.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Как да я навия да го направиме.

Ходя с много хубаво момиче и онзи ден докато бяхме на едни люлки се разговорихме на тема секс. И от лафче на лафче ми призна, че ми е навита и супер много и се е ебало. Аз реагирах нормално обясних и. че и аз бих се развихрил с нея и такива. Какво да и кажа за да пристъпим към по-драстични мерки, а не само да си говорим на тази тема? Да я поканя в нас и какво да и кажа ? Някакви идеи ?

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Как да я навия да го направиме.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ходя с много хубаво момиче и онзи ден докато бяхме на едни люлки се разговорихме на тема секс. И от лафче на лафче ми призна, че ми е навита и супер много и се е ебало. Аз реагирах нормално обясних и. че и аз бих се развихрил с нея и такива. Какво да и кажа за да пристъпим към по-драстични мерки, а не само да си говорим на тази тема? Да я поканя в нас и какво да и кажа ? Някакви идеи ?
    Emi da ...ideqta ti ne e lo6a... pokani q u vas i moje napravo ot vratata da zapo4nete lubovnata igra .... drugoto go znaesh ... ili ne ?

Явно и тя го иска, колкото и ти. Покания у вас да гледате филм. Този намерк според мен за нея ще е пределно ясен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

emi da zawedi q u was p0dhwani temataa i i namekni p0 nqkakyf nachin ili napraw0 deistwai sht0m ti e kazala che i tq ti e nawita g0w0ri i pitai q razni neshta 0t r0da na "kakw0 iskash da ti naprawq" ili kak... i predp0lagam che shte se nawiee tq sig t0wa chaka de .. ti da p0chnesh :P aide uspeh i i p0kajii 0t kade izgrqwa slyncet0 xhaxh :P
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria

MALKA_KUKLA

NAI DOBRE I POKAJI 4E NE SI S NEQ SAMO ZA SEXA,AMI ZA6TOTO IMA6 4UVSTVA KUM NEQ,PREDRAZPOLOJI E,AKO I E ZA SEFTE,BADI PO VNIMATELEN I TURPELIV I 6TE SE POLU4I.USPEH

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от full-lips-
    emi da zawedi q u was p0dhwani temataa i i namekni p0 nqkakyf nachin ili napraw0 deistwai sht0m ti e kazala che i tq ti e nawita g0w0ri i pitai q razni neshta 0t r0da na "kakw0 iskash da ti naprawq" ili kak... i predp0lagam che shte se nawiee tq sig t0wa chaka de .. ti da p0chnesh :P aide uspeh i i p0kajii 0t kade izgrqwa slyncet0 xhaxh :P
    Даааааааааааааа бе да, ше я заведе у тех и ше я пита " ааа ти сега искаш ли да правим секс". Никви въпросе не задаваш, гледаш за удобен момент да си извадиш пишката и от там тя подхваща...
    2т. системно

каниш е у вас... квото правите правите.. и гледаш да е издебнеш у гръб !!! и вече като си е издебнал вадиш палката и действаш !!!

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Еми следващия път като се случи така,вадиш си го и казваш:"Лапай,макй ти курвеска!!" и готово!Не бе,сега сириъсли,кво мога да ти кажа,водиш я в ъв вас(или в тях,зависи,където попаднете първо) и почваш с целувки,ала-бала.То не че нема и други подобни теми,ама трябва да се пускат още,нали.......
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Ами да,покани я у вас,следи реакцията и и тъй като ти най-добре я познаваш,направи всичко за да е предразполойена към секс

Цитирай Първоначално написано от sweet fantasy
    Ами да,покани я у вас,следи реакцията и и тъй като ти най-добре я познаваш,направи всичко за да е предразполойена към секс
    И аз съм съгласен .. накарая да разбере че не си с нея само заради секса..а друго ..по време на филма ще доиде само от личен опит знам , УСПЕХ БАЦЕ!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    покани я у вас траъшни я на леглото съблечи я и я наеби хахахха абе то просто ще разбереш кога ще е подходящия момент когато и двамата ще го искате и ще бъдете готови !
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    покани я у вас траъшни я на леглото съблечи я и я наеби хахахха абе то просто ще разбереш кога ще е подходящия момент когато и двамата ще го искате и ще бъдете готови !
    Ако иска никво легло неска кат са видат на някоя пейка да й се мята..хаха..абе сичко от само себе си ша дойде само не я юркай ~

Фен
    Град
    out of the reality
    Няма какво толкова да й казваш...покани я у вас или някъде,където е подходящо и действай.Ако тя не е готова(въпреки че друго е казала) ще ти го покаже...Ае не му мисли толкова.А и ако се обичате...няма да има проблеми Успех!
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Най-добре е наистина ако сте у вас. Ще ти е по-удобно да действаш. Може и да не гледате филм...все се намира какво да се прави. Но с повече целувки ще се развихрите постепенно, и всичко останало ще си дойде само... Може да направиш обстановката по-интересна. В смисъл... да не я нападнеш веднага, да я разсъблечеш и да я проснеш... Има доста неща, които могат да се измислят... сметана, мед... туй онуй. Ако не ви се цапа, и без тях ще минете.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Ами да, можеш да я поканиш у вас, пуснете си някое сладко филмче и докато го гледате двмата гушнати започни да я целуваш тук-там...не оставяй ръцете без "работа", но внимавай - бъди нежен и ако тя се стресне не я притискай. Но щом казваш, че и тя иска предполагам, че ще се отпусне и всичко ще мине както трябва.
    Still a baby ...

Amayo .. e sht0 pyk ne t0i kakt0 pishe tq ne e dewstwena ili nqkwa takawa pritesnitelna... mn0g0 qsn0 che tui iska i e nqkwa mrysnica.. i mn0u d0bre shi sa p0luchi ak0 stane taka.. k0 kat malkite deca shi q chaka chuwstwa ala bala.. ae wii ste kreizii ee xhaxh smqtai
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си