.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: cicite...

Hybrid View

-----
    Guest

cicite...

pri mene problema e purvo 4e gurdite mi sa razli4ni po razmeri.v smisul ednata e po golqma ot drugata.drugoto e 4e imam 4uvstfoto 4e sa malki.ima li nqkakuv na4in da se izravnqt ili ne6tu takova i da porasnat.puk i plus tova az tancuvam i neprekusnato otslabvam i zatova moje bi cicite ne sa mi mn golemi.ima li na4in da mi stanat ednakfi i po golemi.

Голям фен
    Град
    sofia
    с пластична операция

Guest
    ти си изванземно съжалявам че ти го казвам

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Спокойно.,Размера на двете гърди при много жени не е един и същ.Има време да станат равни по големина, както и ще растат още.А за големината си е въпрос на ген..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    спокойноооооо след време гърдите ти ще се оправят тва е съвсем нормално и няма за какво да се безпокоиш
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Споко почти няма жена, на която гърдите да са й еднакво големи. Така, че ако си малко тази разлика с времето ще се изравни или ще стане много незначителна.
    Иначе това, че са ти малки - ами на колко си години? Ако си на 13-14 няма място за притеснения. Не може още от малка да си като Памела Андерсън.
    Ако пък толкова е видна разликата в размера и те притеснява много - носи сутиен, тогава гаранция, че нищо няма да се забелязва. :P

Цитирай Първоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
    Ако си на 13-14 няма място за притеснения. Не може още от малка да си като Памела Андерсън.
    [/b]
    Тя и няма да стане като нея никога.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Шттт бе! Ти развали цялата работа! Аз се опитвам да я успокоя да не реве и да не пуска теми момичето, а ти, ти..
    Нищо де, и пластичната операция е изход.

Фен
    Град
    Varna
    спокойно бе мацко има време... ще ти порастнат и ще се изравнят спокойно за всичко си има време...
    Only God can Judge me... Be the Best!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Кажи поне на колко си години

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами аз съм на 16 и гръдната ми обиколка е 84см. и пак едната ми гърда е малко по-голяма от другата да наистина е смешно ама и на мои френдки им са така гърдите

;]

i pri men su6to ima malka razlika...no tova da ne te pritesnqva,normalno.Pri po4ti vsqko momi4e go ima,kakto kazaha i v prednite mneniq ;]

Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Ами аз съм на 16 и гръдната ми обиколка е 84см. и пак едната ми гърда е малко по-голяма от другата да наистина е смешно ама и на мои френдки им са така гърдите
    kakvo govorite izob6to...vinagi ednata gurda e po golqma ot drugata(dali se zabelqzva ili ne e druk vupros)kakto i pri majete-testisite im,vinagi ediniq e po razli4en ot drugiq) normalno e.
    za malki te gurdi razmera nqma nikakvo zna4enie vajnoto e da sa hubavi

Повече от фен
    Град
    sofia
    така е винаги,лявата е по-малка,с времето стават еднакви

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от marche
    Mисля,че никога не стават абсолютно еднакви и винаги има малка разлика

глупости....винаги едната гърда е по малка от другата.няма да се оправят но то и не си личи толкова и миличка не искаи големи гърди ще сажеляваш аз съм на 14 и съм с огромен бюст който ми пречи ужасно
    aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!

Фен
    Град
    България
    Разликата в големината е нормална и често срещана.Не се безпокой за това!А колкото до тяхната големина:
    1.Зависи от гените;
    2.Важно е да се храниш редовно, за да доставяш нужната храна на тялото и то да се развива нармално!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Цитирай Първоначално написано от marche
    Mисля,че никога не стават абсолютно еднакви и винаги има малка разлика
    e da,ama koi ti gleda cicite dali sa ednakwi,samo trqbva da sa hubavi

Guest
    еелле мн малко гърди имаш бе момиче аз съм на 13 и гръдната ми обиколка е 87 см

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e,sa vseki se razviva razli4no

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами явно си доста куха за да се хвалиш с циците си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си