- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- acidburn & SouLRippe® (BEST FRIENDS)---Please Help!!! :(
hm....vijdam che dobre me e naredil dokato me e nqmalo az sum vuprosniq best fr i sq prochetoh kvo e pisal i dosta e izvurtql neshtata
1toi ze da se natiska s bivshata mu pred men i sled tva mi vika tq se opita da me kiss ama az se drupnah togava pobesnqh ama kazah ok taka e bilo za pred nego....
2ne sum go narejdal pred neq prosto i kazah cqlata istina takava kakvato beshe ....
3 tq ne go namrazi
4 poslednite 10 meseca me e lugal na den po nai malko 6 puti na den sredno {sam go izchislih}
5na imennieq den ze da prai mizeriii i se napi kat guz a sq bqhme subrali da si praim kefa....
tva e dr ne moa da kaja pravete si izvodi sami....{a toi da razbere sq kvo mislq za nego sled tva koeto go e kazal...}
xaxaxaxaxaxaxaxa mi 6e si q delite za po sedmica nay dobre taman i dvamata nqma da ste na suho \/ ama gledayte hubavi4ko da q opravite da ne se izlagate
![]()
dano i mackata stava za ebane
![]()
Веднага сложи малък аватар!
mahnete q taz golqma kartinka e, bug-na mi se PC_to basi. to i tva e celta sigurno
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
moderat0ri ?????
machok , prosto ti f , milo
?!
Yupeeee !
ROFLMAO vie mai ne mojete da chetete oniq pederasa mazen det kaza che stava za ebane ako iska da doide da go naeba nego a?np ama na suho da mu proturkan analnoto otverstie... (finger) aza avatara i men mn me kefi![]()
www.teenproble.net /owned ~
xaxxxaaxaxax mi ti kvo iska6 ot pi4kata ve? aide mola ti se slu6al sam gi takiva kato teb vse nqkoi ot dvamata iska da q naebe ako ne i dvamata![]()
![]()
![]()
kvo si slushal be pedal teb sefteto ti e bilo v ushite chuval bil .... tva che ti si nqkaf shiban mastorbator ne oznachava che sichko sa kat teb hoi si fani kurva i krotni....Първоначално написано от limon4o0o0o0
toq puk kvo mqkash tva beshe za gavra vij sq go opraih ae dishai spokoino....Първоначално написано от Paduan`
veche nqq znachenie shtot momicheto se subra sus bivshiq i...Първоначално написано от Умния
che nie nishto ne sme napraili brato....Първоначално написано от Умния
nz moje i da si prav ama v momenta nz kvo da kaja...
acidburn : Освен че пичката нарани ная добрия ми фр..след кат са събра с бившия й..а на него не му пука..моа да кажа..FUCK OFF !
~......NO COMMENT......~
mi ako vuprosnoto momiche e na podpisa mu hmmmmm izglejda sladka i tva mai tam 4adyr4eta li sa ko sa izobretatelno e tva devoi4e![]()
Shhhh ei pich ti neshto zaribqvash li ? O_oПървоначално написано от Typo Mi E We Ei
![]()
![]()
![]()
Тая е грозна и дебела!Киселинен и ти си зле за това я оотстъпи на душевадеца!
Аве ей смотан..мн ли знаш уе ?.. преведи си тва..за теб спецялно!---YOU FAT FUCKING CRACK WHORE , GET A LIFE! LAST TIME I MET YOU U SMELLED ROTTEN CORPSE FUCKING SLUT!
IF I WAS YOU I WOULD NOT EVEN SHOW MY SELF , YOU NEED PLASTIC OPERATION FUCKING ORANGE HAIRY
COCKSUCKING FAGGOT, BY THE WAY HOW ARE YOUR NEW WHEELCHAIR? I HEARD YOUR MOTHER HAD NO FOOD , SO SHE HAD TO EAT UP YOUR FUCKING LEGS,
AND YOUR MOTHER IS A FAT JUNKIE , SHE GOT BLACK TEETH WHORE KID!
YOUR FUCKING GOAT COCKSUCKING HOMOFILE ! YOU SHOULD FUCKING STOP WASTE YOUR TIME WITH THOSE WHORES AS GIRLFRIENDS , BETTER YOU SUCK YOUR DOGS COCK DAMN NIGGER KID ! AND YOUR FUCKING VIRGIN! DAMN WHORE KID, YOU CANT EVEN SMOKE LIKE A MAN U SMOKE LIKE A FUCKING FAGGOT ! U CANT EVEN LIGHT YOUR CIGARETT BY YOUR OWN DAMN INVALID KID ! GET A LIFE FUCKING PC NEARD !
/OWNED?!
И не ми викай киселина ве..UGLY?ти виждал ли си майка ти ?..DAMN FAGGOT!
poznaniqta ti po angliiski sa zavidni...Първоначално написано от Анонимко
ama ae poiche ne se zaqjdai s momicheto shtot sha ti go surna v ustata! FU grozen