.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Фен
    Град
    Около София :))
    Я стига сте се карали че няма да има подаръци за коледа...дядо коледа ми е роднина :PP

Мега фен
    Не се караме.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Аз приключвам до тук, защото го обарнахме на чат и с твърдо глави хора не ми се занимава.

Фен
    Град
    Около София :))
    Добре тогава неспорете за глупости, че пак ням ада има подаръци. )

Мега фен
    Смешно оправдание. Все едно.

абе лоши моменти колкото искаш ... най - лошия когато ходих с едно момче а то е ходило с една от най-добрите ми приятелки и се е зарибявал с една мн тъпа п*тка от моето даскало ....направо побеснях ...

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Супер фен
    Нашата връзка е очудващо безпроблемна и на моменти чак се плаша....но от глупавите ни спореве най-много ме заболя,когато ми каза,че съм била твърде малка (не ми се споделя по какъв повод го каза...след като го изцепи осъзна какво е казал и се заоправдава,но все пак го е мислел и аз се почувствах като нищожество,с което той убива времето
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    еми с бившия,най-гадни са били два момента..
    1-я,когато ми каза,че не е сигурен в чувствата си,незнам си кви други измишлиотини
    и 2-я когато скъсахме.....

тва са ми били най-тъжните дни в живота...направо незнаех каде се намирам,нищо, само плачех....
    f@nt@zi@

na Angel_Girl l ida otgovarqm ili tuk?? ta...ve4e kazah-kogato bqh v daskalo na tretiq etaj s edno mom4e-bqhme sami i toi mi kaza,4e me obi4a beshe neveroqtno,zashtoto si govorehme s 4asove...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    na Angel_Girl l ida otgovarqm ili tuk?? ta...ve4e kazah-kogato bqh v daskalo na tretiq etaj s edno mom4e-bqhme sami i toi mi kaza,4e me obi4a beshe neveroqtno,zashtoto si govorehme s 4asove...

ma sladuranke az pitam za nai gadniqt ne vqrvam tova da e bilo gaden moment

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

.

kogato razbrah che mi e izneveril ...... za jalost tova sloji krai na vsichko mejdu nas
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Фен
    Град
    В нас ;)
    бяхме се скарали и един месец не си говорихме .. това сложи край на връзката ни, но се радвам, че сега сме поне приятели ..

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Най-тежкият ни момент беше, когато той заминаваше за Америка...Тогава на него му беше трудно, а на мен 2 пъти и имах чувството, че ще умра от мъка...
    Друг момент е на Великден тази година, когато се скарахме, аз исках да скъсаме и той ми каза, че няма сили да се бори вече и той иска същото...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

ami,az 2puti sum se 4uvstvala zle,zaradi gadjeto si-1put,kogato edna ve4er bqhme zaedno i az spah u tqh,na sutrinta si trugnah,i posle 1 sedmica toi ne mi se obadi,(a poprincip vseki den se vijdahme).
    Stana mi mn kofti i az ne mu zvunnah...posle se 4uhme i vsi4ko se opravi...
    No nai-gadnoto be6e,kogato trqbva6e da se vidim "za posledno",predi az da zamina za lqtoto.Otidoh do tqh,a nego go nqma6e,po4uvcstvah se izpolzvana i izostavena!...Posle se izqsnihme,i sega vsi4ko e O.K....
    Da jivee6,zna4i da pravi6 ne6ta,koito da te nadjivqvat!...

Голям фен
    Вече не помня кой е най-гадния от най-лошите ни моменти,много са Но може би когато скъсахме за първи път,тогава ми беше най-зле
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    nai-gadniq moment beshe kogato zaminavah tova lqto zashtoto beshe za dulgo..ne znam beshe neposilno da go preodoleq nezavisimo che beshe 1 mesec..e nie s nego ne hodihme no az imah tolkova golqm napreduk.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си