- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
По дяволите защо се хвалите колко изкарват вашите, а не кажете колкло изкарвате Вие?
Не рабирам защо трябва да си измисляме,какво 10 лева да не са много случайно,ако бях казала 100,ок ... измислям си. Още по-малко парадирам с каквото и да било ... Има една приказка кой както си го направи.Това,че майка ми не работи като продавачка в супер маркет за 300 лева на месец,не означава,че съм разглезена пикла. Ако имах и втори родител нещата щяха да са съвсем различни. При положение,че от тези 10 лева ... 3 ми отиват за маршрутка,за мен остават 7. А относно цигарките,всичко е ок да,просто не пуша ... :X Всеки си има стандарт както вече казаха,това че на теб ти стигат по 2 лева на ден,не значи че на всички са достатъчни. И искаш да ми кажеш,че тези 2 ,3 лева ти стигат да идеш на училище,да ядеш и пиеш все пак нещо и евентуално след това да излезнеш .... ми съжалявам,но в случая ти парадишПървоначално написано от Sintya
![]()
Ei, tfa, 4e nqkoi kazvat 4e vzimat po 2 leva, a drugi po 10 ne zna4i, 4e tezi koito vzimat po 2 revnivat, za6toto az iskam da vi kaja, 4e vuob6te ne revnuvam i mi e vse edno dnes dali sutrinta ba6ta mi 6te mi dade 2 za u4ili6te ili 10 za cql den.
Az sum si zadovolena s vsi4ko i tezi 2 leva za u4ili6te sa mi napulno dostatu4ni i nqmam pri4ina za revnost!
AaAaA ako govorim za tezi koito pi6at 4e im davat po 10 na den 0Ho0o0o0Oo0o mi hubavo ok, na mene mi davat po 101 i kefFi6 li mi se?[/list][/quote]
LofF YoU
хаха ми защото ако си под 16 и работиш, се смята за експлоатация на детски труд, а аз съм на 14.Тоест нямам собствени доходи с които да се хваля братлеПървоначално написано от kakaomen
А и в темата се пита колко изкарват вашите, а не колко изкарваме самите ние =]
Хах да съгласен съм, но както в по горните коментари си видял/а само някакви пиклъовци се хвалят...Първоначално написано от State oF MinD
ПП И аз съм на 14 и си печеля предостатъчно...
ПП 2 Хипитата нямат право на глас!
тати взема 1200 мама 600 и няколко дават ми колкото поискам ама поже4е от 4 лева на ден не ми трябват
Ми не...не съм чела по-горните коментари, ама като гледам в момента ти парадираш с това, че 'сам' си изкарваш паритеПървоначално написано от kakaomen
Еми аз в момента не намирам нужда да работя..предпочитам да се съсредоточа върху ученето, а когато съм свободна да съм с приятелите си...има предостатъчно време да се работи и не мисля да си преебавам детството. А т'ва, че хипитата нямат право на глас не го разбрах
![]()
Тва за заплатата .. малко тъп въпрос .. де да знам де.
Майка ми като работеше , взимаше от 300 до 800 лева на месец .. зависи от това колко часа работа имаше ... няма значение каква.
Баща ми изкарва средно по 1300 лева на Курс , понеже е Шофьор на камион ... пътува извън България.
Принципно има по 3 курса твърдо извън България , но ако направи и четвърти е идеално ...
Минимума заплата на баща ми за месеца е 3900 лева , с някоя и друга осребрена касова бележка от курсовете (ядене, пиене , извънредни разгходи) може би стигаме при 3 курса месечно , до 4200 лева , ако не и малко повече ...
На Седмица дават на мен 20 лева .. толкова дават и на сестра ми.
Колко харча на ден е друг въпрос , защото обичам да пестя .. средно по 2-2.50 на ден.. научен съм така , нищо че пари както казват хората около мен - БОЛ .. и разходите са БОЛ. Не означава , че тези пари като такава цифра са Константа , и няма да свършат ..
P.S. Майка ми вече не работи , не знам дали казах.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Мама - 800лв.
