- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изложихте ли се на 1-вата си целувка?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

purvata celuvka...beshe nai-sladkoto neshto i chesno kazano ne se izlojih zashtoto vlojish super mnogo chuvstva i to se poluchi edva li ne kato po filmite

to moqta be6e s edin pedal,napravo ne iskam da si spomnqm,no mislq ,4e en se izlojih mng mng,a we v kraina smetka kakvo ni puka -purva celuvka e!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
a iskam da vi pitam kak to4no sgafixte s celuvkata

MI NZ AZ PREDI TVA BQH NAKARALA EDNA FR DA ME NAU4I I TAI 4E NZ PODGOTVENA SI BQH
Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.

Мноооого.
Не. Имам некъв талант. И при първия секс не се изложих. Абе явно имам някакъв талант за тея неща и отвътре ми идват
:>Сигурно, ама сега като се сетя.. той нищо,че трябваше да има доста повече опит от мен..не ми харесва как целуваше и бях много разочарована и се чудех, какво толкова хубаво има в това да се целуваш блааа като се сетя...ахахахха
miii az mislq 4e ne se izlojix,zashtoto sled taq celuvka mom4eto zapo4na da me pregtyshta mn silno i zapo4na da me celuva postoqnno .. smisll ne me ostavi na mira cqlata ve4er i ottogava trygnahme) Taka 4e az mislex 4e tova pyrvata celuvka e nai-strashnoto i slojno neshto , no ne tova e syvsem elementarno i mn mn mn priqtno 4uvstvo
)

Да!
Ami.........sgafix ili taka si mislq.......4oveka me nagrabi s celuvkata izvednuj....i az malko se stresnax ta za tova mislq 4e moje da sum pozgafila....ama toi sled tva kaza 4e taka bilo stanalo po sladko.....kogato sum bila neopitna.....

Ахахах...май никой не тазбра,че ми е за първи,защото беше по време на игра на шише...тряя да е било добре щом след това момчето взе да ме харесваа
[color=black][b] ☼٭ M
тва е щото от атака сме пичовеПървоначално написано от ATAKABG

Не помня.....един от моментите в моя живот,за които не искам да се сещам
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

много...,но жувота продължава

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Parvata mi celuvka beshe... strahotnaDaje iskam paaaakk...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Ми на мен не ми хареса първата целувка,но мисля че не съм се изложила.Момчето с което се целувах май не разбра че мие било за първи път.След това ме целува още хиляди пъти сигурно...по тва съдя че не е била толкова зле,щото ако беше сиг нямаше да ме целуне пак
Първоначално написано от LP_girl_14
moq nevinnost i greh.....

Не мисля че сгафих...

Не,не мисля,4е съм се изложила
Първоначално написано от LP_girl_14
Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Какви са тези глупости сгафихте ли?!Ми това си е първа целувка и никой незнае точно как става то си ти идва отвътре и дори да "сгафи" както казваш то си му е простено!!!А иначе при мене си мина ОК!