.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Guest

Moderated: Кажете за някоя ваша секс фантазия?

кажете за някоя ваша секс фантазия

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Moite seks fantazii sa po romanit4ni...
    Na brega na moreto,sve6ti,rozi(4erveni),tihi valni4ki(iot vodata na moreto),seks pod zvucite na nejna muzika,....
    eh,me4ti,me4ti...

Супер фен
    Град
    Burgas
    da i tez sve6ti kak gi misli6 4e 6te gorqt kat si na brega na moreto ? ili vika6 samo za okrasa da sedqt. rozi sve6ti princove beli kone djas pras - dryn dryn. za men vseki pyt s priqtelkata e kato sbydvane na edna me4ta, ne mi e nujno da ima hilqda ne6ta v obstanovkata, iskam samo da e tq i s tova se iz4erpva vsi4ko.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Голям фен
    Drug grad , nepoznato momche , koeto me vleche edinstveno i samo sexualno , edna nezabravima noshth i posle vseki ot kydeto e

m az nqmam takawa.. ak0 nesaht0 mi se iska pr0st0 g0 pr0bwam s ch0weka k0it0 sym i t0wa e \/
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Супер фен
    Да се еба с некоя готина негърка , може и с мулатка или японка даже от ония с лудите прически . Примерно в некое джакузи няма да е зле (в на един приятел стриптиз бара има стая с джакузи и некой ден ше се ходи усещам) другия вариант е некъде на морето ама не на плажа щото тва само дрисли си го мечтаят без да знаят колко песък ше им влезе в путката ами примерно в един от тия лъскавите хотели дет не пускат българи знам къде мога да прескоча и да влеза в един басейн къде през нощтта никой не го пази а кат влезеш в него и дъното почва да свети цялото с неони и сиебаллломамата... Тва ми е засега най новата фантазия, имал съм и други много по интересни ма съм ги осъществил вече.
    2т. системно

Фен
    Град
    XaCKoBo
    ХОдя си по улицата гледам някакво готино момиче отивам до нея фатам я за рачичка в най - близкото кафете отиваме в кенефите и я късам от здрав диф секссс...

НЕ сИ МИСЛЕТЕ ЧЕ СЪм животно хич нема ми е кеф в кенеф ама ко да са прай
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^SeXyTo^^^
    Na brega na moreto,sve6ti,rozi(4erveni),tihi valni4ki(iot vodata na moreto),seks pod zvucite na nejna muzika,....
    eh,me4ti,me4ti...
    ne sym pravila sex o6te ..no mislq 4e tova e nai-dobre
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    eh,me4ti,me4ti...
    Именно защото не си правила си мислиш така...На бас,че и тя не е.Ще ви дойде и на вас времето и ще разберете защо секса на плажа хич не е това,което пише в розовите книжки...
    Аз пък си мечтая романтичния секс да ми харесва поне.Хем адски много искам,хем като се започнем и въобще вече не ми е до него...Та,това ми е мечтата,романтика с наслада.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    eh,me4ti,me4ti...
    Именно защото не си правила си мислиш така...На бас,че и тя не е.Ще ви дойде и на вас времето и ще разберете защо секса на плажа хич не е това,което пише в розовите книжки...
    Аз пък си мечтая романтичния секс да ми харесва поне.Хем адски много искам,хем като се започнем и въобще вече не ми е до него...Та,това ми е мечтата,романтика с наслада.
    e da,moje i da ne e pravila...no kvo da napravq 4e tva mi dopada pove4e...ne sym vinovna -prosto izkazah mnenie
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Секс в басейн,в морето или на плажа .... мисля да си ги сбъднаа скоро

Nikoga ne sam bila romantichna natura padam si po po-grubi neshta kato naprimer: Edna vecher si lejah v legloto,gledah k1m tavana i si predstavih slednata situaciq:Momche koeto me privlicha seksualno(v nikakan sluchai krasavec) v diskoteka ili kino ama palno s hora prosto me hvashta za rakata i me vodi v nqkoq skrita ulichka i na stenata...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Искам да му вържа ръцете с шалче,за да го ощастливя максимално няколко пъти

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Да ми го вкарва вагинално и в същото време да ми вкарва вибратор анално. Или пък аз да му вкарвам пръсти анално, докато правим секс. фантазии всякакви...
    HardC0re and BDSM forever

ето е моята секса фантазия

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=49901

хахаххахаха

и това с gabbera e dobra ideq... ama bih predpochel hard-techno....

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Drug grad , nepoznato momche , koeto me vleche edinstveno i samo sexualno , edna nezabravima noshth i posle vseki ot kydeto e
    В Пловдив съм...ИДВАЙ \/ няма да съжaляваш

и сега сериозно по темата - мечтата ми е секс с 2 момичета ,едната от които да е Брияна Банкс .а другата .......емм нека бъде Атика :P \/

Голям фен
    В колата!! Някъде в гората!!
    Докато на вън се спуква да вали

Супер фен
    Град
    Burgas
    az iskam na lunata v predpazni skafandri i samo po edna dupka za otdolu nali i taka v dale4inata peizaja da se vijda Zemqta )

Guest
    Манията е като скачаш със бънджи, щото има най-голяма тръпка, мани ги ти тея, бели коне и крилати принцове.Тряя си купиш хед Ен Шоудърс ментол, да може си на ръба и да гледаш ракламата на спрайт

Guest
    ми... оф... от де да знам и аз... страшно много са и са различни. едно е сугурно - гаджето ми не участва но в повечето случай фантазиите са ми свързани с някое непознато място...

eh,me4ti,me4ti...
    мани ти... просто не знаеш после как ще ти се чувства гърба... или този на момчето с тебе... супер гадно е - много ръмби и постоянно има пясък по тебе...

Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    da i tez sve6ti kak gi misli6 4e 6te gorqt kat si na brega na moreto ? ili vika6 samo za okrasa da sedqt. rozi sve6ti princove beli kone djas pras - dryn dryn.
    абе свещите да са й проблема
    има много начини да горят, аз лично съм си ги палила и запазнала така
    проблема е, че няма да намери място където да не ги виждат и пак да е на плажа... пясъка може да й направи големи проблеми...

пък по темата... ми нз... може би просто да е от сърце и неочаквано...

Супер фен
    Град
    Burgas
    aaa mqsto ima spoks. mqsto mnogo daje. samo da iskat. ama da pazi sfe6tite.....trudna ralta. xaxa kakto i da e

Guest
    az iskam vuv furgon,v hangar i vruz kirerto

Bonbon_Ot_Ljubov
    Guest
    Oh maliii!!! Az imam merak da ma opnat na stobora i da ma ulju6tat kato krastavo magare i cicite mi da sa veqt kato na stara koza ! \/ \/

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    В колата!! Някъде в гората!!
    Докато на вън се спуква да вали
    тфа съм го правила.
    иначе винаги съм си представяла как влизам яко пияна в някоя дискотека,виждам някое момче,харесва ми,отивам при него и го целувам.след това сядам в него и почваме да се натискаме и той ме води някъде.правиме лудия секс и на сутринта кой от каде е

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си