.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Град
    някъде там
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не бе питам, щото аз съм (почти на) 17, а тя е на 21
    В този случай
    В този случай защо да има проблем?! Ти си вече голям и сериозен човек! Пробвай се! И Успех!!!

ami mene ne me barka malkite sa mi po sladki!sega edno mom4e na 12 godini me svalq mn mi e sladak i pekan btw az sam na 14!nemislq 4e 6te e lo6o no mn zavisi ot mom4eto mn zavisi i ot momi4eto i ot haraktera mu na nqkoi ne im haresva razberi momi4eto kak moje da reagira pitai neini priqteli kak mislqt i t.n. ne se otkazvai!NADEJDATA UMIRA POSLEDNA!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}USPEH!:}}}}}}}}}}}}}}} }}}
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Чшшшшшшшшшшшшшшш, вие слабоумни ли сте????????
    Едно е да си на 13 и да те сваля по-малък, друго е в случая на автора...
    Както каза "Сладурана" - не би трябвало да има проблем.
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    az sym po4ti na 15 i ako nqkoi 11-godishen vidq,4e me svalq izobshto nqma da mu obarna vnimanie,dori bih mu se izsmqla

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    az sym po4ti na 15 i ako nqkoi 11-godishen vidq,4e me svalq izobshto nqma da mu obarna vnimanie,dori bih mu se izsmqla
    И ти спадаш към свръхнадарените с ум деца на природата
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    "Ебати ташмерското лапе" ...Аз съм на 16, почти 17 така, че няма да ми е приятно да ме сваля 12 годишен, който търси къде да бутни пишката

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    oo az sam na 15 tova zna4i 4e toi trqbva da e na 12 13 ... mom4etata se razvivat dosta po-bavno za tova edva li 6te mu obarna vnimanie... takti4no 6te mu obqsnq 4e ne stava
    Love you Kris !!!

Guest
    Тук трябва да попитам: Защо след като по-малки момчета не могат да ходят с по-големи момичета ( говоря за над 16-17 години ), защо тогава е позволено малки момичета да излизат с големи ( ама наистина големи ) мъже?

Колкото до пича, който харесва по-голямо момиче - пробвай се. В най-лошият случай ще ти каже, че не иска да излиза с по-малък от нея, а в най-добрия ще ти даде шанс. И сега си без нея, а като се пробваш нищо няма да загубиш. Глътни корема, удари си един гребен и смело напред

Мега фен
    Просто момичетата мислят, че са на акъла на мъж над 20 години. Много се лъжат обаче.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Тук трябва да попитам: Защо след като по-малки момчета не могат да ходят с по-големи момичета ( говоря за над 16-17 години ), защо тогава е позволено малки момичета да излизат с големи ( ама наистина големи ) мъже?

в повечето случай тия мъже колкото по-дърти са,толкова по-много пари имат
    иначе защото мъжете си падат по младо,а пък жените търсят някакъв вид упора
    та за туй

Guest
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Ако не е много нахално,а се държи добре,учтиво ще му обясня,че не може да има нищо между нас(ако не го харесвам де) и можем да сме приятели.Ако е някой нахален недораслек ще бъда по-грубичка.

И аз по същия начин, случвало ми се е такова нещо само че беше с една година по-малък и просто не ми харесваше и така се беше лепнал за мене, че с една приятелка почнахме да му викаме лепката

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    офф ма вие (повечето) него разбирате
    човека говори за 21 год жена а той е на 17
    според мен имаш някъф шанс

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    ммм.. Не мога да преценя, никога не ме е свалял по-малък от мен.. Пък.. Той може да е малък на години, но ако духовно е израснал (пък и да си бръсне девствения мустак), не бих имала нищо против да ме сваля. Аз след 4 месеца ставам на 17, а началото на Юни тази година имах връзка за една нощ с един 25 годишен, при това беше страхотно, пък и той не ми повярва, че съм на 16 И до ден днешен сме си приятели

