.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!

kam momi4etata koito si boqdisvat kosite..

kajete kakav cviat ste i s kva boq se boqdisvate?

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    4erna
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Фен
    Град
    В нас ;)
    az sum s chervena kuna .. kqoto ne se zabelqzva mnogo .. samo na slunce

Рус , боята - Selective

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Whisskas nail ti vikam da si q smenqme - da ti vzema rusoto az 6ti dam moita e tamna! \/

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    xaxa az edin pat si slojih sinq boq i sled 1 sedmica stana zeleno...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: kam momi4etata koito si boqdisvat kosite..

И мойта коса, като на Уискас, не толкова светло, но пък русо...гадост
    Сега съм си червено- лилава, с Лореал някой си. Искам да имам абсолютно лилава или синя коса, за целта тряя да се минавам с перхидрол, че и каква ще е тая странна боя, която да не падне за 2 седмици, ако някой има идея, нека сподели моля...

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    nema takova "jivotno" det ne padne na 2rata sedmica..

A moita kosa pak e nekva tamna i sled kato si napravix ki4uri i mi pisna re6ix da si q boqdisam po4ti sa6tiq cvqt kato moqta i da q ostavq da izraste.Boqdisax se i taq boq po4na da pada a kosata mi raste6e i v koreni mi si be6e estestvenata kosa a nadolu nekva mejdu oranjevo i 4erveno.Be6e ujasno i sled vreme pak se napravix na ki4uri.Oba4e sega se 4udq dali da si ostavq kosata da izraste (6toto ve4e ne se xaresvam s ki4uri) i da ne se boqdisvam pove4e ili da q boqdisam s nekva boq ili nz kvo da napravq ama da ne se polu4ava takava frapira6ta razlika kato izrastva kosata 4e e ujasno.Ako nqkoi ima nqkakvi idei da kazva
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Guest
    honey-70 i az imam podoben problem.Estestveniq mi cvqt e mn svetlo kestenqvo i po4nah da se boqdisvam s tumno kestenqva boq no postepenno po4na da stava 4erno i to kato porasne malko estestvenata kosa i imam frapira6ta razlika i
    re6ix da si q boqdisam po4ti sa6tiq cvqt kato moqta i da q ostavq da izraste.Boqdisax se i taq boq po4na da pada a kosata mi raste6e i v koreni mi si be6e estestvenata kosa a nadolu nekva mejdu oranjevo i 4erveno.ujasno e i sega trqbva pak da se boqdisam s ne6to koeto da premahne toq gaden cvqt i da stane kestenqvo...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    кестенява ми е косата,но я боядисвам руса.Смятам, 4е така пове4е ми отива,а и аз се харесвам така :P

аз преди много често се боядисвах - руса, червена, кестенява, черна.....обаче в момента в който косата ми започна прогресивно да оредява от боите спрях- сега съм си natural

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си