.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Изгарящ спомен!

Стоя на терасата сама и пуша цигара след цигара.Вятъра студен подухва и с ледените си ръце обръща тялото ми.Издишам пушека от цигарата и като в мъгла изкача образа ти мил.Поглеждам към пейката на двора и виждам две лица.Моето и твоето.Така щастливи, така влюбени, така мили вплели ръка в ръка, седим и се смеем и се радваме на любовта.
    Поглеждам моето лице - каква безумна радост, какво щастие блика от моето сърце.Протягам ръката си, плъзвам я по лицето ти, докосвам устните ти и с едно движение сливам моите с твоите устни.Колко е сладко!?Колко в красиво!!!
    Поглеждам отново, но на пейката няма никой.Сълза се отронва и си спомням за тоя така прекрасен миг.Дръпвам с въздишка от цигарата и издишвам пушека.Поглеждам пак на пред, а там от мъглата искача пак твоя образ.Легнал на шезлонга до мен,хванал в ръка своя телефон, правиш мои снимки.Ставаш и ме хващаш за ръка, сядам до теб на шезлонга и продължаваме с фотосесията.Прегръдка,целу вка...колко сме щастливи!
    Мигвам,поглеждам, о пак ли?Пак ли само мираж, пак ли е било спомен.Защо?!
    Дръпвам отново от цигарата.Отново мъгла и ето пак Божествения ти образ е пред мен.Седнал на дивана протегнал своята ръка към мен, целуваш нежно устните ми зажаднели за една сладичка целувка.Поглеждам пак.Отдъвам се от теб, и една щастлива усмивка се показва на лицето ми.Не издържам.Целувам те, и пак те целувам и пак и пак и пак...аххх какъв невероятен грях...
    Мигвам отново, и всичко изчезва.Защо подяволите?Защо това което видях не е се случи пак?Защо?!
    Поглеждам цигарата,вече изгоря.Нима с нейното изгасване, изгасна и нашата любов?!Не, не мога да повярвам.Това е само напомняне, че ако не пазим любовта си, тя ще си отиде така както моята цигара.
    Хвърлям цигарата, поглеждам пак и вятъра студен тихичко напява, бори се за любовта си!Бори се!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Мила, както ти е казал вятъра бори се за любовта си нея изпускай. Ако обичаш някой наистина трябва да се бориш за любовта му.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    aLoNe`In`ThE`dArK`f, много красиви и истински неща пишеш...
    може би няма да съм първата,която ще ти каже,но щом обичаш някого бори се за любовта му,защото в един момент вече става безсмислено и безразлично...каквото и да направиш,човека който е бил до теб,вече е прекалено далеч от спомена за теб, за да усети любовта ти...и тогава става наистина много гадно.Така че се бори сега!!!
    Успех
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    krasivo e vsichko koeto pishesh...krasivi sa dumite ti..krasiv e obraza na liubomiq-tui mil...no vse pak e jestoko da stradash taka..i ako ne6to ne 6te ti popre4i bori se i vqrvai i ti v liubovta!!!

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Mersi!

Radvam se za mnenieto vi!Mersi mnogo za komentar4etata!Cunki!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си