- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated:На какъв подарък бихте се зарадвали най-много?
bih se zaradvala na vseki podaryk,stiga da e ot syrce![]()
tova bqh azПървоначално написано от Анонимко
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от Aleandra
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Minalata godina podarihme na edin priqtel....sombrero! Beshe mnogo nestandarten podaruk...do sega ne bqh vijdala nqkoi da poluchava ogromnata shapka kato podaruk...no zashto ne![]()
бих се зарадвала на нещо свързано със секс пистълс,което нямам
а на един младеж,който прилича на джони ротън още повече![]()
да ми го килнат с панделка на главата и да ми го подарят
i az taka,nz no mn me kefi kogato nqkoy mi podari bqla ili 4ervena rozaПървоначално написано от Lorraine
xa za predpo4itane da e ot surce a i dosega oshte ne sum polu4ila podaruk koito da ne mi haresa a znam kakvo az obi4am da si podarqvam.. obi4am me4eta plu6enie i jivi de ama jivo nqma ot de da si kupq
![]()
![]()
Съгласна съм,но въпреки това мега бих се израдвала на едно кученце.Първоначално написано от Whisskas
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
hmm sega si mislq za 1 podaru4e neshto kato album4e iskam da napravq na men i edna ot nai dobrite mi fr vutre s moi i neini snimki(obshti) i da go ukrasq spored vas dobur podaruk li E?az li4no mnogo bih se zaradvala na neshto takova ili puk bih se radvala na nqkakvo gerdan4e ili grivni4ka (super mnogo si padam po takiva neshta)
Тези неща които съм си харесъл и много бих се радвал, ако някой ми ги подари, са такива, че едва ли ще са нещо специално за повече от 2-3 човека от този хорум. На нещо банално също ще се зарадвам, но има неща който много бих искал :P
Принципно бих се зарадвала на всякакъв подарък -все пак е специално за мен. Др е въпроса че обожавам колиета (скоро имах чрд и ми подариха сууупер яко черно сърце + др мн готино колие от гаджето ,ама него не мога да го опиша) ,също така мн обичам чанти и поли
![]()
А и съм съгласна с Whisskas
2 т. от правилника. Бан на профил
na vsi4ko bih se zaradvala kakvoto i da e vajnoto e nqkoi da si e napravil truda![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
haresvam prusteni ,na tova nai mn bih se zaradvala!