.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Нормално е да ти се иска да правиш секс на 13,но ако има с кого!Не кой да е,а някой,който наистина обичаш.Вярно че на 13 'любовта' е по-скоро само харесване,но това не е причина ако искате секс да не го правите.Всеки си решава сам кога и с кого и ако човек се чувства готов,няма да има психически травми.
    suglasen sum za sex-sa no dokolkoto lubovta.. hm-m-m seki znae 4e na taq vuzrast idva nai-silnata lubov , lubovta koqto ne se zabravq taka 4e ne e do haresvane
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нормално е да ти се иска да правиш секс на 13,но ако има с кого!Не кой да е,а някой,който наистина обичаш.Вярно че на 13 'любовта' е по-скоро само харесване,но това не е причина ако искате секс да не го правите.Всеки си решава сам кога и с кого и ако човек се чувства готов,няма да има психически травми.
    Ti normalna li si be????????? koe mu e normalnoto,na 13 godini sig pishkata mu e 10sm,tva e 6-7 klas,izob6to ne q slushai taq
    Като му се прави секс 2 години по-рано от всички останали,какво?Да отиде и да се гръмне ли?И какво като пенисът му е 10см?За 15 годиншните е нормално да е около 13 см,но 2-3см по-малко нямат никакво значение,защото от входа на влагалището до матката са 10-11 см.А това че ти си изпитал желание да правиш секс след 14-15 годишна възраст не значи че всички са като теб.Сега на момчето може да му се иска докато е на 13.Това не значи че е ненормален.
    Putko,smotana,nedonaebana....ti si nenormalnata,ne toi,a TI
    Normalno drug pyt,ne stava vypros dali mu se ebe,shtot na taq vyzrast moje da mu se pikae i pak da si misli che mu se ebe,ama hora kato tebe shte si izkajat typoto mnenie,lisheno ot vsqkakav smisyl,napisano s cel da se izperchesh kolko si "navytre" v neshtata,samo deto tva momche moje da te poslusha i da napravi nqkoq glupost,zashtoto problema ne e dali mu se ebe,a dali do tolkova e zakysalo dneshnoto pokolenie che da se ebat keleshite na 12-13 godini,to za tva ima tolkova mn abortirali momi4eta na 14,15,dori poveche ot tiq na po 17.

Супер фен Аватара на maybelline
    Ti normalna li si be????????? koe mu e normalnoto,na 13 godini sig pishkata mu e 10sm,tva e 6-7 klas,izob6to ne q slushai taq
    Като му се прави секс 2 години по-рано от всички останали,какво?Да отиде и да се гръмне ли?И какво като пенисът му е 10см?За 15 годиншните е нормално да е около 13 см,но 2-3см по-малко нямат никакво значение,защото от входа на влагалището до матката са 10-11 см.А това че ти си изпитал желание да правиш секс след 14-15 годишна възраст не значи че всички са като теб.Сега на момчето може да му се иска докато е на 13.Това не значи че е ненормален.
    Putko,smotana,nedonaebana....ti si nenormalnata,ne toi,a TI
    Normalno drug pyt,ne stava vypros dali mu se ebe,shtot na taq vyzrast moje da mu se pikae i pak da si misli che mu se ebe,ama hora kato tebe shte si izkajat typoto mnenie,lisheno ot vsqkakav smisyl,napisano s cel da se izperchesh kolko si "navytre" v neshtata,samo deto tva momche moje da te poslusha i da napravi nqkoq glupost,zashtoto problema ne e dali mu se ebe,a dali do tolkova e zakysalo dneshnoto pokolenie che da se ebat keleshite na 12-13 godini,to za tva ima tolkova mn abortirali momi4eta na 14,15,dori poveche ot tiq na po 17.
    Абе я върви по дяволите!За какъв се мислиш,че ме обиждаш?!Егати кретена...

