- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
Ем...баща ми към 850,а майка ми 400![]()
наще взимат ниски заплати, но са ни напълно достатъчни.Имаме си кола,апартамент,куче имам и сестра,не сме оставали гладни или без дрехи.Винаги ми дават пари като излизам и на всичкото отгоре ходя на танци...
пп:Никой да не се обижда, но ми става много смешно когато някой каже от сорта: Абе наще взимат около 5000 лв месечно...абе стигат ни.![]()
Хората с по 200 лв се оправят а те 5000 им стигат.
Еми наште на частно работят и различно - може и 5000 може и 30 000... обаче аз тия пари не ги смятам за свои, че да се хваля с тях или нещо такова. Родителите ми честно си ги изкарват и повярвайте ми когато са започнали да рабоят не са печелили по толкова - всичко с труд се постига. Когато аз започна да работя и да печеля - тогава вече ще мога да се гордея![]()
Дават ми пари колкото ми трябват, а пък и аз в училище почти не ям така че за там много пари не ми трябват.
Пфф Днес установих че тати взима повече от колкото аз си мислех и знаех
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
;;/
Nqmam fiksirani djobni,kolkoto mi trqbvat si vzimam moje da mi trqbvat 2 lv,a moje i 2000lv-shtom mi trqbvat prosto si gi vzimam.Kolkoto do zaplatite na nashte-mi chesno kazano si nqmam nikakva ideq i ne me interesuva.
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!
Ай че ...не знам кой ще те пусне да излезеш от вас с 2 бона де....Първоначално написано от Diamantcheto`na`Sheiha
тая тема стана такава че всички се хвалят...вземат 20000, вземат 10000.тва са много пари бе хора..и кво кат кажеш че ваште земат толкоз мислиш че някой би те харесвал повече или че ще се издигнеш в очите на някой..вярно има и такива хора, но се надявам да не са много.парите изобщо не са най-важното нещо на света..кво би правил един човек с дори и 1 000 000 000 ако е болен от болест, за която няма лекарство.моите родители вземат сравнително добри заплати и не сме от хората които да се оплакват наляво и надясно че сме останали без пари.майка ми взема около 300лв а баща ми - около 600лв.казах сравнително добри защото знам че има много хора които вземат много по-малко.
Аз харча принципно 10 лева на ден,не са малко, не се хваля на родителите ми е не им е проблем - занимават се с частен бизнес.И не е важно колко пари имаш, а да знаеш как да ги ползваш и разпределяш и най-важното ДА ГИ ЦЕНИШ!ПАРИТЕ НЕ СА НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО!
Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !
Ами аз съм на 14.Майка ми няма фиксирана заплата, тъй като се занимава с частен бизнес, но взима към 10 000лв за сезон(т.е лятото) Баща ми почина и съответно взимам неговата пенсия, която е 75 лв, но я давам на майка ми.Не се оплаквам от нищо, доволна съм, каквото съм поискала тя ми го е дала.Имам всичко, което искам и не драпам за повече.Най-готиното е, че от 4 години лятото работя в магазина на мама и взимам по 20лв на ден, но бачкането е яко.От сутрин до вечер.Но след това събирам достатъчно, за да обикалям по екскурзии в чужбина и да сбъдвам мечтите си.Така два пъти отидох в Рим и си купих телефон.Щастлива съм, че си изкарвам сама парите, пък и чрез работата си помагам и за семейния бюджет.А на онези глезли какво да им кажа:и аз съм момиче, и на мен ми е ясно кво целите с тъпата си гъзария.Но вече имате изкривена ценностна система...не виждате невидимото, което аз, за щастие виждам![]()
Emmmm maika mi i bashta mi zipat obshto po 1600 leva na mesec , a po praznicite velikden , koleda i t.n. im davat dvoini zaplati zna4i po 3200 lv ... ne se oplakvam ot nishto vsi4ko si imam davat mi razli4no na den nqmam opredeln broi pari kolko da mi davat ...... no nikoga ne me ostavqt bez pari bez drehi i dr glezotiii za tva sym i mn blagodaren i cena tova koeto te pravqt za men
еми...май само аз нз колко получават наще![]()
Като ги питам..викат : ''Това са си наши работи'' пффф..
