Здр...аз съм за 8 клас и влязох в частно училище...влязох с мн голяма стипендия с цената на яко учене...но,за разлика от другите ученици там...моят баща не кара Мерцедец и БМВ,няма апартамент 300 квадрата в центъра на града,няма къща на брега на морето,не носи смокинг по 1000 лева..а майка ми не е окачена цялата със златни пръстени и не ходи в наи-скъпия фризиорски салон за да и правят ноктите за 100 лв.Но аз си ги обичам.Те са толкова весели и готини хора....И са готови да направят всичко за мене-в случая,въпреки стипендията,те трябваше да се лишат от много неща за да получа аз добро образование и за да стане от мене човек.Но те си мислят че аз това не го оценявам и точно сега аз искам да има кажа колко съм им благодарна за това което направиха за мен,за това че винаги са ме подкрепяли.... Като ходех да се записвам видях пред училището спрени коли за по ... сигурно 200 000 лв и нагоре...там всички деца са толкова отворени,надути,нахакани.... а аз не съм такава.Просто...няма да се впиша в обстановката,разбирате ли ме...Майка ми ми вика че трябва да съм горда,защото аз съм по-умна,по-красива,по-...всичко от тях.Аз знам това....но се страхувам че там няма да си намеря приятели,никой няма да ме хареса...причината не е парите ами характера ми.Естествено,най-лесно ще бъде да се променя,да стана и аз като тях...но не искам.Мама винаги ми повтаря че трябва да бъда самата себе си и да се гордея с това което съм.Вие как мислите-да оставя ли да ме тъпчат или да се променя?

И искам отново да кажа на родителите си колко съм им благодарна за стореното през тези толкова трудни за тях 14 години,въпреки че те си мислят че аз не го оценявам...Мерси много!!!Обичам ви!

И много ви се моля ако някой има да критикува казаното от мене да си го остави в себе си.Аз просто имах нужда да кажа тези неща!