.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Град
    Bulgarien
    Абе аз съм влюбен в 3-4 актриси и без да съм ги виждал. Някой може ли да ми обясни разликата? Момичетата пък са влюбени в Бербатов...
    ...Arbeit macht frei...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Когато се влюбиш в човек, който не си виждал (или който да кажем си виждал само на снимка) ти не се влюбваш в този човек. Ти си изграждаш един образ в мислите и чувствата си, и се влюбваш в този идеал. Естествено този идеал съвпада изцяло с твоят ”любим” човек, тъй като ти не го познаваш изцяло.. И всичките нещица, които не знаеш за него, фантазията ти ги допълва.. Според твоите желания и нужди.. И оттам вече е много лесно да хлътнеш.. Най-лошото е че е почти 100% сигурно, че запознаеш ли се на живо с този човек, ще си адски разочарован.. Много съм мислила за тези работи

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Да се влюбиш истински не, но според мен е възможно да се запалиш, да се увлечеш...Но след известно време всичко минава.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    оффффффффф тоя чат гадния
    не немога да се влюбя доволна ли си
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Ами според мен,за да има любов трябва да има доверие,а на някого,когото не съм виждала не мога да му имам доверие,не мога да разбера дали ме лъже или говори истината...Но...изключения винаги има.Една моя приятелка си пишеше с две момчета,които си нямаха и представа как изглежда (понеже не са от нейния град),но и двамата след около половин година твърдяха,че са влюбени в нея,но...тя харесваше само единия...Когато обаче се видя с него един ден след две години чат,чувствата му сякаш направо се изпариха Явно се интересуваше прекалено много от външността й.След време (около 5 месеца) тя се видя и с другото момче,което явно не се интересуваше от външността,а от това,което всъщност е - един прекрасен човек.Така че всичко зависи от случайността и все пак на непознати от чата не би трябвало да се доверяваш!!!

Супер фен
    окей критикувайте ме......
    кажете ми, че не мога да обичам.....
    за тъпа ме мислете..............
    но аз ще кажа, че е възможно! На мен ми се е случвало, дори не мога да го обесня...а любовта продължи повече от година

ne moje da se vliubish i da obichash chovek koito ne poznavash lichno pyk kamo li ne si go vijdal

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Аз мисля, че може би можеш да харесаш държанието на даден човек, но не и да се влюбиш в него, след като не си го виждал/а.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

.

mojesh da haresash haraktera mu,no ne i da se vlubish
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    imashe takava tema samo che za liubovta po irc....ta i tuk shte kaja zavisi izcqlo ot choveka i kolko e porasnal dorasul ili kakto iskate go kajete....ima hora,koito mogat da se vliubqt ima i takiva,koito ne mogat....

Guest
    ъъъ кфи са тиа наркомански истории ве на оня му се привиждат коне на втори некфи манекенки и джобни гаджета наркомански раути

Guest
    Може!!!
    Но ако за вас външната крастора е по важна........ НЕ МОЖЕ

Ще изям брееее

Повече от фен
    Град
    Mars
    виждам че доста хора мислят това за лудост но аз от личен опит ви казвам че е напълно възможно на мен ми се случи и най смешното е че все още имам чувства към този човек.а се запознах с него преди 2-3 години.така че е възможно
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Фен
    Град
    sofia
    sa da vi kaja na vsi4ki v tozi svqt ako ne ste razbrali vsi4ko e vazmojno...6teh da govorq kato vas 4e ne moga da se vlubq v takuv 4ovek,no sega znam 4e e vuzmojno,za6toto az taka se vlubih v gadjeto mi s koeto sme ve4e 9 meseca zaedno i nqmam nikakvo namerenie da se razdelqme,za6toto naistina sm vlubena,ta ako nqkoi re6i da me ospori da vurvi po dqvolite,za6toto az sm sigurna v dumite si!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Да се влюбиш истински не, но според мен е възможно да се запалиш, да се увлечеш...Но след известно време всичко минава.
    ...нооо "човек никога незнае..."

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен
    Град
    по света и у нас
    Nikoga,tva prosto ne e vazmjno.

ne ne moje6 prosto moje da ti e priqtno da govorih s nego/q no ni6to pove4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове