.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Бихте ли ми обяснили...

Много ми е интересно и не мога да разбера защо някои момичета се страхуват от думите "Обичам те"?

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Ако поговорите с тези "момичета" може да разберете
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Бихте ли ми обяснили...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много ми е интересно и не мога да разбера защо някои момичета се страхуват от думите "Обичам те"?
    Emi ako predi sa bili naranqvani dosta pati i ... za tqh tezi dumi sa stanali ... zaplashitelni... nz pone az si misql ,4e momi4eto moje da si e izgradilo nqkakva za6tita ... i zatova da se pla6i ot tezi dumi

Guest

Re: Бихте ли ми обяснили...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Щото са глупави. Това достатъчно ли е?

Фен
    Град
    sofia
    strahubat se ne za6toto sa bili naranqvani(za6toto naranen moje6 da bude6 kogato obi4a6,no ne i kato te obi4at),a za6toto neiskat ni6to obvurzva6to ili prosto mom4eto ne e tehen tip,6toto ako i te izpitvaha su6toto nqma6e da se strahuvat a da se radvat kato 4uvat teq dumi

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    6to pita6?ako ima6 predvid po-konkretna situaciq kaji 6toto moje da ima mn pri4ini da q e strah...

Мега фен Аватара на iiirish
    преди да кажеш едни толкова силни думи като "обичам те" трябва да си сигурен в значението им и убеден в съществуването им в сърчицето ти.

момиче, което ясно осъзнава влиянието на тези думи, е възможно да се страхува да ги изрече, поради факта, че има вероятност да излъже човека срещу себе си.
    други момичета просто се страхуват от обвързване, от сериозни взаимоотношения, и в един момент "обичам те" им идва наистина твърде много.

трети пък смятат, че по този начин ще разкрият душата си, същността си, това че са нежни и раними, а кое момиче иска заради тези си черти да бъде сметнато за глупачка и да бъде използвано и захвърлено?!

Цитирай Първоначално написано от piska_
    Ако поговорите с тези "момичета" може да разберете
    аи може да се страхуват защото са били наранявани..причини мн ..

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    преди да кажеш едни толкова силни думи като "обичам те" трябва да си сигурен в значението им и убеден в съществуването им в сърчицето ти.

момиче, което ясно осъзнава влиянието на тези думи, е възможно да се страхува да ги изрече, поради факта, че има вероятност да излъже човека срещу себе си.
    други момичета просто се страхуват от обвързване, от сериозни взаимоотношения, и в един момент "обичам те" им идва наистина твърде много.

трети пък смятат, че по този начин ще разкрият душата си, същността си, това че са нежни и раними, а кое момиче иска заради тези си черти да бъде сметнато за глупачка и да бъде използвано и захвърлено?!
    Ми..както винаги-съгласна с anito.sl
    [color=black][b] ☼٭ M

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    zashtoto tezi dve dumi razkrivat edno mnogo golqmo zadulbochavane v chuvstvata...i ne sa prosto ei taka da gi rusim kato haresvame nqkoi ili sme vliubeni v nego...

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl

Guest
    Страх - не, по-скоро предпазливост.Едни я проявяват, защото са били наранявани, други - защото са наясно със сериозността им. Това да кажеш на някой,че го обичаш не е като "Днеска времето е хубаво" ! Ще ти е приятно ли ако ти го казва постоянно, но не влага смисъл?!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ima mn pri4ini zaradi koito da gi e strax kakto i drugite kazaxa 4e moje da sa naranqvani...
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    zashtoto tezi dve dumi razkrivat edno mnogo golqmo zadulbochavane v chuvstvata...i ne sa prosto ei taka da gi rusim kato haresvame nqkoi ili sme vliubeni v nego...
    Дам,обичам те е много силна дума...аз например много мисля преди да я кажа..защото изречеш ли я веднъж няма връщане..

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Съгласна съм със cMeTaHka,anito.sl и BeBencEto.
    Аз лично съм от тези момичета,които "се страхуват"(така да се каже) от "Обичам те!".Ще ти кажа и защо.
    Защото ми е много чудно,как всеки път,щом изляза с някое момче най-много 3 пъти и в повечето случаи вече чувам -"Обичам те!"!!!И ми става супер странно...даже и да харесвам това момче,всичко някак си се изпарява.Защото аз все още дори не го познавам добре и някак си ми е странно непознат да твърди,че ме обича... И това ме плаши Просто това като че ли ми натяква,че аз задължително трябва да отговоря със същото,но аз все още не съм сигурна,че искам сериозна връзка с този човек.А той както е подходил сериозно от началото...оставам понякога с впечатлението,че ако тръгна с това момче,ако в продължение на една седмица той постоянно ми го повтаря това и с него не правим нищо друго,освен "да се обичаме"(ужас),тогава връзката става еднообразна и на мен ми става тъпо,защото този човек аз не го възприемам...напълно.Просто с мен се държи по-различно,отколкото с другите хора.И това не ми харесва никак.И като го зарежа,имам чувството,че много ще тъжи за мен...Въпреки,че понякога или в повечето случаи всъщност тъгата и репликите от сорта на "Бих направил всичко за теб" са пинизи за задържане на сила на партньора,които не ми се нравят Затова просто щом чуя думата "Обичам те" от човек,когото едва познавам,бягам като попарена от огън,ако ще и да мяза на Дейвид Бекъм или Брад Пит... А ако чуя думата от човек,с когото имам вече "сериозна"(така да се каже) връзка,или поне от човек,с когото ходя от 3-4 месеца(понякога и два са достатъчни),тогава положението вече е различно Бих могла да отговоря със същото Защото щом съм с този човек толкова време,значи го чувствам

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    не само момичетата се страхуват от тези думи,момчетата също изпитват страх,дори и да не го показват толкова често..
    Когато един човек е бил нараняван,когато е обичал,а не е бил разбран,тогава той много трудно би се доверил повече,това е като защитна реакция на самия човек..за да може да се предпази,да не страда,момичето или момчето си изгражда някакъв безчувствен образ ..който според мен се премахва,когато открие точния човек,това идвасъс времето...
    а и + това,думата "обичам" е много силна,за да бъде казвана на всеки срещнат.
    f@nt@zi@

Guest
    ми...ако момичето не изпитва същото или не е сигурна в чувствата си...А и "Обичам те" не е като "Здрасти! Как си?"Това е нещо,което не казваме на всеки и предполага към сериозни намерения.Докато тя може да търси по-повърхностна връзка-зависи от момичето и от етапа на чувствата й...Има много причини,но това са едни от главните.И все пак ти повтарям-зависи от самото момиче,защото,колкото и да си приличаме,всяка си е уникална и различна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си