.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88

Град
    BULGARIA
    Хмммм.....правил сам го и 2 мин и пове4е от 3 часа(без прекасване,ако не броим смяна на позата дето става за 5 сек.) но спрях защото милото "пресъхна".....иначе то си е до нагласа,всичко е психика,не се учудвайте че някои казва цифри от рода на 5/напълно вазможно ако му се спи или си е бил чикия по рано през деня
    НО както вече казаха,някой : не е важно количеството а качеството........................ аде peace

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    може да ви се стори, че лъжа но около 6-7 часа с няколко почивки за цигара...аз сврших 6 пъти, а той 3

Голям фен
    Град
    Pleven
    Тей... установих, че да правиш секс с часове си не е оферта. Зависи си. Ако отдавна момчето не е било с момичи в началото ще свършва бързо. Но после може да кара с часове. Не че не е хубаво.. супер си е. Но аз лично предпочитам по-кратко и по- качествено. Освен това с всеки следващ тек свършва все по-бавно. С гаджето ми вчера го правихме няколко пъти и ни беше супер. Ама наведнъж 4 часа.. не мерси!
    Blame the sin, not the sinner.

Rammstein
    Guest
    5 ЧАСА ОПЪВАХ ЕДНА КОЗА НА СЕЛО.Тя после умре.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    може да ви се стори, че лъжа но около 6-7 часа с няколко почивки за цигара...аз сврших 6 пъти, а той 3
    В темата се пита за 1 тек. То и аз съм правила секс от 7 вечерта до 3 сутринта с малко почивка за хапване, ама го правихме тогава 4 пъти.

Цитирай Първоначално написано от jik tak
    7 chasa i neshto...
    DAAAAAAA BEEEE DAAAAAAAA 100 4asa ne 6te6 li a
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Цитирай Първоначално написано от Rammstein
    5 ЧАСА ОПЪВАХ ЕДНА КОЗА НА СЕЛО.Тя после умре.

golqm zoofil si to verno 4e mn xubavite jeni ne sa mn ama s koza
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

иха как 6-7-8 часа лол това излиза 1/4 oт деня да го прекарате в секс незнам възможно е но ми се струва много време, не съм още пробвала но 6 4аса са си много според мен
    Every second Chance begins with the firts step!

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    е бадете малко по скромни де ..... ся ще се надлагвате ли >? аз пак сам 2 дена аее де
    mi az съм спала с моми4е тогава,тъй 4е пак се брои.ми не сме спряхме бая време,ми 4есно казано около 24 4аса
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

awe tva s ti a7-8 4asa kak ne e presuhnalo momi4eto be . ima si nastroenia nqkoi put svur6vam burzo dryg put ne moa i kat presuhne aidee. po princip sled 4-q 4as i otdolu stava sahara не ги зн тиа жа6те 8-9--1345134513 4asa kak gi praite kaete iaz da se poradvam. aaa setix se pluete vutre ili slagate gres ma6inno maslo ili margarin a moe i da pikate vutre (ebi my maikata)
    s jena ne sporq
    sqka6 s me4ka da se borq
    ili na radio da govorq
    to se 20 po-dobre sam da si burborq

Еха... тук видях адски часове... =D>
    Чесно казано не съм засичал.. ама с игри мигри сичко.. 2 часа.. може да не е много ама го правя качествено.. според мен т'ва е по-важното

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    В темата се пита за 1 тек. То и аз съм правила секс от 7 вечерта до 3 сутринта с малко почивка за хапване, ама го правихме тогава 4 пъти.
    моя грешка 3 часа

Фен
    Град
    Plovdiv
    Za men nai-dulgo vremetraene na polov akt e 3 chasa,koeto 6te re4e 1 put samo , a ne po 5-6 "teka" , koito mogat da produljat i cql den... Kogato si zadavate vuprosite utochnqvaite,kolko vreme e produljil poloviq akt ili kolko polovi akta za kolko vreme nai-mnogo ste pravili!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си