А иначе май не е малко, защото никога не са ми казвали ''днес ти давам 2 лв и стига ти толкова''
казват ми ''Ако ти трябват пари знаеш къде е портмонето''![]()
еххх...как си ги обичкам![]()
![]()
Dobre de,mnogo e hubavo tova,che vsichki ste multimilioneri,ama se chudia zachto togava vse kazvat kolko e beden balgarskiat narod,kak niama pari i ne mu stigat zaplatite...Zachto povecheto koli na ulicata sa razdrankani taratayki,pochti vsichki jiveiat v gnusni blokove i poruteni kachti i hodiat oblecheni kato prosiaci i gultaci...E tova ne moga da si go obiasnia!Po taia logika ne horata triabva da iskat pari ot darjavata za zaplati,ami te da y davat!I posle politicite bili nezakonni biznesmeni,kato iavno pochti vsichki balgari sa takiva
.I zasvedenie dori na edin evrodeputat(ne stava duma za balgarin)maksimalnata mu zaplata e 10 000-20 000 evro...Vsichki evrodeputati ot Bruksel da idvat v BG,che za mesec da izkarvat chisto po 100 000...
![]()
na men ba6ta mi vzema 940lv a maika mi 360 a na men mi davat po 160 lv za meseca djobni!
nashte se zanimavat s nai razli4ni raboti magazini imame i 4asten biznes.. i mnogo pari4ki izlizat davat mi par ivseki den pone po 10lv ne vinagi daje po4ti nikoga ne gi har4a ina4e otdelno prez sedmica dve si vzimam nai razli4ni dreshki obuvki prasteni i t.n. i sam mnogo dovolna.. :P
На майка ми заплатата е около 400 лева, а на баща ми е около 470 лева чисто... смисъл без награждения или такива екстри... ам... и двамата са на държавни работи и това съкс, защото със сестра ми не получаваме детски...ама парите не са най-важното, въпреки, че играят голяма роля в живота на хората...
![]()
ами ,според мен тази тема е малко безсмислена,защото няма значение кой колко получава и т.н,но все пак ще кажа с риск да бъда наречена "глезана" се занимават със собствен бизнес!имат фирми за мрамор,гранит,плочки и такива работи,взимат доста пари ,но незнам колко точно,не съм се и интересувала!
дават ми по 10 лева за училище,за други места въоубще няма да коментирам,кой знае каква ще бъда изкарана!ами падам си от злоядите и обикновено не харча дори и половината от парите, а ги събирам за да си накупя някои неща,които наще не искат да ми купят,защото били "боклуци"!дават ми отделно за купони,дрехи ,козметика и такива неща!е,какво?никога не съм парадирарла с това и не мисля,че съм надута!имам самочувствие,но определено не се дължи на това,че наще примерно взимат доста пари!
тая тъпа логика направо би рекорда-които има пари се надува!направо..незнам колко трябва да е ограничен някой,за да поставя всички под общ знаменател!всеки е различен и не може да кажеш,че защото имал повече възожности бил надут и край не струва нищо!понякога като чета такива коментари и незнам какво ми става!а и думите лигла глезана са с тварде различни значения,само да кажа!
еми не са то4но определени ама някаде околко 1500 взима баща ми и майка ми толкова
mi na na6te nqkade ob6to ammmmisql 4e bqha 1200 ama nz no kolkoto mi tqbvat mi davat
mi nashte imat 4asten biznes i za sedmicata mi davat 50lv i mi sa predostata4no \/
ОМГ тука направихте ебаси изхвърлянията аз съм на 17 наще зимат
маика около 300 даскалка е а бащами зима 1000 прави охранителни системи (но са разделени такаче смятаите)
А аз харно са харча по около 650 на месец защото бачкам и си ги изкарвам само живеч при майка и и помагам
Такаче пожелавам на всички да се издържат сами най-добре е никой не ти прави проблем за пари даже издържам брат си отвреме на време а той е на 23
tate 10 evro na 4as mama 500 lv na mesec tfa e
майка ми - 270-300 лв. на месец
баща ми - всеки месец различно, около 600-800.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
майка ми зима 1800 на месец
баща ми зима мисля че 4300лв на месец частен бизнес. + 1 супер маркет 10 000 лв. ми дават ми 100 лв на седмица но аз не ги харча даже ин казвам че толкоз пари не ми тряят за 1 седмица харча мах 20лв.другите 80 в касичката сега имам 2800лв в нея и незнам какво да си купано имаче съм доволен като цяло