- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Кажете за някоя ваша секс фантазия?
кажете за някоя ваша секс фантазия
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
da i tez sve6ti kak gi misli6 4e 6te gorqt kat si na brega na moreto ? ili vika6 samo za okrasa da sedqt. rozi sve6ti princove beli kone djas pras - dryn dryn. za men vseki pyt s priqtelkata e kato sbydvane na edna me4ta, ne mi e nujno da ima hilqda ne6ta v obstanovkata, iskam samo da e tq i s tova se iz4erpva vsi4ko.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Drug grad , nepoznato momche , koeto me vleche edinstveno i samo sexualno , edna nezabravima noshth i posle vseki ot kydeto e![]()
![]()
m az nqmam takawa.. ak0 nesaht0 mi se iska pr0st0 g0 pr0bwam s ch0weka k0it0 sym i t0wa e \/
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
Да се еба с некоя готина негърка , може и с мулатка или японка даже от ония с лудите прически. Примерно в некое джакузи няма да е зле (в на един приятел стриптиз бара има стая с джакузи и некой ден ше се ходи усещам) другия вариант е некъде на морето ама не на плажа щото тва само дрисли си го мечтаят без да знаят колко песък ше им влезе в путката ами примерно в един от тия лъскавите хотели дет не пускат българи знам къде мога да прескоча и да влеза в един басейн къде през нощтта никой не го пази а кат влезеш в него и дъното почва да свети цялото с неони и сиебаллломамата... Тва ми е засега най новата фантазия, имал съм и други много по интересни ма съм ги осъществил вече.
![]()
2т. системно
ХОдя си по улицата гледам някакво готино момиче отивам до нея фатам я за рачичка в най - близкото кафете отиваме в кенефите и я късам от здрав диф секссс...
НЕ сИ МИСЛЕТЕ ЧЕ СЪм животно хич нема ми е кеф в кенеф ама ко да са прай
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
ne sym pravila sex o6teПървоначално написано от ^SeXyTo^^^
..no mislq 4e tova e nai-dobre
![]()
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Именно защото не си правила си мислиш така...На бас,че и тя не е.Ще ви дойде и на вас времето и ще разберете защо секса на плажа хич не е това,което пише в розовите книжки...Първоначално написано от Lorraine
Аз пък си мечтая романтичния секс да ми харесва поне.Хем адски много искам,хем като се започнем и въобще вече не ми е до него...Та,това ми е мечтата,романтика с наслада.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
e da,moje i da ne e pravila...no kvo da napravq 4e tva mi dopada pove4e...ne sym vinovna -prosto izkazah mnenieПървоначално написано от Ekita
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Секс в басейн,в морето или на плажа .... мисля да си ги сбъднаа скоро![]()
Nikoga ne sam bila romantichna natura padam si po po-grubi neshta kato naprimer: Edna vecher si lejah v legloto,gledah k1m tavana i si predstavih slednata situaciq:Momche koeto me privlicha seksualno(v nikakan sluchai krasavec) v diskoteka ili kino ama palno s hora prosto me hvashta za rakata i me vodi v nqkoq skrita ulichka i na stenata...
Искам да му вържа ръцете с шалче,за да го ощастливя максимално няколко пъти![]()
Да ми го вкарва вагинално и в същото време да ми вкарва вибратор анално. Или пък аз да му вкарвам пръсти анално, докато правим секс. фантазии всякакви...![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ето е моята секса фантазия
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=49901
хахаххахаха
и това с gabbera e dobra ideq... ama bih predpochel hard-techno....
В Пловдив съм...ИДВАЙ \Първоначално написано от Atika
/ няма да съжaляваш
и сега сериозно по темата - мечтата ми е секс с 2 момичета ,едната от които да е Брияна Банкс .а другата .......емм нека бъде Атика :P \/
В колата!! Някъде в гората!!![]()
Докато на вън се спуква да вали![]()
az iskam na lunata v predpazni skafandri i samo po edna dupka za otdolu nali i taka v dale4inata peizaja da se vijda Zemqta)
Манията е като скачаш със бънджи, щото има най-голяма тръпка, мани ги ти тея, бели коне и крилати принцове.Тряя си купиш хед Ен Шоудърс ментол, да може си на ръба и да гледаш ракламата на спрайт![]()
ми... оф... от де да знам и аз... страшно много са и са различни. едно е сугурно - гаджето ми не участвано в повечето случай фантазиите са ми свързани с някое непознато място...
![]()
мани ти... просто не знаеш после как ще ти се чувства гърба... или този на момчето с тебе... супер гадно е - много ръмби и постоянно има пясък по тебе...Първоначално написано от ^SeXyTo^^^
абе свещите да са й проблемаПървоначално написано от WindWaker
има много начини да горят, аз лично съм си ги палила и запазнала така
проблема е, че няма да намери място където да не ги виждат и пак да е на плажа... пясъка може да й направи големи проблеми...
пък по темата... ми нз... може би просто да е от сърце и неочаквано...
aaa mqsto ima spoks. mqsto mnogo daje. samo da iskat. ama da pazi sfe6tite.....trudna ralta. xaxakakto i da e
![]()
az iskam vuv furgon,v hangar i vruz kirerto![]()
![]()
Oh maliii!!! Az imam merak da ma opnat na stobora i da ma ulju6tat kato krastavo magare i cicite mi da sa veqt kato na stara koza ! \/ \
/
тфа съм го правила.Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
иначе винаги съм си представяла как влизам яко пияна в някоя дискотека,виждам някое момче,харесва ми,отивам при него и го целувам.след това сядам в него и почваме да се натискаме и той ме води някъде.правиме лудия секс и на сутринта кой от каде е![]()
![]()
![]()