- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много интересен въпрос.....
напълно задоволителен и изчерпателен отговор!Първоначално написано от WindWaker
иначе не се заяждам просто питам... и, за каквото и да става дума, нямам никакво желание, а и ти нямаш право да ме причисляваш към тази група дечковци... все пак чета книжки и се интересувам от неща...
![]()
![]()
![]()
а така или иначе с тебе си полавихме там в една друга тема, така че... не е нужно и тука да почваме
освен, ако не искаш на всяка тема за финал да ни има нас двамата
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
xaxaxxa 6to da ne ;P v interes na istinata eto mi mnenieto za poreden pyt - po-dobre da flood-q temite otkolkoto da 4eta bezsmislici - za poreden pyt primer - "praihme seks, toi mi go vkara 1 pyt, moje li da sym bremenna ? kakvo da pravq? kak da kaja na na6te ? "
kato spomenah "na6te" se setih i za originalnata tema 'vijdali li ste va6te da praqt seks". no comment. only flood![]()
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
e, сега... млади хора... какво да правиме освен да драматизираме нещата... и най-бруталното: "helpppppppp - не мога да се целувам!". ей, те това ми е най-противно!Първоначално написано от WindWaker
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
pRi men pYk d0 sq wInagi e bil0 kat0 h0ratAa xhahx w p0wechEe;P takiwa za p0 5 10 15 min sex ne sym praila.. kysmEtliika sYm qwn0o xahxh ;p
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
И при мен така, но защото тя свършиПървоначално написано от `Death`Whore`
Преди това бях "стоял" 1 час под одеалото![]()
Еми около 5 минути.... - Първия път и на двамата.Ем за това пак втория беше най-дългия до сега.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
mi nai kratko 3 min,za6toto super mnogo se vazbujdame.
mi okolo10-15 min za6toto se poqviha neo4akvani gosti....dori ne predpolagahme 4e sa v grada :P
3-4 минути защото мина някакъв старец през парка, а след това желанието си отиде.
axxaxaxa mene me e sram da si kaja ama vednaj sigurno i edna minuta niama6e,na moia 4ovek mu triabvaha 4-5 vkarvania i svar6ino predi tva si se biahme mn vreme natiskali,taka 4e sigurno za tva e svar6il tolkova barzo
![]()
10-15 minuti mi be6e purvite 2-3 puti.... ama vednuj kum 10 minuti 6toto obstanovkata be6e mn nape4ena seki moment moje6e da doide nqkoi.... :P:P
I`m gonna make you crazy...
10-15 мин.
2 т. от правилника. Бан на профил