- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za6to izneverqvate...???????
да изневериш е човешко хаха моментно увлечение.. ситуация.. липса на внимание от страна на твоя човек.. абе причини много.. хора много.. сложни чувства.. сложни взаимоотношения и така.. случва се.. наранява, но за мен е простимо ха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Та...кое да ми мине?Жалко,че мислиш така.Не знам...не искаш ли някога да имаш деца,да обичаш човек,някой,с който ще си щастлива,ще живеете заедно и т.н.Нямаш ли мечти за това?Първоначално написано от psycho_girl
А и да ти кажа...възможно е човек да мисли така,но само този,който обича.Ти понеже не обичаш не можеш да си представеш как можеш да обичаш човека,до тебе хиляда пъти повече от живота си и да си готов да умреш за него.Дано това ти се случи....
dano![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Да,изневерявала съм.А и предполагам,на мен също са ми изневерявали.Той беше много далече,около мен започна да се навърта един страшно голям сладур и.....
Според мен първо трябва да се разделиш човека,с който си,да не го лъжеш,защото все някога си имал чувства към него.Но това е мое мнение...май повечето не мислят така.Вие можете да изневерявате,всичко ви е позволено,но ако на вас ви изневерят ви става гадно,нали?Въобще не мислите в този момент за човека,който ви обича или има по-слаби чувства,а се забивате с някой друг.Не се поставяте на негово място.Който изневери съзнателно,значи чувствата му са отслабнали...
Mi zavisi dali go obi4am dostatu4no,ako ne e dostatu4no mu izneverqvam za6toto nqma kak ina4eprosto ne sum dostatu4no zadovolena ili sum oteg4ena ili ne6to takova,A ako naistina obi4am edno mom4e istinski prosto ne mu izneverqvam !!!
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!