Искам да ви попитам как да предложа на момичето което харесвам(на 12 години съм)-не съм сигорен дали тя ме харесва защото ситуацията е следната-ние сме нещо като конкуренция с едно момче - съученик ми е конкуренция сме но не пряко - приказвам и според мен и други хора не се вижда кой харесва от двамата разбирате ли - ту заглежда него ту мен говори си еднакво "близо" и с мен и с него и сега от много време ходя при тяхната групичка кадето се събират и постоянно има закачки но сега нещо имам чувстото че се прави че не испитва нищо и че няма нищо а разбирате ли от преди да я харесвам имаше голяма разлика от сега и няма начин поне да не е заподозряла нещо и имам чувстото нали знаете тя постоянно си варви там с нейната женска групичка и имам чувстото че не иска да каже на групичката че ме харесва и още не е казала и сега се прави на някаква не пукистка!Сега се очуждиха с конкуренцията и нещо не идва при нас!Кажете кога ще е най-подходящо да и предложа,защото много ме е срам,а за целуването знам че не се е целувала и тя знае че аз не съм се целувал!