.
Отговор в тема
Страница 14 от 19 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 472

Град
    София
    По дяволите защо се хвалите колко изкарват вашите, а не кажете колкло изкарвате Вие?

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    И кво като ви дават по 10 лева на ден? Сичко ок ли е? Има ли цигарки, трева? Смешни сте... или си измисляте или парадирате... тцтц лапенца.
    На мен ми дават по 2-3 лева на ден и ако ми потрябва нещо си ми дават.
    Заплатата им стига за всичко, даже понякога остава...
    Не рабирам защо трябва да си измисляме,какво 10 лева да не са много случайно,ако бях казала 100,ок ... измислям си. Още по-малко парадирам с каквото и да било ... Има една приказка кой както си го направи.Това,че майка ми не работи като продавачка в супер маркет за 300 лева на месец,не означава,че съм разглезена пикла. Ако имах и втори родител нещата щяха да са съвсем различни. При положение,че от тези 10 лева ... 3 ми отиват за маршрутка,за мен остават 7. А относно цигарките,всичко е ок да,просто не пуша ... :X Всеки си има стандарт както вече казаха,това че на теб ти стигат по 2 лева на ден,не значи че на всички са достатъчни. И искаш да ми кажеш,че тези 2 ,3 лева ти стигат да идеш на училище,да ядеш и пиеш все пак нещо и евентуално след това да излезнеш .... ми съжалявам,но в случая ти парадиш

Ei, tfa, 4e nqkoi kazvat 4e vzimat po 2 leva, a drugi po 10 ne zna4i, 4e tezi koito vzimat po 2 revnivat, za6toto az iskam da vi kaja, 4e vuob6te ne revnuvam i mi e vse edno dnes dali sutrinta ba6ta mi 6te mi dade 2 za u4ili6te ili 10 za cql den.
    Az sum si zadovolena s vsi4ko i tezi 2 leva za u4ili6te sa mi napulno dostatu4ni i nqmam pri4ina za revnost!
    AaAaA ako govorim za tezi koito pi6at 4e im davat po 10 na den 0Ho0o0o0Oo0o mi hubavo ok, na mene mi davat po 101 i kefFi6 li mi se?[/list][/quote]
    LofF YoU

Цитирай Първоначално написано от kakaomen
    По дяволите защо се хвалите колко изкарват вашите, а не кажете колкло изкарвате Вие?
    хаха ми защото ако си под 16 и работиш, се смята за експлоатация на детски труд, а аз съм на 14.Тоест нямам собствени доходи с които да се хваля братле А и в темата се пита колко изкарват вашите, а не колко изкарваме самите ние =]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    хаха ми защото ако си под 16 и работиш, се смята за експлоатация на детски труд, а аз съм на 14.Тоест нямам собствени доходи с които да се хваля братле А и в темата се пита колко изкарват вашите, а не колко изкарваме самите ние =]
    Хах да съгласен съм, но както в по горните коментари си видял/а само някакви пиклъовци се хвалят...

ПП И аз съм на 14 и си печеля предостатъчно...
    ПП 2 Хипитата нямат право на глас!

Голям фен
    тати взема 1200 мама 600 и няколко дават ми колкото поискам ама поже4е от 4 лева на ден не ми трябват

Хах да съгласен съм, но както в по горните коментари си видял/а само някакви пиклъовци се хвалят...

Ми не...не съм чела по-горните коментари, ама като гледам в момента ти парадираш с това, че 'сам' си изкарваш парите Еми аз в момента не намирам нужда да работя..предпочитам да се съсредоточа върху ученето, а когато съм свободна да съм с приятелите си...има предостатъчно време да се работи и не мисля да си преебавам детството. А т'ва, че хипитата нямат право на глас не го разбрах

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Тва за заплатата .. малко тъп въпрос .. де да знам де.

Майка ми като работеше , взимаше от 300 до 800 лева на месец .. зависи от това колко часа работа имаше ... няма значение каква.

Баща ми изкарва средно по 1300 лева на Курс , понеже е Шофьор на камион ... пътува извън България.

Принципно има по 3 курса твърдо извън България , но ако направи и четвърти е идеално ...

Минимума заплата на баща ми за месеца е 3900 лева , с някоя и друга осребрена касова бележка от курсовете (ядене, пиене , извънредни разгходи) може би стигаме при 3 курса месечно , до 4200 лева , ако не и малко повече ...

На Седмица дават на мен 20 лева .. толкова дават и на сестра ми.
    Колко харча на ден е друг въпрос , защото обичам да пестя .. средно по 2-2.50 на ден.. научен съм така , нищо че пари както казват хората около мен - БОЛ .. и разходите са БОЛ. Не означава , че тези пари като такава цифра са Константа , и няма да свършат ..

