- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Metro станция Климент Охридски?
не е.... заради тия ши*аняци нямаме скейт парк !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Хихи гадно ли ви е :Р
Като с еима предвид че там е една дупка и много заграждения...мда може да е отворена![]()
стига злорадства.. гад![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Добре де...и без тфа мен ме е яд за яките алейки и градинката там
I mene me e qd... ma kvo da se pravi.Vsqko zlo za dobro
I koe mu e dobroto v slu4aq? 4e nqkakvi pensioneri 6e se typ4at v metroto vmesto po avtobusite li? Vse mi e taq da ti kaja...Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
Я не оплювайте метрото! Метрото е най-хубавото нещо в София! Винаги има перфектна температура, редовно е, бързо е. Скейт...има и други места!
Къде са тия места...?Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ами не всащност няма.. но все пак метрото е не само за възрастните!
Все ще намерите. Около НДК доста хора карат скейт и байкове.
Да, но не може всички там да се съберат, защото скейтърите и байкарите в София въобще не са малко.
Ако имате талант и желание, не ви трябват специални съоръжения..както на един певец не му трябва задължително музика.
не е точно така...Първоначално написано от `Death`Whore`
Не е ли? На мен ако хобито ми е да свиря на барабани, трябва ли да очаквам държавата да ми осигури барабани и студио за репетиции безплатно?
Глупави са ти сравненията... просто не знаеш как стоят нещата.. с часове съм обикалял София и съм търсил някое що годе добро място за каране... Не съм казал , че искам нещо безплатно .А и в крайна сметка плащаме данъци на държавата, а тя не може да си позволи да направи един парк... ми кво да кажа това само в България го има..
Добре, обаче ти защо говориш лошо за метрото?
Ми няма на кой да си го изкарам![]()
Най-мразя някой да каже "няма сериозни скейтъри да се захванат". Добре бе кажи ми какво може да направи една група скейтъри?Това което ни е по силите го направихме.. събирахме подписки, говорихме със фирми и магазини, занимаващи се с внос на скейт стоки.. Нали държавата трябва да отстъпи терен и да има някаква печалба за спонсорите.. това не е работа на 10-20 скейтъра
ne ne e otvorena po posledni moi nabludeniq ina4e tq 6e mi e mnogo udobnato4no edna ulica she q deli ot bloka mi \
/
The pain is temporary!