- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата (жените)
В този случай защо да има проблем?! Ти си вече голям и сериозен човек! Пробвай се! И Успех!!!Първоначално написано от Анонимко
ami mene ne me barka malkite sa mi po sladki!sega edno mom4e na 12 godini me svalq mn mi e sladak i pekan btw az sam na 14!nemislq 4e 6te e lo6o no mn zavisi ot mom4eto mn zavisi i ot momi4eto i ot haraktera mu na nqkoi ne im haresva razberi momi4eto kak moje da reagira pitai neini priqteli kak mislqt i t.n. ne se otkazvai!NADEJDATA UMIRA POSLEDNA!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}USPEH!:}}}}}}}}}}}}}}} }}}
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}
Чшшшшшшшшшшшшшшш, вие слабоумни ли сте????????
Едно е да си на 13 и да те сваля по-малък, друго е в случая на автора...
Както каза "Сладурана" - не би трябвало да има проблем.
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
az sym po4ti na 15 i ako nqkoi 11-godishen vidq,4e me svalq izobshto nqma da mu obarna vnimanie,dori bih mu se izsmqla![]()
И ти спадаш към свръхнадарените с ум деца на природатаПървоначално написано от christina_aguilera
![]()
![]()
![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
"Ебати ташмерското лапе" ...Аз съм на 16, почти 17 така, че няма да ми е приятно да ме сваля 12 годишен, който търси къде да бутни пишката![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
oo az sam na 15 tova zna4i 4e toi trqbva da e na 12 13 ... mom4etata se razvivat dosta po-bavno za tova edva li 6te mu obarna vnimanie... takti4no 6te mu obqsnq 4e ne stava
Love you Kris !!!
Тук трябва да попитам: Защо след като по-малки момчета не могат да ходят с по-големи момичета ( говоря за над 16-17 години ), защо тогава е позволено малки момичета да излизат с големи ( ама наистина големи ) мъже?
Колкото до пича, който харесва по-голямо момиче - пробвай се. В най-лошият случай ще ти каже, че не иска да излиза с по-малък от нея, а в най-добрия ще ти даде шанс. И сега си без нея, а като се пробваш нищо няма да загубиш. Глътни корема, удари си един гребен и смело напред![]()
Просто момичетата мислят, че са на акъла на мъж над 20 години. Много се лъжат обаче.
в повечето случай тия мъже колкото по-дърти са,толкова по-много пари иматПървоначално написано от Анонимко
![]()
иначе защото мъжете си падат по младо,а пък жените търсят някакъв вид упора
та за туй
Първоначално написано от maybelline
И аз по същия начин, случвало ми се е такова нещо само че беше с една година по-малък и просто не ми харесваше и така се беше лепнал за мене, че с една приятелка почнахме да му викаме лепката![]()
офф ма вие (повечето) него разбирате
човека говори за 21 год жена а той е на 17
според мен имаш някъф шанс![]()
ммм.. Не мога да преценя, никога не ме е свалял по-малък от мен.. Пък.. Той може да е малък на години, но ако духовно е израснал (пък и да си бръсне девствения мустак), не бих имала нищо против да ме сваля. Аз след 4 месеца ставам на 17, а началото на Юни тази година имах връзка за една нощ с един 25 годишен, при това беше страхотно, пък и той не ми повярва, че съм на 16И до ден днешен сме си приятели
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Абе хора!НЕ разбрахте ли че момчето е на 17, а момичето на 21.Не е някакво момиченце на по 15,16 години и не е сваляно от 11,12 годишно момченце оффффф... като пишете постове поне ги четете бе хора!
А СЕГА ПО ТЕМАТА: ей пич според мен нямаш проблем да я сваляш,е зависи много и от мацката.. ако е някакжа точна и не иска да има нищо с теб щте те одреже много внимателно...абе не се притеснваи свалай си я...:П
нямаш никакъв проблем
освен ако не е 20 санта по-висока от теб![]()
Зависи от момичето.. Някои ще ти кажат не, други ще ти обърнат внимание..
4udno mi e samo edno za6to ponqkoga pove4eto devoiki sa takiva UFCI ????
dude ne gi slu6ai ti si probvai kasmeta ako ne stane se ottegli s dostoinstvo .
Good Luck .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
че закво да забрави бе? аз имам един френд който миналата година ходи около 2 месеца с едно наистина мн готино маце 86 набор а той е 89 и не е някой богаташ. така че пич пробвай са майнаПървоначално написано от Анонимко
) да не говорим че на нова година един пич спа с 28 годишна а той на 17
)) всичко е възможно
Жените търсят от по-възрастните мъже, някакъв вид подкрепа.
2т. забрана за ползване на профил
Ще му се изхиля много здраво, ама ако е пекано лапито може да одарим по един лаф моабет.![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
Ми ще се пробвам, пък както казахте- нищо няма да загубя![]()
mn qsno probvai i kaji kvo e stanalo :P
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Лошото е че са не е в БГ, и си пишеме само по ICQ-то (а мисля че по чата е тъпо да и казвам директно че я харесвам)Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
Но...като си додйде ше се видиме и ще видиме![]()
не съм чел всички мнения по темата но мога да кажа само че има разлика даже огромна разлика
едно е да си на 14 и да те сваля някое 10 годишно лапе и друго е да си на 21 и да те сваля 17 годишен...
тъй като повечето от тоя форум са на 13-14 просто не могат да си представят да ходят с някой на 10 и затва не дават компетентни мнения
аз примерно не виждам никакъв проблем някоя какичка на 20-21 да ходи с някой на 17, защото на 17 си много по-зрял от колкото на 10 ... даже имам един такъв приятел дето ходи с една, която е 3 години по-голяма от него.
Да обобщяако се харесвате - вземайте се и се радвайте
)
don't worry - az kogato bqh na 17 imah 6tastieto zamalko da byda s momi4e na 24 godini. obstoqtelstvata bqha malko razli4ni i e dylgo za obqsnqvane, no se polu4iha ne6tata. no ne se nadqvai na mnogo za6toto razlikata specialno na tezi godini e golqma. tq ima nujda ot ne6ta za koito o6te si malak za da moje6 da i gi dade6. ako si na 25 tq na 29 primerno - togava razlikata po4ti ne se use6ta, no sega.....abe probvai pa sam 6e razbere6.Първоначално написано от Анонимко
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!