни лосиони. Иди на козметик.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
самоубий се![]()
"Az sam Vancho hubaveca vechniq ergen imam pypki na gyzeca maja gi s lepten." Kak iska6 da ti vyrjat be selqnin? Q se stegni malko.
Ами в днешно време има толкова средста за премахване на пъпки,но не мисля,че в това ти е проблема...
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..