.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Eми мила зависи той на колко години е, ама за любовта няма възраст.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако това момче те харесваше,щеше да бъде с теб!щом някакви си 3 години за него са достатъчни за да ти каже че те мисли за малка,това означава че той не проявява интерес към теб.Може би има предвид начин апо който изглеждаш,или годините ти,или...акъла ти.Но приказките че си малка определено е начина по който да ти каже 'не те харесвам,не си за мен"

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ако това момче те харесваше,щеше да бъде с теб!щом някакви си 3 години за него са достатъчни за да ти каже че те мисли за малка,това означава че той не проявява интерес към теб.Може би има предвид начин апо който изглеждаш,или годините ти,или...акъла ти.Но приказките че си малка определено е начина по който да ти каже 'не те харесвам,не си за мен"
    Mila,iskam samo da ti kaja,che sam s 4 sm po-visoka ot nego.A i dosta hora sa mi kazvali che sam tvarde zrqla za vazrasta si

Мега фен
    Да не би да си на 10, че не казваш на колко години си?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да не би да си на 10, че не казваш на колко години си?
    Ne sam na 10,a na 13

Мега фен
    И зрелостта ти се изявява в това да търсиш решение на проблемите си в инернет?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И зрелостта ти се изявява в това да търсиш решение на проблемите си в инернет?
    Ima hora,koito sa6to tarsqt reshenie na problemite si v internet,a sa dosta po-golemi ot men

Мега фен
    Не говорим за възраст, а за зрялост. Между двете има разлика.

ti si na 13 toj na 16,emi nz 4estno kazano v tazi vazrast razlikata za nego e mn malka...

Guest
    mi vij kvo az sum na 16 po4ti na 17... i momi4e 3 godini po malko ot mene ne predstavlqva nikakuf interes za mene i za 100% ot priqtelite mi na moita vuzrast taka 4e... ako e takava situaciqta pri vas... noo zavisi de... ne razbrah na kolko si godini... ako primerno si na 18 toi na 21 problemi nqma... ama ina4e.....

axam... ti na 13 toi na 16.... malka 6te si za nego... ot li4en opit ti go kazvam. .. na 16 sum i ne bih izlizal s momi4e na 13... no vij kvo sry 4e go kazvam... ama ako e nqkoi kompleksar i nemoje da si nameri priqtelka na negovata vuzrast 6te trugne s tebe.... pomisli i za tova...
    I`m gonna make you crazy...

Супер фен
    Нормално...човек,когато е на 13 разсъждава по един начин,а когато е на 16 е значително променен.В общи линии,когато си на 16 вече си изградил до голяма степен характера си,прежвял си доста неща(може би глупави,но същевременно и доста важни за израстването ти),а на 13 колкото и да си зряла за годините си,ти просто си малка.Не се обиждай...говоря,като съдя по себе си и аз на твоите години се мислех за много голяма,но сега виждам,че съм била смешна.Цял живот ще научавам по нещо ново,така е!Но,дали ще си на 16 или 18 няма особена разлика,но виж 13-16 е мааалко по-различно
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    nz na kolko si godinki no mom4etata ponqkoga iskat samo sexxxxxxxxxxx
    Е мерси,че ни каза,че ние не знаехме..
    Абе миличка ти си на 13 за голяма ли се мислиш още си лапетия

Guest
    Голям е за теб, остави го !

Няма ли лапетии на твоята възраст

Фен
    Град
    BG-Sofiq

nz

neznam kak da promeni6 mnenieto mu ama znam edno golemite si haresvat takiva koito sa na negovata vuzrast

