- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-ПРОДЪЛЖИТЕЛНИЯ СеКс
Хмммм.....правил сам го и 2 мин и пове4е от 3 часа(без прекасване,ако не броим смяна на позата дето става за 5 сек.) но спрях защото милото "пресъхна".....иначе то си е до нагласа,всичко е психика,не се учудвайте че някои казва цифри от рода на 5/напълно вазможно ако му се спи или си е бил чикия по рано през деня
НО както вече казаха,някой : не е важно количеството а качеството........................ аде peace
Тей... установих, че да правиш секс с часове си не е оферта. Зависи си. Ако отдавна момчето не е било с момичи в началото ще свършва бързо. Но после може да кара с часове. Не че не е хубаво.. супер си е. Но аз лично предпочитам по-кратко и по- качествено. Освен това с всеки следващ тек свършва все по-бавно. С гаджето ми вчера го правихме няколко пъти и ни беше супер. Ама наведнъж 4 часа.. не мерси!![]()
5 ЧАСА ОПЪВАХ ЕДНА КОЗА НА СЕЛО.Тя после умре.![]()
В темата се пита за 1 тек. То и аз съм правила секс от 7 вечерта до 3 сутринта с малко почивка за хапване, ама го правихме тогава 4 пъти.Първоначално написано от XXX_f
DAAAAAAA BEEEE DAAAAAAAA 100 4asa ne 6te6 li aПървоначално написано от jik tak
![]()
![]()
![]()
![]()
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
Първоначално написано от Rammstein
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
golqm zoofil si to verno 4e mn xubavite jeni ne sa mn ama s koza![]()
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
иха как 6-7-8 часа лол това излиза 1/4 oт деня да го прекарате в секс незнам възможно е но ми се струва много време, не съм още пробвала но 6 4аса са си много според мен
Every second Chance begins with the firts step!
mi az съм спала с моми4е тогава,тъй 4е пак се брои.ми не сме спряхме бая време,ми 4есно казано около 24 4асаПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
awe tva s ti a7-8 4asa kak ne e presuhnalo momi4eto be . ima si nastroenia nqkoi put svur6vam burzo dryg put ne moa i kat presuhne aidee. po princip sled 4-q 4as i otdolu stava saharaне ги зн тиа жа6те 8-9--1345134513 4asa kak gi praite kaete iaz da se poradvam. aaa setix se pluete vutre ili slagate gres ma6inno maslo ili margarin a moe i da pikate vutre (ebi my maikata)
![]()
s jena ne sporq
sqka6 s me4ka da se borq
ili na radio da govorq
to se 20 po-dobre sam da si burborq
Еха... тук видях адски часове... =D>
Чесно казано не съм засичал.. ама с игри мигри сичко.. 2 часа.. може да не е много ама го правя качествено.. според мен т'ва е по-важното![]()
Za men nai-dulgo vremetraene na polov akt e 3 chasa,koeto 6te re4e 1 put samo , a ne po 5-6 "teka" , koito mogat da produljat i cql den... Kogato si zadavate vuprosite utochnqvaite,kolko vreme e produljil poloviq akt ili kolko polovi akta za kolko vreme nai-mnogo ste pravili!![]()