.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен
    Град
    House Music Island

Znaete li kak se kazva tazi pesni4ka??

v pesenta se pee ne6to I have lost contact with my soul, i have lost my inner control...pesni4kata e tip house/techno. nqkoi ako se se6ta dori da ne e siguren pls da kaje. mersi predvaritelno
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Фен
    Град
    SOFIA
    ами не съм сигорна ,но мисля 4е песни4ката е на Julio Navas & David Amo и се казва light my eyes !!!
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    lelee mersi mn mn ) {{}}
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    http://free.bol.bg/nixell/mp3/david%20amo%20and%20julio%20navas%20-%20light%20my%20eyes%20(original_mix).mp3 vij dali e tazi
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    tq e
    , namerih q ve4e, mersi mn vse pak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си