.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: srebro i zlato

Hybrid View

Голям фен

srebro i zlato

zdraveite, chetoh che tazi prolet she e mnogo moderno da se nosi zlato, i na men mnogo mi se nosi zlato. No imam edin srebyren prysten (tova moje da vi se stori idiotsko) koito mi e ot moeto gadje i ne go svalqm po nikakyv povod. Ta vyprosa mi e moje li da se nosi srebro i zlato zaedno?

Guest
    mi shto da ne moje az sum taka!!!

Mi vyzrastnite kazvat che ne bilo hubavo da se nosi ednovremenno zlato i srebro,no ne vqrvam v takiva neshta i az sam nosila zaedno zlato i srebro,kat iskash shto da ne nosish
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    А пък принципно тинейджърите носят сребро, а златото се носи от по-възрастните и не смятам да почна да нося злато само заради модата.Иначе щода не може злато и сребро едновременно.ВЪпрос на вкус
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Аз пък разбрах че среброто ще е на мода

Ми носи квото те кефи.
    Аз лични не обичам злато, не знам защо. Пък то е по-скъпо, и например ако си направиш гривна или пръстен и ти умалее - езък за парите. Затова за да носиш златни накити на ръката по-добре да си напълно израснала. Виж, за колиета по-може.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    Аз пък разбрах че среброто ще е на мода
    Мне. златото е на мода. Но нали знаете че квото е модерно тази година догодина е модерно точно обратното. та нищо чудно догодина да е среброто..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Мерито_ ко ги слу6а6 другите е носи си не6та които тебе те кефят апак за чуждото мнение да не ти пука

Голям фен
    mersi, az lichno ne go nosa zaradi modata, prosto mi dopada, a i ne mi haresva da nosa kafqvi drehi sys srebyrni bijuta, iskam primerno edno kolie i edni obici, samo za ot vreme na vreme.

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
    Ми носи квото те кефи.
    Аз лични не обичам злато, не знам защо. Пък то е по-скъпо, и например ако си направиш гривна или пръстен и ти умалее - езък за парите. Затова за да носиш златни накити на ръката по-добре да си напълно израснала. Виж, за колиета по-може.
    съгласна съм...
    Only God can Judge me... Be the Best!

Голям фен
    Град
    на луната
    Лично на мен не ми допада да се смесва злато със сребро. Незнам защо но ми се струва много естетическо. А иначе нямам нищо против едното и другото, даже съм луда фенка на среброто. Все пак ти си решаваш и можеш да правиш и да носиш това което най-много ти харесва
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен Аватара на koalka
    Аз предпочитам среброто, а не златото.И не се интересувам какво ще е модерно-едното или другото.Някак си двете неща не ми се връзват.По-добре си носи пръстена и си купи нещо сребърно.Какво те интересува какво ще е модерно?А точно златото и среброто, за мен поне нямат мода.Никога не им е била минала модата и всеки си носи това, което му харесва.

Голям фен
    Град
    sofia
    Предпочитам златото пред среброто, и не ми харесва комбинация от типа на сребърни обици и златна гривна! Или едното или другото

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Бляя, еми не че аз носа много бижута, ама.. някак си злато и сребро.. хъм не ги виждам много много.. по - добре си носи сребърното пръстенче и си купи некфи сребърни бижута.. мен среброто мноого повече ме кефи некво по- нежно е.. докато златото е тежичко и за по-специални случаи, не за ежедневието.. естествено лично мнение
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

жълтото злато е ебаси циганията. а злато и сребро вече става брутално.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Аааа ужас, златото е супер гадно. Според мен той е най-отвратителния метал на света , освен ако не е бяло естествено.
    Не мисля, че сребро и злато е добре да се носят едновременно, някак си много кич ще стане. Но защо пък трябва да се водиш по модата и само, защото е модерно да го носиш..както си решиш де...

zlato...hm stranno odavna ne vqh 4ula 4e mladi momi4eta iskat da nosqt julto zlato..ne mnogo qko.kombinaciqta nee dobra.To moje vsi4ko na nosi6 no nqma da e dobre esteti4eski

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Не ме кефи златото незнам защо,но по си харесвам среброто и не ги виждам 2те като комбинация-аз нося само и единствено сребро!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    На мен комбинацията не ми харесва. Или едното или другото. Не бих носила и злато, и сребро едновременно, става кич и е смешно.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    In The Heart of Darkness
    Сребро.
    Много повече ми харесва как ми стой... може златото да е по-съкпо и по-ценно обаче не ми харесва.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Предпочитам 1000000 пъти среброто пред златото
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от Merito_
    Mi vyzrastnite kazvat che ne bilo hubavo da se nosi ednovremenno zlato i srebro,no ne vqrvam v takiva neshta i az sam nosila zaedno zlato i srebro,kat iskash shto da ne nosish
    Aham!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mi shto da ne moje...vypreki tova az si predpo4itam srebroto!Nqkak si po me kefi
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    po temata predpochitam zlatoto a az imam edin drug vapros, koito e kam abitiurentkite - na bala si kakvo bihte nosili zlato ili srebro? poneje naposledak mai srebroto izmestva zlatoto ne mislite li?

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Па пробвай може и да успееш да ги носиш едновремено , но ще бъде адски циганско

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си