- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- acidburn & SouLRippe® (BEST FRIENDS)---Please Help!!! :(
Направете си тройка \/
![]()
Говориш си сам.
abe are lock na taq tema be
super stara e
na k*ro sam i tiq 2mata acid burn i drugiq ...
Yupeeee !
qvno ti e mn maluk stom ne sum go osetil oshteПървоначално написано от Paduan`
![]()
Ае бананчо.. на тоя ти коментар .. тия снимки дето ни тури тука знай, че никога няма да имаш една от всичките. Ко толкоз си ги запоказвал, че и очите да си мием. Ем, не мерси. Водя хигиеничен начин на живот. Не ми трябват путките ти на които лъснеш.Ейсид то ти трябва да си гей за да я харесаш тая!Ето ви малко да си изплакнете очите:
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Умния, а ти си умен? Това, че си улучил на тъпа женска не ще рече, че всички са тъпи. Това, че срещам сумати тъпи момчета, не ще рече, че ти си умен. По-твоята логика така трябва да се действа така ли? Ем аз не мисля така.Първоначално написано от Умния
Той просто си пада по мъже щом женските са тъпи..начи майката е тъпа също ,GG GAYZOR~
az ne moga da razbera zashto vie trqbva da izbirate,a ne tqq po-dobre pyrvo q popitaite s kogo tq iska da hodi i posle se razberete.Kakvoto i da kaje tq nqma nito ti da si vinoven,nito priqtelq ti,4e e trygnal s momi4eto,koeto obichate.
SoulIdiot
ega go usetish otzad ....
kvo zanimavate sichki s detskite si tupotii
ae ua
Yupeeee !
ei tupotiqta ti krai nqma...Първоначално написано от Paduan`
toq picha ako ne se izkaje s nqkoq prostotiq toi nqma da e sushtiq foruma....
`christina_augilera`-mn si prava trebe da pitate momi4eto kakvo iska i togava govorete pitaite q da vidite kakvo 6te stane USPEH!:}}}}}}}}}}
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}
И после ме убедете, че има истинско приятелство само между двама мъже...вижте тези двамата. Единият се колебае и пита във форум дали да предаде приятеля си и да го нарани доста жестоко, а другият лъже, за да прецака първия.
Правиш си извод само от тези двамата. Освен това поздозирам, че темата е ебавка. Така, че това не е добър пример.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
11 tochka deaktiven profil.
tapak ebafka ti si ebafka na prirodata oplachi se na maika ti ei takiva tapaci nz za kvo se obajdat FUПървоначално написано от Mo6no
Но изводът е правилен...ако е ебавка, е друг въпроц. Бтв, така и не разбрах защо се пускат теми-ебавки. И аз мога да пусна тема, да пишат хората и накрая да кажа: "Всички сте много тъпи, темата е ебавка."
Защо темата е сложена в "Секс"Та това си е направо любоФна драма
![]()
Останете си приятели-не си разваляйте приятелството,но това ще стане,ако един от вас тръгне с нея.
pich bolen li si o_O ako iskash ela da se zapoznaem trimata az acid i momicheto k?Първоначално написано от VortexSuperV
Кво не искаш да се занимаваш ве ? .. яла харабива да са запознаем тримата ако искаш няаш проблем..и по добре не подозирай кат не знаеш за кво стаа дума..ми ние сме бест фр'с .. и как искаш да реагираме при такия тъпи глупости дет пишат повечето ?...Първоначално написано от VortexSuperV
/Signed - SouLRippe® ~