Тате - 1000лв.
Никога не съм била лишавана от нещо....Не искам пари. Освен нещо за дрехи, уроци и т.н.![]()
Ами нашите ми дават колкото поискам /не прекалявам / 2 , 3 ,4, 5 .Мама получава 3000 - имаме фирма за кетъринг , от магазина ни по 70 - 80 лева на ден , а тати 1000 .
Общо дохода ни е около 1200-1400 лева.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Емиии,тати към 700 май,а мами към 900.Не ми дават по 10 лв на ден,напротив-по-малко са.Не обичам да харча.Никога не съм била лишена от нищо!Давам пари най-вече за уроци,пеене,танци.Забавно ми е така![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ами наще си взимат достатъчно, аз макар и на малко съм доволна, скромна съм
п.с: имам приятелка, която е с 4 момчета... (бях го казала и в друга тема за нещо) и на въпроса ми " защо си с толкова момчета??" тя отговори "ами и четиримата са с коли, богати.. карат ме насам натам, купуват ми неща... всеки от тях знае за съществуването на другите, но не ги бърка.."![]()
а тя дори не спи с тях така че не са с нея заради секса
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Мммм, Хотти, според мен ти бъркаш ревността със завистта.Първоначално написано от the_hottie
За ревност може да се говори тогава, когато в едно семейство, например сестрата получава по 10лв, а братът по 2-3.Тоест, те получават джобните си от един и същи източник, но н поравно, а така както родителите са преценили.Та нормално е в такъв случая да има ревност от този с по-малкото парички към този с повечето.
Няма за какво да се завижда на тези с по-големи финанси.Парите винаги са за сметка на нещо друго.Давам пример със самата себе си-Средния ни месечен доход е около 6000-7000 лв.Живеем в мезонет в елитен квартал, наще карат хубави коли, имаме имоти извън столицата и какво от това, мислиш ли, че аз съм по-щастлива от онези, чиито родители имат по-малки финанси.Опредеелно не, защото ако на тях не съм им достатъчни парите, на мен ми липсват много други неща, от нематериално естество.Надявам се, разбра, какво имам предвид.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ba6ta mi 2000 leva a maiika mi 500
Emi mama i tati si imat sobstveni biznesi ... jiveeme mnogo dobre az polu4avam na den do 20 leva ... no vse pak ne sum trignala da se gordeq ... vse pak i te iziskvat ne6to ot mene
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
ами при моите....те са разведени и баща ми ми праща месечна издръжка...иначе взема около 700,а майка ми тук при мен и тя дава някой лев..абе стигат,стига да знаеш как да се оправяш![]()
someone else...
Наще се занимават с частен бизнес и не мога д аопределя точно.. Макар че имаме вазможност не им искам повече от 3-4 лева
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Ba6ta mi - 1600 ; maika mi - 600 no imat i otdelno 4asten biznes s koito pe4elqt okolo 800-1000 na mesec.... Daavt mi 2 leva i sa mi napulno dostatu4ni ! Kato se ima v predvid 4e sme tri deca ...
ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ
Първоначално написано от kakaomen
"Хипитата нямат право на глас" !!!!????!!!
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
na maika mi e 250 lv, a na ba6ta mi nqkade okolo 1200 lv
На татко е 2000 евро,а на мама 870 лева.
Идея са нямам на бащата-чисто сигурно е около 1000лв
Майка ми получава бруто 590, ам чисто около 470-80 да й остават, около 300 лв докарваме с допълнителен бизнес. Каката, ако се брои взема блуто 450 лв, а чисто 380-90. Сега по 1 проект взима още 100-тина лв. месечно.
Аз още не съм взел заплата, ама вземам по 3.11 лв на учебен час, а от тази седмица имам вече 9 часа седмично. Преди по-малко.
Като гледам 2000 докарваме 4-мата........
П.С.Изплащаме в момента заем за апартамен и правим ремонт. И пак се смята, че в града сме сред богатите.
Ами неПървоначално написано от EnriqueIglesias
.Той татко е в чужбина,аз се обърках с тва евро на майка вместо лева.