.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    еми... явно все още не си си говорил достатъчно дълго с мен.
    и като казваш младото поколение трябва да разбираме, че ти не си от него... тогава какво, по дяволите, правиш тук? даваш мъдри съвети на младеща за секса? предаваш от опита си? или просто си губиш времето в четене на сърцераздирателните проблеми на пубертетите...?

xaxa, sega s tebe li se podhvanahme da se zaqjdame ? v toq forum ima o6te 2-3 4oveka na vyzrastta mi, moje da sa i pove4e neznam sys sigurnost. xax, mi v interes na istinata az nqqm koi znai kyv opit skypa, oba4e kato gledam kvo pi6ete 12-13-14-15 4e dori i nqkoi 16-17-18 godi6ni - kolkoto i da e malak opita mi mai vi e jiznenovajno pone da se opitam da vi predam malko ot nego. po vyprosa kvo praq tuka - kefq se na glupostite na nqkoi, v nqkoi temi koito sa pone malko smisleni - opitvam da dam i az svqstno mnenie, i da - nai obi4am da si gubq vremeto v 4etene na typi temi i postove na mladite puberi kato naprimer - "az mu duhah, moje li da sym bremenna ? ". dovolna ?
    напълно задоволителен и изчерпателен отговор! иначе не се заяждам просто питам... и, за каквото и да става дума, нямам никакво желание, а и ти нямаш право да ме причисляваш към тази група дечковци... все пак чета книжки и се интересувам от неща... а така или иначе с тебе си полавихме там в една друга тема, така че... не е нужно и тука да почваме освен, ако не искаш на всяка тема за финал да ни има нас двамата
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен
    Град
    Burgas
    xaxaxxa 6to da ne ;P v interes na istinata eto mi mnenieto za poreden pyt - po-dobre da flood-q temite otkolkoto da 4eta bezsmislici - za poreden pyt primer - "praihme seks, toi mi go vkara 1 pyt, moje li da sym bremenna ? kakvo da pravq? kak da kaja na na6te ? "
    kato spomenah "na6te" se setih i za originalnata tema 'vijdali li ste va6te da praqt seks". no comment. only flood

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

около 2 мин. щото много бързахме,беше освежаващо по-скоро...

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    xaxaxxa 6to da ne ;P v interes na istinata eto mi mnenieto za poreden pyt - po-dobre da flood-q temite otkolkoto da 4eta bezsmislici - za poreden pyt primer - "praihme seks, toi mi go vkara 1 pyt, moje li da sym bremenna ? kakvo da pravq? kak da kaja na na6te ? "
    kato spomenah "na6te" se setih i za originalnata tema 'vijdali li ste va6te da praqt seks". no comment. only flood
    e, сега... млади хора... какво да правиме освен да драматизираме нещата... и най-бруталното: "helpppppppp - не мога да се целувам!". ей, те това ми е най-противно!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

pRi men pYk d0 sq wInagi e bil0 kat0 h0ratAa xhahx w p0wechEe ;P takiwa za p0 5 10 15 min sex ne sym praila.. kysmEtliika sYm qwn0o xahxh ;p
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Около 2 минути, защото той свърши.
    И при мен така, но защото тя свърши
    Преди това бях "стоял" 1 час под одеалото

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    WindWaker
    на колко години си?

Еми около 5 минути.... - Първия път и на двамата. Ем за това пак втория беше най-дългия до сега.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    mi nai kratko 3 min,za6toto super mnogo se vazbujdame.

Град
    karnobat
    mi okolo10-15 min za6toto se poqviha neo4akvani gosti....dori ne predpolagahme 4e sa v grada :P

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    3-4 минути защото мина някакъв старец през парка, а след това желанието си отиде.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    axxaxaxa mene me e sram da si kaja ama vednaj sigurno i edna minuta niama6e,na moia 4ovek mu triabvaha 4-5 vkarvania i svar6i no predi tva si se biahme mn vreme natiskali,taka 4e sigurno za tva e svar6il tolkova barzo

10-15 minuti mi be6e purvite 2-3 puti.... ama vednuj kum 10 minuti 6toto obstanovkata be6e mn nape4ena seki moment moje6e da doide nqkoi.... :P :P
    I`m gonna make you crazy...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    10-15 мин.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си