- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo predpochitate Girls
ako gi ima i 3-te bi bilo super,no ina4e nai-vajni sa ka4estvata-6te izpolzvam toite dumi"um,harakter". tova e vajnoto,s drugoto...to prosto e edin +,no ni6to pove4e...Първоначално написано от NoRegistration
![]()
i az sa 4udq 6to me vzemate xaxaxaxaxa :P
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
да е честен,с чувство за хумор и да не ми кавалерства,щот много се дразня - не съм саката,мога да си отварям вратите
![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Абе гледам и чета,че всички търсите "да е умен". Какво разбирате под умен? Аз съм останал с впечатлението,че една голяма част от момичетата си падат по сравнително глупави (не казвам много,а сравнително) момчета,но с хубава визия,да речем. А най-често се случва умните да не са чак с такава впечатляваща визия (както се казва "Бог дал едно,взел друго"),така че кого заблуждавате с това,че търсите някой "умен"?Аз познавам куп момичета,които умират от любов по някое момче,което са виждали да речем 2 пъти и въобще не знаят какво му е нивото на интелигентност,но откачат по него,заради външния му вид. Много по-рядко се случва някоя мацка да хлътне по някой,заради това,че е умен. А и самото понятие "умен" е много относително,не мислите ли?
![]()
Искам да е синпатяга, леко луд, да се базика, искам да ме обича, но не постоянно да ми го натяква (заради тово скъсах с бившото ми гадже).Гадно е постоянно да ти се повтаря колко мн те обичал, как не можел да живее без теб..т.н това напрово задушава.
~Evanescence.Forever.~