Град
    stamboliyski
    dam taka e ne 4e toi e mn goliam de ama pak i az ako biah na negovo miasto niama6e da tragna s 13 godi6na sr tva e deistvitelnosta
    OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE

mi skupa kakvo da ti kaja s dneska cel den obsujdah toq problem s vuzrastta s edna moq friendka neinoto gadje e s tri god po golqmo ot neq a moito s 2 i polovina!malko e trudno za6toto na nego sa mu pozvoleni mn pove4e ne6ta otkolkoto na teb imate malko po razl predstavi za jivota i v nqkoi slu4ai toi se izjivqva kato batko toest po skoro 4uvstva otgovornost za teb!osobeno stane li na vupros temata sex!za nego ti si o6te dete i trqbva da te poznava naistina mn dobre i naistina da e nameril ne6to v teb zaradi koeto da se vlubi i da e gotov da preodolee malkite neudobstva ot razlikata v vuzrastta1ne misli 4e dori i da trugnete 6e vi e mn lesno pomisli si 4e edna sutrin toi se subujda i ve4e ne iska da bude otgovoren a iska do nego zrql 4ovek koito se griji sam za sebe si i tn.6te kaje6 4e si dostatu4no zrqla no kolkoto i da iska6 da porasne6 prejdevremenno nqma da se polu4i!ne misli tolkova za tova koeto nqma6 i ti 6te stane6 po golqma no kakvo ti pre4i da opita6 s nqkoi tvoi vrusnik i da si jivee6 jivota sled kato golemiq batko ne ti obru6ta vnimanie!
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Съгласявам се с мненията на всички,които се изказват конкретно по темата.
    Но има и друга причина-може просто да не те харесва,и това да му е оправданието...-=TeDY=LoV3=NiKi=-,няма смисъл да оспорваш всяко мнение по темата си.Хората просто ти казват какво мислят.Това дали си достатъчно зряла или не-вярно,че никой от форумците не може да каже.
    Причината за това дали той те иска или не може да не е само във възрастта.Но така или иначе,ти не можеш да кажеш точно каква е.Може би ще я разбереш,щом един ден станеш на неговата възраст,сетиш се за него и се опиташ да надникнеш в спомените си от миналото,поглеждайки през неговите очи...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    tctctct mnogo KAKI4KI staneh te ne6to !! Q se ospokoite i slezte na zemqta.
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Ami zavisi ot mnogo neshta. Naprimer na kolko po tochno gosini ste. Zashtoto ako toi e na 16 a ti na 13... Ima razlika ot kogato toi e na 20 a ti na 17. Taka che zavisi ot tochnata vi vyzrast.
    Syshto zavisi ot tova dali toi ima mozyk v glavata...
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    tctctct mnogo KAKI4KI staneh te ne6to !! Q se ospokoite i slezte na zemqta.
    Стига тцкал като часовниК,а вземи се осъзнай малко!Ако някой ще ми казва да слезна на земята,не си ти човека!ЧаткаШ?

I vse pak sum na mnenie 4e na 13 god edno momi4e e absurdno da pravii sex dori i s nai-golqmata lubov na jivota si(tva si e moe mnenie ne iskam da ubidq nikoi) a puik edno mom4e na 16-17 ili pove4e god si iska sex.Taka4e spored men tova e pre4kata.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Супер фен

Re: Obicham go,a toi me misli za malka

Цитирай Първоначално написано от -=TeDY=LoV3=NiKi=-
    Obi4am bezumno edno mom4e,a toi me misli za malka Nemoga da razbera za6to,sled kato imame samo 3 godini razlika. az .Spored men tova e malka razlika,no toi ne misli taka .Molq vi kajete mi kak da promenq mnenieto mu.
    Зарежи го и аз обичах един беше с 3год и половина и ме мислеше за малка накрая нищо не се получи!

Нормално е да те мисли за малка! Той е на 16 год. не ти ли е хрумвало,че може да си харесва друго момиче на неговите години или 1-2 години по-малка даже и по-голями ? Пък и на 13 години още ми звучи тъпо като някой каже обичам еди кой си ( така и не ме убедиха,че на тези години е 1-вата любов) обзалагам се,че това "Обичам те" си му го казвала доста често ? имаше една тема,но немога да я намеря за една 13-годишна с някъв на 23 прочети там ако я намериш и виж за какво става въпрос .Въпреки,че при вас разликата не е такава,но нещата може и така да се случат

Така,че моя съвет е не се занимавай гледай по-малки момчета и си живей спокойно \/

Еми така... отстрани изглежда, че си търси оправдание по-деликатно да ти откаже.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си