P.S. Майка ми вече не работи , не знам дали казах.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Супер фен
    Мама - 800лв.
    Тате - 1000лв.

Никога не съм била лишавана от нещо....Не искам пари. Освен нещо за дрехи, уроци и т.н.

Ами нашите ми дават колкото поискам /не прекалявам / 2 , 3 ,4, 5 .Мама получава 3000 - имаме фирма за кетъринг , от магазина ни по 70 - 80 лева на ден , а тати 1000 .

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Общо дохода ни е около 1200-1400 лева.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    СофиЯ
    Емиии,тати към 700 май,а мами към 900.Не ми дават по 10 лв на ден,напротив-по-малко са.Не обичам да харча.Никога не съм била лишена от нищо!Давам пари най-вече за уроци,пеене,танци.Забавно ми е така
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    у вас ;]
    ами наще си взимат достатъчно, аз макар и на малко съм доволна, скромна съм

п.с: имам приятелка, която е с 4 момчета... (бях го казала и в друга тема за нещо) и на въпроса ми " защо си с толкова момчета??" тя отговори "ами и четиримата са с коли, богати.. карат ме насам натам, купуват ми неща... всеки от тях знае за съществуването на другите, но не ги бърка.."
    а тя дори не спи с тях така че не са с нея заради секса
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Само не мога да разбера защо тези, които получават по има няма 2лв на ден трябва да ревнуват тези, които имат 10лв !! Айде стига,такъв е живота.Не всички имат еднакъв стандарт ! Стига с тази ревност и обиди.
    Мммм, Хотти, според мен ти бъркаш ревността със завистта.
    За ревност може да се говори тогава, когато в едно семейство, например сестрата получава по 10лв, а братът по 2-3.Тоест, те получават джобните си от един и същи източник, но н поравно, а така както родителите са преценили.Та нормално е в такъв случая да има ревност от този с по-малкото парички към този с повечето.

Няма за какво да се завижда на тези с по-големи финанси.Парите винаги са за сметка на нещо друго.Давам пример със самата себе си-Средния ни месечен доход е около 6000-7000 лв.Живеем в мезонет в елитен квартал, наще карат хубави коли, имаме имоти извън столицата и какво от това, мислиш ли, че аз съм по-щастлива от онези, чиито родители имат по-малки финанси.Опредеелно не, защото ако на тях не съм им достатъчни парите, на мен ми липсват много други неща, от нематериално естество.Надявам се, разбра, какво имам предвид.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ba6ta mi 2000 leva a maiika mi 500

Град
    ... Some happy place ...
    Emi mama i tati si imat sobstveni biznesi ... jiveeme mnogo dobre az polu4avam na den do 20 leva ... no vse pak ne sum trignala da se gordeq ... vse pak i te iziskvat ne6to ot mene
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    In Devil's Castle
    ами при моите....те са разведени и баща ми ми праща месечна издръжка...иначе взема около 700,а майка ми тук при мен и тя дава някой лев..абе стигат,стига да знаеш как да се оправяш
    someone else...

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Наще се занимават с частен бизнес и не мога д аопределя точно.. Макар че имаме вазможност не им искам повече от 3-4 лева
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Ba6ta mi - 1600 ; maika mi - 600 no imat i otdelno 4asten biznes s koito pe4elqt okolo 800-1000 na mesec.... Daavt mi 2 leva i sa mi napulno dostatu4ni ! Kato se ima v predvid 4e sme tri deca ...
    ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ

Цитирай Първоначално написано от State oF MinD

"Хипитата нямат право на глас" !!!!????!!!
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Град
    dupnica
    na maika mi e 250 lv, a na ba6ta mi nqkade okolo 1200 lv

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    На татко е 2000 евро,а на мама 870 лева.

anabelke,da ne sa izbqgali w chujbina;?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Идея са нямам на бащата-чисто сигурно е около 1000лв
    Майка ми получава бруто 590, ам чисто около 470-80 да й остават, около 300 лв докарваме с допълнителен бизнес. Каката, ако се брои взема блуто 450 лв, а чисто 380-90. Сега по 1 проект взима още 100-тина лв. месечно.
    Аз още не съм взел заплата, ама вземам по 3.11 лв на учебен час, а от тази седмица имам вече 9 часа седмично. Преди по-малко.
    Като гледам 2000 докарваме 4-мата........

П.С.Изплащаме в момента заем за апартамен и правим ремонт. И пак се смята, че в града сме сред богатите.

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    anabelke,da ne sa izbqgali w chujbina;?
    Ами не .Той татко е в чужбина,аз се обърках с тва евро на майка вместо лева.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си