.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Не съм изневерявала никога и никога няма да го направя.За мен това е най - подлата постъпка в една връзка!!!

Супер фен
    да изневериш е човешко хаха моментно увлечение.. ситуация.. липса на внимание от страна на твоя човек.. абе причини много.. хора много.. сложни чувства.. сложни взаимоотношения и така.. случва се.. наранява, но за мен е простимо ха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от psycho_girl
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не съм съгласна с горното мнение,но няма да споря.Ами никога не бих изневерила.На мен това не ми е в кръвта.Аз това положение,в което се намирам е абсурд-пълен.Защото толкова много го обичам,че друг просто не мога да погледна.Получавам любов,нежност,внимание.Как о друго мога да искам,което не мога да получа?
    6e ti mine spokoino , spored men nqma liubov , prosto ne moga da si predstavq , 4e moje6 da obi4a6 nqkoi tolkova mnogo , 4e primerno da umre6 za nego ili puk postoqnno za nego da misli6 qvno ne6to v men ne e nared, za men vsi4ko e vupros na strast, momentnoo privli4ane, koeto iz4ezva sled vreme
    Та...кое да ми мине?Жалко,че мислиш така.Не знам...не искаш ли някога да имаш деца,да обичаш човек,някой,с който ще си щастлива,ще живеете заедно и т.н.Нямаш ли мечти за това?

А и да ти кажа...възможно е човек да мисли така,но само този,който обича.Ти понеже не обичаш не можеш да си представеш как можеш да обичаш човека,до тебе хиляда пъти повече от живота си и да си готов да умреш за него.Дано това ти се случи....

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    dano
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Да,изневерявала съм.А и предполагам,на мен също са ми изневерявали.Той беше много далече,около мен започна да се навърта един страшно голям сладур и.....

Според мен първо трябва да се разделиш човека,с който си,да не го лъжеш,защото все някога си имал чувства към него.Но това е мое мнение...май повечето не мислят така.Вие можете да изневерявате,всичко ви е позволено,но ако на вас ви изневерят ви става гадно,нали?Въобще не мислите в този момент за човека,който ви обича или има по-слаби чувства,а се забивате с някой друг.Не се поставяте на негово място.Който изневери съзнателно,значи чувствата му са отслабнали...

Mi zavisi dali go obi4am dostatu4no,ako ne e dostatu4no mu izneverqvam za6toto nqma kak ina4eprosto ne sum dostatu4no zadovolena ili sum oteg4ena ili ne6to takova,A ako naistina obi4am edno mom4e istinski prosto ne mu izneverqvam !!!
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си