.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    не знам точни мерки, към 38-40см обиколна, преобладаваща миофибрилна хипертрофия (тренировки за сила)
    1.75 висок, тегло 74-76кг
    студен флекс
    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...12547839_n.jpg

загрял нефлекснат
    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...11948718_n.jpg

загрял флекс
    http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...10769140_n.jpg
    http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...14861903_n.jpg
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от gorski17 Виж мнението
    Фитнеса е спорт ако незнаете деца мили и не всеки който ходи взима химия и видях един коментар в който се казва че добавките не вредят на тялото което е пълна глупост, но както и да е 35 см ми е ръката
    културизмът е спорт, фитнесът е лайфстайл или просто казано - начин на живот..ДЕТЕ МИЛО...с 35 ръка

Цитирай Първоначално написано от gorski17 Виж мнението
    видях един коментар в който се казва че добавките не вредят на тялото което e пълна глупост
    Последно редактирано от Mladenoff : 01-16-2013 на 23:37

Мега фен
    first може да не ти пука ,защото имаш силови цели ,ама ти трябва отвор в латимусите , за да запълниш картината на горната част или пък да намалиш талията-при мене така стана,като намалих талията и сега изглеждам по-голям

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    first може да не ти пука ,защото имаш силови цели ,ама ти трябва отвор в латимусите , за да запълниш картината на горната част или пък да намалиш талията-при мене така стана,като намалих талията и сега изглеждам по-голям
    талията няма как да я намаля,
    всичкото ми облекло минава през поправка преди да ги нося, че отдолу изобщо не ми стои куул - рамената ги запълвам ама отдолу ми стават като чували ... нито тениски, нито блузи нито ризи, нищо не мога да си го взема от магазин и дирекно да го нося .... само официялно загащен може
    и аз сега съм добавил и бодибилдинг стайл тренировка 3 дена в седмицата да видим кво ще стане, ама така много качваме бе бате 1 месец - 3 кг почти чиста маса
    сплита е
    бутащи силови, дъпращи силови, почивка, гърди и гръб, крака корем, рамена и ръце, почивка

споделям опит****
    3-4 седмици след като почнах да тренирам И за саркоплазмена хипертрофия увеличих максовете значително - 20кг на лег, 40кг тяга и 30-35кг клек, НО качих и 3 килограма, което обеснява феномена
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Нищо не обеснява феномена.. За тия килограми от по 20 кг на лег хората си играят 2-3 години,както и за клека (като са по-напреднали обаче) а ти ги правиш за няколко седмици.То цикъл да правеше нямаше да ти се вдигне толкова силата

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Нищо не обеснява феномена.. За тия килограми от по 20 кг на лег хората си играят 2-3 години,както и за клека (като са по-напреднали обаче) а ти ги правиш за няколко седмици.То цикъл да правеше нямаше да ти се вдигне толкова силата
    то преди като бях на същите кг - телесно тегло, бутах с около 5-10-15кг по-малко ... т.е. сега възстановявам форма, а не да постигам нови максове... иначе ти луд ли си 20кг на лег да качиш кат си в топ форма, тва си е и практически и теоретически невъзможно!

то през 2011, пак като от силови тренировки минах на 8х8 на Жиронда, пак бяха скочили с едни извънземни цифри
    тогава преди да почна, бутах от лег 125кг-МАКС1 след 1 месец 8х8 тия ги бутах 5-6 пъти ... пък на клека беше още по извънземно положението 160 клек-МАКС1 на 160кг-9-10броя тогава пак от 76-77кг - бях станал 79-81 ....и изглеждах кат анимационен герой раменен пояс към 125см, гръдна към 110, задник към 105, ханш 80 и задника ми беше станал като на ония женски от финес списанията със щрикналите задници
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

35 на 16 години съм но тренирам от няколко месеца и не взимам никакви добавки
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    33-34см ми е. Почти 14 години.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на Everytime
    41 см след тренировка.175 см,78 кг. 3 години и половина.
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си