- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- tvoqta teritoriq
ta imam predvid za staqta kak izglejda imate li plakati . spretnata li e ili 4esto e razhvyrlqno ako imate i nqkoia snim4ica na staqta vi pak moje da q dadete . sorry ako temata se povtarq![]()
Блазе на тез, които знаят,
че двама ще са през нощта!
Те "лека нощ" не си желаят,
но винаги е лека тя!
Чак на стаята си нямам снимка...
Но винаги е разхвърляно, аз обичам хаоса и мразя да е подредено, нещо не ми е по вкуса...Имам си и няколко плакати, дам...
Понякога ми се налага да подреждам, но доста нерви хабя в такива моменти...
eми мойта доста честичко е разхвърляна, щото много ме мързи да подреждаммайка като ми се развика 3-5 до 9 хиляди пъти, чак тогава се сещам да я опрая :P
и даже да изглежда оправена, сичко е илюзия:P
само трябва да отвориш някое шкафче или чекмедженце и ти става ясно за кво става въпрос![]()
като вземат да падат някви мои си работи, и могат да те погребат сред тях просто![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Moqta staq e vinagi podredena-prosto az sam golqma perfekcionalistka i ne moga da ne znam koe kade sam slojila.Dori kogato brat mi razhvarlq negovite ne6ta vinagi minavam sled nego i gi slagam po mestata im.Predi staqta mi be6e cqlata s posteri,no otdavna(moje bi 2-3 godini)gi mahnah i sega sam mn dovolna ot izgleda na staqta si.
moita staq e pylna s plakati . i taka pridobiva oshte po-razhvyrlqn vid![]()
![]()
Имам 2 плаката само ... иначе стаята ми не е много подредена , ама не е и разхвърляна![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
моята стая е разхвърляна и се случва (почти никога) да е оправена(1-2 пъти в седмицата)
имам плакати,разни знаци и надписи(гордея се с един 'улица"незнайника"')
абе дет' се вика владея хаоса \/
"Целувка за лека нощ"
amii..imam dosta poster4eta v staqta mi-na stenite i kartinki po 6kafovete..mn e nqkakva iuitni4ka.abe mn si me kefi![]()
![]()
mn me drazni da e razhvyrlena ili mrysna iii po princip si q 4istq redovno
![]()
![]()
prosto sym si edna Monika ot 'Priqteli'
i ponqkoga mn se nervq na tova
get off.
Случва се да я оставям и неподредена но рядко
абе.. разхвърляна,но в рамките на разумното![]()
хехе![]()
нооо майка ми все я намира яко неподредена...![]()
абе.. капризна майка си имам и тва е![]()
иначе в моята стая.. има много неща![]()
ам.. раницата се мотае на земята,некви чорапиплакати яка имам по стените..
други дреболии.. абе весело е в стаята ми![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Моята стая никога, повтарям никога не е подредена.
Аз ако не съм си разхвърляла нещата не мога да си ги намеря. Просто като е разхвърляно знам всичко кое къде е. Иначе веднъж на 6 месеца да речем ме хваща вдъхновението и подреждам всичко като по конец...ма и на 6 месеца дори не е.![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
пълна кочинаникъф ред, всичко се хвърля където ми падне...после се прибира и се хвърлят други неща...
а за гардероба да не говоря в кфо състояние е![]()
Зависи в какво настроение съм...![]()
Ми...зле Като влезеш вътре всичко е в дрехи,чорапи,якета... ама дали са на пода,по столовете,леглото,под леглото...няма значение ...свалям където заваря
п.п. не ми идвайте на гости,тая гледка не е за хора със слаби нерви![]()
Moqta staq se podrejda v nedelq vecherta samo. Dosta chesto razmestvam mebelite. Na 2-3 sedmitzi mi hrumvat oi idei. No kato tzqli nqma red vytre. Nqkoi pyt az samata ne moga da si namerq neshtata.![]()
Ами моята стая доста често е разхвърляна.Просто ме мързи да подреждам.А и имам чувството,че когато е разхвърляна по-лесно си намирам нещата.
О, аз съм маниачка на тема чистота...Дори едно нещо да е не както трябва, то ме дразни докато не го оправя, тъй че...стаята ми винаги е подреденаА как мразя някой да ми я разхвърляяяя - направо убивам :P
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
razhvurlqna razibra se![]()
![]()
Staqta mi e razhvurlena po4ti vinagi, no taka po lesno i namiram ne6tata, imam malko plakati i mnogo mnogo snimki
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
za men li4no si e razhvurlqna obiknoveno maika mi su6to potvurjdava 4e e razhvurlqna no drugite koito sa mi vijdali staqta sa mi kazvali 4e si e podredena...
Ami opredeleno ne e podredena, no ne e 4ak tolkova zle az si q haresvam mnogoIna4e znam si4ko kade mi e dori nqkoe list4e na koeto sum si bila zapisala ne6to predi 2 godini pak 6te znam kade e
Aam... imam mnogo plakati i snimki sqkakvi brumbazluci
Ponqkoga kato me hvane sukleta i po4vam ne6to da opravqm uj
![]()
Обичам си стаята, нищо че е разхвърлена..Уж подреждам всяка неделя ама..не личи много, във вторник вече тоалетното ми мляко е на бюрото, дънките ми - навсякъде, но не и в гардероба..и т.н. А плакати имам няколко на едната стена щото трябва да закрия с нещо грозния тапет, който вече не понасям, а майка ми все обещава, че ще го смяняме ама... Кога ли ,Боже, ще се случи това чудо?![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Namiram sebe si v haosa...
Ob6to vzeto vinagi e vse edno stado podiveli bizoni sa minali prez neq.
Ako ne be6e rozova, moje6e da imam jelanie da q opravqm.
Plakatite i drugite ne6ta, nalepeni (polu razlepeni) po stenite mn qko kontrastirat s gadnoto rozAvo...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
po princip ne e mn podredena rqdko se slu4va da e podredena
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Off v staiata se pribiram obshto vzeto da spa...ili da sedna malko na kompa...vinagi e razhvyrliano...i si otnasniam uprecite na nashite![]()