- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- srebro i zlato
zdraveite, chetoh che tazi prolet she e mnogo moderno da se nosi zlato, i na men mnogo mi se nosi zlato. No imam edin srebyren prysten (tova moje da vi se stori idiotsko) koito mi e ot moeto gadje i ne go svalqm po nikakyv povod. Ta vyprosa mi e moje li da se nosi srebro i zlato zaedno?
mi shto da ne moje az sum taka!!!
Ми носи квото те кефи.![]()
Аз лични не обичам злато, не знам защо. Пък то е по-скъпо, и например ако си направиш гривна или пръстен и ти умалее - езък за парите. Затова за да носиш златни накити на ръката по-добре да си напълно израснала. Виж, за колиета по-може.
Мерито_ ко ги слу6а6 другите е носи си не6та които тебе те кефят апак за чуждото мнение да не ти пука![]()
съгласна съм...Първоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Лично на мен не ми допада да се смесва злато със сребро. Незнам защо но ми се струва много естетическо. А иначе нямам нищо против едното и другото, даже съм луда фенка на среброто. Все пак ти си решаваш и можеш да правиш и да носиш това което най-много ти харесва![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Аз предпочитам среброто, а не златото.И не се интересувам какво ще е модерно-едното или другото.Някак си двете неща не ми се връзват.По-добре си носи пръстена и си купи нещо сребърно.Какво те интересува какво ще е модерно?А точно златото и среброто, за мен поне нямат мода.Никога не им е била минала модата и всеки си носи това, което му харесва.
Предпочитам златото пред среброто, и не ми харесва комбинация от типа на сребърни обици и златна гривна! Или едното или другото![]()
Бляя, еми не че аз носа много бижута, ама.. някак си злато и сребро.. хъм не ги виждам много много.. по - добре си носи сребърното пръстенче и си купи некфи сребърни бижута.. мен среброто мноого повече ме кефинекво по- нежно е.. докато златото е тежичко и за по-специални случаи, не за ежедневието.. естествено лично мнение
![]()
жълтото злато е ебаси циганията. а злато и сребро вече става брутално.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аааа ужас, златото е супер гадно. Според мен той е най-отвратителния метал на света, освен ако не е бяло естествено.
Не мисля, че сребро и злато е добре да се носят едновременно, някак си много кич ще стане. Но защо пък трябва да се водиш по модата и само, защото е модерно да го носиш..както си решиш де...![]()
zlato...hm stranno odavna ne vqh 4ula 4e mladi momi4eta iskat da nosqt julto zlato..ne mnogo qko.kombinaciqta nee dobra.To moje vsi4ko na nosi6 no nqma da e dobre esteti4eski
Не ме кефи златото незнам защо,но по си харесвам среброто и не ги виждам 2те като комбинация-аз нося само и единствено сребро!
На мен комбинацията не ми харесва. Или едното или другото. Не бих носила и злато, и сребро едновременно, става кич и е смешно.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Предпочитам 1000000 пъти среброто пред златото
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Mi shto da ne moje...vypreki tova az si predpo4itam srebroto!Nqkak si po me kefi![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
po temata predpochitam zlatotoa az imam edin drug vapros, koito e kam abitiurentkite - na bala si kakvo bihte nosili zlato ili srebro? poneje naposledak mai srebroto izmestva zlatoto ne mislite li?