- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я навия да го направиме.
Ходя с много хубаво момичеи онзи ден докато бяхме на едни люлки се разговорихме на тема секс. И от лафче на лафче ми призна, че ми е навита и супер много и се е ебало. Аз реагирах нормално обясних и. че и аз бих се развихрил с нея и такива. Какво да и кажа за да пристъпим към по-драстични мерки, а не само да си говорим на тази тема? Да я поканя в нас и какво да и кажа ? Някакви идеи ?
Emi da ...ideqta ti ne e lo6a... pokani q u vas i moje napravo ot vratata da zapo4nete lubovnata igra .... drugoto go znaesh ... ili ne ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Явно и тя го иска, колкото и ти. Покания у вас да гледате филм. Този намерк според мен за нея ще е пределно ясен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
emi da zawedi q u was p0dhwani temataa i i namekni p0 nqkakyf nachin ili napraw0 deistwai sht0m ti e kazala che i tq ti e nawita g0w0ri i pitai q razni neshta 0t r0da na "kakw0 iskash da ti naprawq" ili kak... i predp0lagam che shte se nawiee tq sig t0wa chaka de .. ti da p0chnesh :P aide uspeh i i p0kajii 0t kade izgrqwa slyncet0 xhaxh :P
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
NAI DOBRE I POKAJI 4E NE SI S NEQ SAMO ZA SEXA,AMI ZA6TOTO IMA6 4UVSTVA KUM NEQ,PREDRAZPOLOJI E,AKO I E ZA SEFTE,BADI PO VNIMATELEN I TURPELIV I 6TE SE POLU4I.USPEH![]()
![]()
Даааааааааааааа бе да, ше я заведе у тех и ше я пита " ааа ти сега искаш ли да правим секс". Никви въпросе не задаваш, гледаш за удобен момент да си извадиш пишката и от там тя подхваща...Първоначално написано от full-lips-
2т. системно
каниш е у вас... квото правите правите.. и гледаш да е издебнеш у гръб !!! и вече като си е издебнал вадиш палката и действаш !!!
Еми следващия път като се случи така,вадиш си го и казваш:"Лапай,макй ти курвеска!!" и готово!Не бе,сега сириъсли,кво мога да ти кажа,водиш я в ъв вас(или в тях,зависи,където попаднете първо) и почваш с целувки,ала-бала.То не че нема и други подобни теми,ама трябва да се пускат още,нали.......
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Ами да,покани я у вас,следи реакцията и и тъй като ти най-добре я познаваш,направи всичко за да е предразполойена към секс![]()
И аз съм съгласен .. накарая да разбере че не си с нея само заради секса..а друго ..по време на филма ще доиде самоПървоначално написано от sweet fantasy
от личен опит знам , УСПЕХ БАЦЕ!
покани я у вас траъшни я на леглото съблечи я и я наебихахахха абе то просто ще разбереш кога ще е подходящия момент когато и двамата ще го искате и ще бъдете готови !
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ако иска никво легло неска кат са видат на някоя пейка да й се мята..хаха..абе сичко от само себе си ша дойде само не я юркайПървоначално написано от piFka_LP
~
Няма какво толкова да й казваш...покани я у вас или някъде,където е подходящо и действай.Ако тя не е готова(въпреки че друго е казала) ще ти го покаже...Ае не му мисли толкова.А и ако се обичате...няма да има проблемиУспех!
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Най-добре е наистина ако сте у вас. Ще ти е по-удобно да действаш. Може и да не гледате филм...все се намира какво да се прави. Но с повече целувки ще се развихрите постепенно, и всичко останало ще си дойде само... Може да направиш обстановката по-интересна. В смисъл... да не я нападнеш веднага, да я разсъблечеш и да я проснеш... Има доста неща, които могат да се измислят... сметана, мед... туй онуй. Ако не ви се цапа, и без тях ще минете.![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Ами да, можеш да я поканиш у вас, пуснете си някое сладко филмче и докато го гледате двмата гушнати започни да я целуваш тук-там...не оставяй ръцете без "работа", но внимавай - бъди нежен и ако тя се стресне не я притискай. Но щом казваш, че и тя иска предполагам, че ще се отпусне и всичко ще мине както трябва.
Still a baby ...
Amayo .. e sht0 pyk ne t0i kakt0 pishe tq ne e dewstwena ili nqkwa takawa pritesnitelna... mn0g0 qsn0 che tui iska i e nqkwa mrysnica.. i mn0u d0bre shi sa p0luchi ak0 stane taka.. k0 kat malkite deca shi q chaka chuwstwa ala bala.. ae wii ste kreizii ee xhaxh smqtai
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!