- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 Въпроса
-Нямат общо помежду си:
1 Ако съм пила противозачатъчни в продължение на няколко години това би ли се отразило на възможността ми да забременея в бъдеще?
И 2 Кое е нещото,което бихте искали партньора ви да направи в сексуално отношение за да кажете"Той/Тя е добра в леглото!"
1. az mislq che p0sle m0je da imash pr0blem smisyl trqbwa d0sta wreme da mine .. da ne piesh pr0tiw0zachatychni za da m0jesh da zabremeneish.. p0-d0bre 0tidi na lekar k0nsultirai se s neg0 i t0i nai-d0bre shte ti kaje.
2. nqma znachenie kakw0 shte naprawi wajn0t0 e da ima efekt i da me zad0w0li maximaln0 za men sht0m e uspql da g0 naprawi znachi che e d0byr.![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
1. Не. Даже когато правиш почивка, най-лесно се забременява.
2. Еми той е добър. Достатъчно е, че ми влиза в положението и не ме кара да се кетря отгоре му, защото знае, че ме мързи и не ми е кеф.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
haha za 2q vupros i pri men e taka,a za protivoza4atu4nite neznamПървоначално написано от Chiana
в момента в който спреш противозачатъчните си най- податлива на забременяване или както какват хората "можеш да забременееш и от въздуха"....така че - пази се!
За противозачатъчните искам да кажа, че е възможно да не успееш да забременееш след дълго използване. Това съм го чувала лично от гинеколог. Но нали знаеш...не е задължително да стане така.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
споровете стават интересни........но аз пък, също както и други казаха, съм чувал че шанса когато пропуснеш хапче например или като ги спреш има голяма вероятност и трябва да се пазиш много. всъщност това го каза гинеколожката на приятелката ми, след като тя отиде да я пита какви хапчета да взема. а ся де ?Първоначално написано от beb4o_bu
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
1. - ne znam
2. - prosto da go pravi s chuvstvo![]()
Yupeeee !
WindWaker .. ne se shashkai tolko :P
"profesionalisti" kolkoto iskash - edin priatel si schupi rukata - edin lekar mu vika : ne e schupena , drug : schupena e .. treti : samo e navehnata..
tva e malko offtopic de , sry![]()
Yupeeee !
1. НЕ
2. Да си ефективен и за момчетата специално-да свършва по-бавно!
Първоначално написано от Paduan`
ooo ama te na6te lekari v Burgas se slavqt kolko sa dobri....a i men sy6to mi e interesno, za6toto moita e na protivo. i se slu4va da zabravi nqkoe hap4e......po princip v takyv slu4ai ako si propusnal hap4e trqq 1 sedmica ili da ne se pravi seks ili mn da se vnimava, tva pi6e v listovkata. ama znam li.....vsy6nost 6te mi e ot polza da znam de, to zatva i se 4udq koi kriv koi prav
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
1.zavisi ot protivoza4atu4nite,tova moje samo ginekolog da ti kaje dali 6te ima6 problem.
2.li4i si kogato edin muj ili mom4e e opitno v legloto,o6te ot samoto na4alo znae kak da te vazbudi,kade i kak to4no da pipne i nai vajnoto maksimalno da ti dostavi udovolstvie.
Когато спреш противозачатъчните можеш да забременееш веднага.Но не е препоръчително.Най-добре е да почакаш 2-3 месеца да се поизчисти организма и д се нормализира цикъла.През това време ползвай презерватив-натъпкана си с хормони и лесно се забременява.
Иначе аз се кефя на доста неща,които прави гаджето ми и ако съм задоволена-значи е добър.А с времето става по-добър.Снощи чак се разревах от кеф![]()