- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Poll: Коя певица ви харесва повече?
Коя певица ви харесва повече? И коя според вас прави по готини свирки![]()
![]()
свирки...в смисъл...ъъъ...песни![]()
Ivana nai me kefi.Pei hubavo jenata i to vinagi na jivo za razlika ot nqkoi neini kolejki,koito si vuobrazqvat 4e sa pevizi.Az ot 4ujdite si nqmam i predstava,taka 4e Ivana nai mi haresva ot vsi4ki izbroeni. :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Хахахаххтова е втората тема, която чета и в нея пак световно известни певици сравнени с нашата си простотия .... смях
![]()
MARIAH CAREY!!!
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
evanescence i za svirkite nz i nikoga nema sig da razbera![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Сори, ама погледна ли темата като тръгна да пишеш?!?Първоначално написано от piFka_LP
Певици, а не цели групи!!!И Еvanescence са цяла група, а онази симпатичната чернокоска Ейми Лий им е вокалистката...Срам и позор!
А колкото до темата- Кристина Скабия, Tаря Турунен, Сандра Насик, Ейми Лий![]()
Christina Scabbia opredeleno
Kate Moray
Hva6tam se na bas na 10000000 leva, 4e ot tuk samo WickedWitch znae koq e, za6toto e solistka na edna svetovno neizvestna ruska metul grupa, po koqto q zaribqvam (:
Moray Eel
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
От изброениете Кайли ми е любима![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
по принцип любима певица нямам![]()
но от изброените:
визия-Beyonce
песни-ивана
а иначе най-добри свирки 1100% прави Камелия![]()
Напоследък Kelly Clarckson ми допадна много, иначе от поп-фолка признавам само Глория и никой друг
![]()
Когато бях малка обожавах Бритни, сега просто не мога да я понасям. Фолк не слушам, но мога да призная единствено Ивана. Най-много харесвам Ейми Лий, обичам и Шарън и Кели Кларксън...
и stephanieПървоначално написано от exploitedteen
"Целувка за лека нощ"
Нито една не ми харесва!И как може да ми сравнявате певици от световна сцена с наште чалгарки ?!ПростоОоо ..![]()
![]()
Глория...Първоначално написано от red_rose
![]()
![]()
![]()
Тая дет няма нищо естествено по нея ли бе!!!И песните даже не стават.От поп-фолка аз лично признавам само Ивана...А пък тая Камелия 1000% може да не може да пее ама свирки може да прави!
![]()
Гуен Стефани. Има страхотен глас, единственото лошо е че се опитва да имитира Мадона.
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
На мене най-много ми харесва Уитни Хюстън.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
А Бритни Спиърс имитира нея.Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
Първоначално написано от Sinister_Doll
dawai parite
MORAY EEL![]()
Joan Jett и Lita Ford (:
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind