- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nai gadniqt moment koito ste prejiveli s lubimiq si 4ovek
e vie ste? na6iqt e kogato stqhme da stavame roditeli i vsi4ko se razpadna za edin moment
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Kogato mi kaza vsichko koeto misli - sramuval se e ot mene i nikoga ne me e obichal..
Предстои ми най-гадният момент.Много зле се чувствах, когато ми призна,че е влюбен в някакво момиче,а че ме обича и неиска да ме губи.Много далечен го чувствах..нещата се оправиха,мина време от тогава,но не обичам да говоря за това,надали много хора биха разказвали такава история.
kogato razbrah 4e mi e izneveril i si4ki nickove koito si e pisal sa se okazvali za neq![]()
![]()
{By Nionio}
еми... за сега с новият съм нямала такъв момент(от скоро сме заедно), но .. ако става въпрос за едно бивше гаджекогато не ми каза, че ще ходи на хижа с класа, аз разбрах от един негов съученик и се почувствах адски зле, че не ми е казал и е скрил от мен...абе точно като боклук си се почувствах
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
emi zasega (da 4ukam na durvo)sus seganoto mi gadje ne sme imali nqkvi super gani momenti,a s po-prednoto to ebati i gadjeto be6e ama karai nali da razkaja-ta dokato e hodel s men pedala e bil s nqkakva druga i az ottam prosto mu teglih edna dulga ama vednaga,no use6taneto ne e mng priqtno!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Kogato razbrah 4e ne obi4a mene a "krasavitzata" nina strawberry znae za kakvo stava vypros i kak stoqt ne6tata i ne 4e nqkoga me e obi4al de
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Еми ще избороя няколко.
Когато каза, че не е сигурен в чувствата си точно когато правихме половин година. 3 дни бях развалина. Той дойде до града в който аз живея... дойде до вкъщи и ми каза че съжалява и т.н. не можел без мен.
Когато решихме след тази случка.. да скъсаме. И в последната уж наша среща тръгнахме за към плажа. Той видя един негов приятел. Аз се отделих на една от пейките близо до тях обаче се бях разположила като сопол и той не можал да ме види и си помислил, че съм си тръгнала, а аз си помислих че той си е тръгнал с приятеля си и просто ме е зарязал, но в дирене 1 час се намерихме и си обяснихме всичко и това колко се оплашихме и двамата кото си помислихме, че единия си е тръгнал просто така решихме да не предприемаме никакви такива тъпи решения, като края на такава връзка. Вече почти 10 месеца сме заедно.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Имали сме 3 гадни момента.. 2та пъти когато се раделяхме и 1 когато се скарахме мн жестоко .
2 т. от правилника. Бан на профил
вчера..от тогава плача постоянно..дори и сега
каза ми че да продължим нашата връзка да трябва да легна с него при тва..скарахме се и неска не ми се е обаждал а винаги го прави![]()
![]()
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
amiii kogati govorihme vednaj t.e karahme se i az mu obqsnqvam kakav e problema i 4e toi e vinoven i toi mi izcepva,,Stiga si my4ala,, napravo bqh v 6a6![]()
{By Nionio}
кат разбрах че една овца е ходила с мене само да и опрям шибаните проблеми..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Не мисля да споделям такива неща във форум.
Ти не се заяждаш, неееее!
Най гадният момент който никога няма да забравя е когато разбрах че приятелката ми е щяла да го направи с друг и че ми е изневерила 3 пъти попаднах от рая в ада потънах така както потъва камък в вода.Никога няма да забравя този момент![]()
Защо вземаш пример за неща, които критикуваш?
Дали трябва или не трябва, решавам аз. Копирането няма да ти помогне да оправиш поведението на някого, не го ли знаеш?