- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много интересен въпрос.....
понеже се регистрирах скоро, но чета форума от отдавна и забелязах много интересни теми от типа на "Колко най-дълго сте правили секс" иска ми се да питам нещо което ми се струва по интересно и да видим кой ще е най-откровен.......
Въпроса: Колко НАЙ-КРАТКО сте правили секс и поради каква причина?
Благодаря за отговорите предварително, струва ми се ще стане интересна дискусия!
5 min za6toto ni doidoha gosti
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Няколко минути-беше ни за първи път и на двамата.Да ги кажем 5-6![]()
около 10мин, защото започнахме да спорим и се скарахме най-накрая, беше забавно обаче!
И при мен беше така..Първоначално написано от krem4et0
Беше ми за първи път(на него също, но той за разлика от мен нямаше проблем...) и адски ме болеше..., търпях 5-6 минутки и му казах да се махне, защото много ме боли...![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Около 2 минути, защото той свърши.![]()
Няколко минути, да кажем между 5 и 10. Нямахме време, аз трябваше да тръгвам на тренировка, а той заминаваше за няколко дни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
е аз не се дръпнах,но имаше 3-4 часа любовна игра и той свърши бързо.Но сега всичко е наред!Първоначално написано от miloto_girl-4e
5min защото бяхме на плажа и си бяхме тръгнали от дискотеката и можеше всеки момент някой да дойде да ни вика![]()
30 минути тяхните е извикаха, че имала работа![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
4-5 вкарвания. Цифром и словом. Няма и минута И чудното е, че и двамата свършихме. Защото 3-4 часа преди това само се точихме един на друг и любовна игра и т.н.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
2-3 минути ...ми защо,защо... уморен е бил явно , пък и любовната игра беше в повечко ..
4-5 минути ...ми защо,защо... беше уморен, любовната игра беше в повечко (2-3 часа)..апък и ми беше за първи път
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
dam i az taka. e lubovna igra 3-4 4asa ba6 ne, malko nevazmojno mi s vijda ama 1 4as nqkade i taka. pri men oba4e priqtelkata svur6i togava predi men xaxa, ne bqh az vinovnika za 1-ta minuta ;]Първоначално написано от Chiana
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Ммм... 4-5 минутки защото любовната игра ни дойде в повече![]()
![]()
какво е любовна игра? нали отивате в къщата, събличате се, ебете се, и си тръгвате....![]()
Личи си, че си девствен.![]()
още докато се съличаше свърших ... ахахахаххахах в гащите... и после издържах 5-10 мин
( за първи път ми беше )
ами... сега, като бях на морето понеже бях с едни двама загубеняци от компанията в стая и тамън с тогавашното гадже почнахме да правим каквото и да било и ония се прибраха... е, не точно, де - аз бях заключила и те почнаха да тропат като луди и да ме псуват свинете... а, всъщност цялата работа продължи повече от 45 мин, но самият секс... около 5 минути...![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Интересен факт - само жени пишат за това, а единствения мъж, който е писал каза 30 минути. На фона на разказите на жените(3-4-5 минути) тия 30 как в иизглеждат? Много искрен, нали?
Както и да е, сега да използвам темата да напиша за проблема си: аз не съм го правил, но може би скоро ще дойде момента, а ме е страх, че ще свърша много бързо. Има ли някакъв начин да се контролирам? Един приятел ми каза, че докато го е правил си е мислил за аутопсия и други гнусотии, но ми изглежда малко тъпо. Ако изобщо има някакъв ефект според мен ще му падне и после цяла вечер не може да го вдигне.
Първоначално написано от Анонимко
mene qvno me broi6 za jena ? i tva det ti go e kazal priqtelq ti e porednata izumitelna glupost deto 4uvam ot mladoto pokolenie. a umni ne6ta vsy5nost mai vyob6te ne sym 4uval.
еми... явно все още не си си говорил достатъчно дълго с мен.![]()
![]()
![]()
и като казваш младото поколение трябва да разбираме, че ти не си от него... тогава какво, по дяволите, правиш тук? даваш мъдри съвети на младеща за секса? предаваш от опита си? или просто си губиш времето в четене на сърцераздирателните проблеми на пубертетите...?
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Мм няколко минутки, беше ми за първи път и много ме болеше.
I`m trying to make your dreams come true...
Първоначално написано от Иста
xaxa, sega s tebe li se podhvanahme da se zaqjdame ? v toq forum ima o6te 2-3 4oveka na vyzrastta mi, moje da sa i pove4e neznam sys sigurnost. xax, mi v interes na istinata az nqqm koi znai kyv opit skypa, oba4e kato gledam kvo pi6ete 12-13-14-15 4e dori i nqkoi 16-17-18 godi6ni - kolkoto i da e malak opita mi mai vi e jiznenovajno pone da se opitam da vi predam malko ot nego. po vyprosa kvo praq tuka - kefq se na glupostite na nqkoi, v nqkoi temi koito sa pone malko smisleni - opitvam da dam i az svqstno mnenie, i da - nai obi4am da si gubq vremeto v 4etene na typi temi i postove na mladite puberi kato naprimer - "az mu duhah, moje li da sym bremenna ? ". dovolna ?