Фен
    Град
    out of the reality
    ти сега на фр ли ще вярваш или на специалиста?Според мен ха 13 не е нормално!!! На 13...тва са си деца-физически не са готови още(не са развити) А не вярвам и психически да са подготвени-едва ли знаят кво правят...някой ден наистина че съжаляват!
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    За мен не е нормално, ама тъй или иначе всеки си решава...Съмняваме, че някой ще се замисли и ще се откаже...Като ги подгони хормона, трудно си затварят краката...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

ApXuMeD
    Guest
    priqtelkata mi e na 13 i ne mislq "da i go slagam" dokato ne navyrshi pone 15 .. a vie typi izvrateni keleshi .. deto ponqtie si nqmate oshte .. trygnali da mi obesnqqt che pishkite im bili 15-16 sm .. ae mi qdete huq pedalcheta malki .. pyk za momichetata .. posle vii sh se biite glavite v stenite ..

Град
    In my world
    За момче на 13 да го прав лигльо, прави се на интересен, чул е че някой батко еправил секс и той разправя, че е правил... а за момиче в днешно време малките курвета са на мода
    Be yourself no matter what the others say!

ApXuMeD
    Guest
    poznavam edno takova malko kurve .. detooo sym adski mn otvraten ot nego .. pyk za momchencata .. i az edno vreme tei lyjeh .. da byda myj nali ..

Голям фен
    Град
    Варна
    Тея дето ми викат че на 13 им е 16 сма са праят на интересни...

Аве на всички не им е нормално на 13 примерно да прайш секс ама на мене ми е се едно!!Ама както казвам голям уй лапни голяма дума не казвай

MIMI{}{}{}
    Guest
    e ApXuMeD gordeia se s teb .. znaeh 4e ne si ot typacite koito iskat samo ebane ... i se radvam 4e mislish zrqlo ... obi4kam te {}

Голям фен
    Град
    Варна
    А ти явно си приятелката му?

apx{love}mimi
    Guest
    mime mime .. radvam se che mislish taka za mene =D> az pyk te ubojavam i sh chakam da napravish 15

Guest

mimi{love}apx

am da az sam ....... miii i az tebe venci {}

ApXuMeD
    Guest
    King .. priqtelkata mi e , da .. za dobro ili losho .. \/

MIMI{}{}{}
    Guest
    xaxax tova prozvu4a stranno ... ama vse taq

ApXuMeD
    Guest
    chakam nqkoi ot 13 godishnite shibalnicheta s golemite pishki da se opita da me nadvie v spora .. pyk posle da se zabavlqvam dokato cheta lol

Донапрен
    Guest
    Къв е проблема мен още на 5 ми се дигаше мачтата ама незнаех закво се ползва освен са п*кае*е .Въпросът е в тва да разбереш как кога къде и с кого да го ползваш

ApXuMeD
    Guest
    smqtai .. te sigurno otdavna spqt pyk se praqt na igri .. ili chukat nqkoi kakichki

az li4no ne bih go napravila na 13 (tai de ve4e i da iskam ne moga shtoto ne sum na 13 minah vuzrastta) ne iskam da komentiram zashtoto 1 fr go napravi 4 meseca predi da navurshi 14 jivota si e vash pravete kakvoto sii iskate vse pak za seebe si go pravite

Супер фен
    Първото ми ебане беше именно с едно такова малолетно курве дето ме дръпна в кнефа и ми свали гащите...Ебати кефа
    2т. системно

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    Абе те на 13 още не са им поникнали сичките зъби вие ше ги водите да ги ебете
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

aE habEr si nqmate wii..nEdeitE bYrza da p0rastwate ima wreme.. a za m0mche na 13 p0 bih priela da g0 naprai ak0 e p0 razwit i t.n ama e rqdk0st i p0wEchEt0 da, da nE 0stanat p0-nazad 0t drUgitE i tE g0 "pRawqt" na pRikazki .. a za m0micHe na 13.. eMi shi ma izwinqwate ama ee glUp0sSt mNn g0lqma.. ne e razwita fizicheski i umStwen0 sEx shi mi pRaii... smEshn0 e
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ama estestveno 4e ne e normalno!!!mn e rano to o6te nz kude kakvo da pravi6 puk............

...

Честно казано, според мен не нормално на 13 години да се прави секс. Нито за момчетата, нито за момичетата. 16 години... ами да, на 16 вече е по-нормално, но най-добре и най-осъзнато (и психически, и физически) ще е да започвате да го правите на 18 годишна възраст.
    SY

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami normalno ama v kraina smetka seki si ima mnenie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си