- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На ляво или на дясно....
.....ви е оная работа, според вас защо? Повечето хора казват че е на ляво, ама има ли на някой да му е на дясно?
аз правих проучване на скоро (преди няколко месеца) - на ~90% от хората им е на ляво, но на мен ми е на дясно.....ю
направи ена анкета...
Gott wei
Аз направих анкетката, защото е по-пригледно, но ако авторът на темата е против веднага я махам![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
даже така е по добре с анкетата, сега който му е на дясно да качи снимка да видим дали не лъже!
а междудругото да не си левак и затва да ти е надясно щото си го държиш с лява ръка?
аз мога да кача стига да не е проблем от етична гледна точка...
Gott wei
Различно, ту на ляво ту на дясно.
КачвайПървоначално написано от az_i_ko_we
![]()
Наляво... ;]
Между кракатакак тай на ляво и дясно бе ?!?
Право нагоре!![]()
Животът е БРЯГ!
pravo na gore nqma krivnini perelik bate
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Хаххахахахаххахаххахаха ти ме уби![]()
... ми мойта е наляво през повечето време.
настрани
са гледах снимки... и само на горе ми ходи...
утре сутринта ако е надясно пак ще го щракна... ма етиката спрямо тези под 18 ме притеснява... баахх червена точка трябва...
Gott wei
единия тестис е по-голям от другия-може би на това се дължи...
Be yourself no matter what the others say!
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa OMG OMG OMG OMG OMGПървоначално написано от piece0Fchocolate
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
a pri jenite ednata gurda kato e po-golqma ot drugata 6to sramnite vi ustni ne sa pod 48-gradusov naklon ? xaxaxxaxaxa
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
На мен ми е напред за вас незнам!!!
Ама на мъжа не му е крив...право напред му е...
Право напред!!
Скорпион.
право напред и леко в ляво![]()
Първоначално написано от bmwx5
хахахха незнам ама аз го държа с лява ръка и ми е наляво хаха
Не ме чакай в гората, няма бензин в колата, чакай ме в леглото ще дойда с колелото!!!
Сутрин не мога да ям защото те обичам, на обед не мога да ям защото те обичам, вечер не мога да ям защото те обичам, нощем не мога да спя защото съм гладен!!!
Ей това е най-готината анкета в този форум!Първоначално написано от bmwx5
![]()
![]()
![]()
На повечето хора наистина им стърчи леко наляво, защото от малки съвсем несъзнателно са си правили злобарки само с дясната ръка.![]()
Напред ...