.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    о0о Божеее мойй! Не казвай, че го слагаш тая тема само някой човек да я зърне.. Знаеш за какво говоря, защото от до съм прочела темата ти "няма я и съм мъръв". Ако наистина темата не е сложена поради тая причина... Кажи ми ти наистина ли си толкова повърхностен. Ако имаш чувства имаш, ако не - не. Ако е за едното ебане има ли значение коя ще е. Избирай курвата. Уфффф!
    Това бях аз!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Аз избирам осмата тя най ти допада

Град
    Пазарджик
    kat si goliam pi4 gi varti.trudno e s 4etiri ama 6tom si pi4 6e se spravi6
    Целта оправдава средствата

ni6to_ob6to написа:
    Или темата е ебавка, или ти си доста повърхностен .. как може да "избираш" .. или имаш чувства към някоя, или всичките ги имаш само за е*ането .. Think

Подкрепям
    • и аз

ebati playboy-q q se skrii nqkade...
    dalboko se samnqvam 4e 4 momi4eta sa ti naviti....mn povarhnostno ot tvoq strana ai kakto kazaha si zvu4i to4no na ebavka...
    prati edna snimka i ako si struva6 6te ti se izvinq(est ako ti stiska da prati6)

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Podkrepqm ni6to_ob6to
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

kato gledam nqma da mi otg..izglejda te e strah...

Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    От всички избрах бившото си гадже щото е най добре от тези...А това дали ме харесват мальк ли е факта че вчера имах среща в 9 с едната тя ме чакаше аз си бях с мойто мишле после ми пише че е разигравам, ама ако има нещо да и пиша .. Другата е видях сутринта нейната приятелка бьрзаше а тя сяда до мен и приятелктаа и вика айде де деба нали ти казах че... .. Третата ми презванява по 2-3 аз не а четвьратата е на море, трябваше да и пиша да се видим ... TO be con...

Ееее... Радвам се, че вече си с приятелката си и един съвет : От тук нататък биди по-разумен! Ай късмет!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от EnJoY
    Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    От всички избрах бившото си гадже щото е най добре от тези...А това дали ме харесват мальк ли е факта че вчера имах среща в 9 с едната тя ме чакаше аз си бях с мойто мишле после ми пише че е разигравам, ама ако има нещо да и пиша .. Другата е видях сутринта нейната приятелка бьрзаше а тя сяда до мен и приятелктаа и вика айде де деба нали ти казах че... .. Третата ми презванява по 2-3 аз не а четвьратата е на море, трябваше да и пиша да се видим ... TO be con...
    =D> =D>

Град
    plovdiv
    Koй се една кой без една ти с четири.Само внимавай накрая да не си останеш сам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си