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    Абе хора!НЕ разбрахте ли че момчето е на 17, а момичето на 21.Не е някакво момиченце на по 15,16 години и не е сваляно от 11,12 годишно момченце оффффф... като пишете постове поне ги четете бе хора!
    А СЕГА ПО ТЕМАТА: ей пич според мен нямаш проблем да я сваляш,е зависи много и от мацката.. ако е някакжа точна и не иска да има нищо с теб щте те одреже много внимателно...абе не се притеснваи свалай си я...:П

нямаш никакъв проблем
    освен ако не е 20 санта по-висока от теб

Голям фен
    Зависи от момичето.. Някои ще ти кажат не, други ще ти обърнат внимание..

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    4udno mi e samo edno za6to ponqkoga pove4eto devoiki sa takiva UFCI ????

dude ne gi slu6ai ti si probvai kasmeta ako ne stane se ottegli s dostoinstvo .

Good Luck .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Guest

Re: мацка123

аз както съм на 14 ако някой на 10 ме сваля просто ще се изсмея
    Отново: Аз - 17г
    Тя - 21г

az si mislq 4e nqma6 6ans ,osobenno ako e nqkoq qka macka ,puk i moje da si se oburkal 4e te svalq,ima dobri momi4enca,koito prosto sa mili i mom4etcata prosto se izlugvat 4e nqkoi gi svalq,nakraq s prust v ysta i yaaaaaaaaaaaaa =
    ne be toi iska da q svalq pff ,momko zabravi.osven ako ne si nqkoi fra6kan s pari ,s 25 sm penis, i s lice na brat pit!
    че закво да забрави бе? аз имам един френд който миналата година ходи около 2 месеца с едно наистина мн готино маце 86 набор а той е 89 и не е някой богаташ. така че пич пробвай са майна ) да не говорим че на нова година един пич спа с 28 годишна а той на 17 )) всичко е възможно

Жените търсят от по-възрастните мъже, някакъв вид подкрепа.
    2т. забрана за ползване на профил

Ще му се изхиля много здраво, ама ако е пекано лапито може да одарим по един лаф моабет.
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Guest
    Ми ще се пробвам, пък както казахте- нищо няма да загубя

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    mn qsno probvai i kaji kvo e stanalo :P

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    mn qsno probvai i kaji kvo e stanalo :P
    Лошото е че са не е в БГ, и си пишеме само по ICQ-то (а мисля че по чата е тъпо да и казвам директно че я харесвам)
    Но...като си додйде ше се видиме и ще видиме

Повече от фен
    не съм чел всички мнения по темата но мога да кажа само че има разлика даже огромна разлика
    едно е да си на 14 и да те сваля някое 10 годишно лапе и друго е да си на 21 и да те сваля 17 годишен...
    тъй като повечето от тоя форум са на 13-14 просто не могат да си представят да ходят с някой на 10 и затва не дават компетентни мнения
    аз примерно не виждам никакъв проблем някоя какичка на 20-21 да ходи с някой на 17, защото на 17 си много по-зрял от колкото на 10 ... даже имам един такъв приятел дето ходи с една, която е 3 години по-голяма от него.

Да обобщя ако се харесвате - вземайте се и се радвайте )

Супер фен
    Град
    Burgas
    Не бе питам, щото аз съм (почти на) 17, а тя е на 21
    В този случай
    don't worry - az kogato bqh na 17 imah 6tastieto zamalko da byda s momi4e na 24 godini. obstoqtelstvata bqha malko razli4ni i e dylgo za obqsnqvane, no se polu4iha ne6tata. no ne se nadqvai na mnogo za6toto razlikata specialno na tezi godini e golqma. tq ima nujda ot ne6ta za koito o6te si malak za da moje6 da i gi dade6. ako si na 25 tq na 29 primerno - togava razlikata po4ti ne se use6ta, no sega.....abe probvai pa sam 6e razbere6.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си