- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кога свършва f?
Mi nqma smisul da spori6 ,vse pak o6te ne znae koga da razbere dali edno momi4e e svur6ilo to se ose6ta .Ako naistina e svur6ilo to se ose6ta ,ako simulira 6te oseti6 .
a ti maimunke znae6 li 4e jenite koito puskat ne6to otdolu kogato svyr6at sa edinici ? i sa tolkova malko 4e daje nqma smisal da se spomenavat ? mnogo 6te se radvam ako ti si edna ot tqh - oba4e ako govori6 za normalnoto navlajnqvane dolu - 6te ima6 da vzema6 ! pi4a posmyrtno nqma kak da preceni po tozi pokazatel dali e svyr6ilo momi4eto. kvo ? 6te sledi po vreme na seksa koga dolu ima pove4ko prozra4na te4nost li ? to v interes na istinata e logi4no v kraq da e pove4e......vse pak tq se otdelq prez cqloto vreme, logi4no nakraq da e pove4e otkolkoto v na4aloto.......ama ko li ti obqsnqvam.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
pi4 temata e to4no za tova da se razbere po kakvo moje da useti6Първоначално написано от martin_91_
specialno zaradi tebe pusnah o6te edin post v koito izrazih za vtori pyt mnenieto si koga se razbira 4e e svyr6ila. a i nai-malkoto - ako momi4eto izvednaj sled vsi4ko koeto kazah spre i ne i se pravi pove4e seks - to logi4no 4e e svyr6ila OSVEN ako ne simulira. ai pro4eti tva sq i si pomisli 4iq ryka i vyob6te dali sym othvarlql. i prodyljavam 6toto kakto kazaha nqkoi spora vodi do istinataПървоначално написано от Paduan`
Emi pi4 az sum na tvoito mnenie.
Атака пич! Браво и на теб!Първоначално написано от martin_91_
Кажи му го, защото явно мненията на "лапетата" той не ги признава, та поне дай боже да чуе теб като едно умно лапе!(без да се засягаш!!!)
![]()
tva za spora i istinata go kazah az , nqma znachenie de ...
a inache sum sulgasen s poslednite ti 2-3 posta
posle trqbva s lupa li da sledim dali ima takava bezcvetna technost ili ne
tochno tva e po-nadulgo napisano
1- izdava silni stonove na vuzbuda
2 - muskula ot dolu se sviva mnogo
3 - v edin mig vuduhva po-tejko i se otpuska vurho/do momcheto
4 - nabludava se nikakvo jelanie za sex poveche![]()
5 - nqkoi momicheta , moje bi ne vsichki dori posle dosta gi boli ako gi nakarat da produljat
tva e
Yupeeee !
kopale po dobre da se beh obadi na uslugi tam shteshe da me opraat po dobre :>
Emi to si se use6ta ako simulira 6te razbere6 mnogo lesno.No po princip kogato jenata svur6i mi kazva az i vqrvam i s neq sme se razbrali da si kazvame si4ko, taka 4e pone pri men go nqma toq problem !!!Tova mislq az
Първоначално написано от Paduan`
blagodarq ti ! nai-setne ima6e blagorazumieto da mi pro4ete6 celiq post i da se zamisli6 !
I NEKA POVTORQ - tova zna4i po4ti sigurno 4e e svyr6ila OSVEN OSVEN OSVEN ako ne simulira.
razbrahme se ... 1 chasa stana zaebi
v toq forum trqbva da slojat Skype![]()
Yupeeee !
Първоначално написано от WindWaker
e ma na4i ne se vrazumi, tova nqma kak da se simulira be 4ovek ti ne razbra li, dori i da e nai dobrata aktiorka pak 6te razbere6 to si li4i .
i az sym taka da. i na men tq mi kazva, pyk dori nqma i nujda da mi kazva - li4i si to4no po teq pokazateli koito napisah. vyprosa e 4e v tazi tema se opitah da gi obqsnq tva e........qvno ne uspqh da gi obqsnq dobre i stana spora, tva e. ina4e ako priqtelkata ti ti kazva koga e svyr6ila, kakto pri men i pri teb - i e iskrena, tva e nai-hubavoto i nai-qkoto koeto v tozi moment moje6 da 4ue6 (kato mom4e i se ima predvid nai-hubavoto po vreme i to4no sled seksa.....ne nai hubavoto po princip, da obqsnq 4e da ne mi se nahvarli pak nqkoi)Първоначално написано от martin_91_
ХХАахахХАХАхХА..даа де,да! Айде сега взехме да преиначаваме нещата че лека-полека да преповториш казаното от мен и да излезеш правия!Първоначално написано от WindWaker
Ами... е-те тфа е свършването женско! Радвам се че след толкова дълъг спор най-сетне успя да си признаеш че е така!
![]()
martine, brato - vqrvai mi takiva aktrisi ima 4e prosto ..... tva go mrazq v momi4etata, makar 4e o6te ne mi se e slu4valo. ako nqkoi kaje -- nqma kak da znae6 4e ne ti se e slu4ilo - nqma da im davam podrobno obqsnenie, no moga da garantiram 4e ne mi se e. glei, ve4e tikove po4vam da polu4avam ot toq spor
az sym taka da. i na men tq mi kazva, pyk dori nqma i nujda da mi kazva - li4i si to4no po teq pokazateli koito napisah. vyprosa e 4e v tazi tema se opitah da gi obqsnq tva e........qvno ne uspqh da gi obqsnq dobre i stana spora, tva e. ina4e ako priqtelkata ti ti kazva koga e svyr6ila, kakto pri men i pri teb - i e iskrena, tva e nai-hubavoto i nai-qkoto koeto v tozi moment moje6 da 4ue6 (kato mom4e i se ima predvid nai-hubavoto po vreme i to4no sled seksa.....ne nai hubavoto po princip, da obqsnq 4e da ne mi se nahvarli pak nqkoi)
Eto tova e istinata mojete samo da ni zavijdate![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
abe ti......ei mn sa draznq ! syvsem ne sym do6ul na tvoita ve. ele ujas. prosto kaam 4e e logi4no nakraq da e nai-mnogo te4nostta - NO TQ 6TE E NAI MNOGO V KRAQ NEZAVISIMO DALI E SVYR6ILO MOMI4ETO ILI NE ! KATO NALIVAM KOLA V EDNA 4A6A LOGI4NO 4E NAKRAQ 6TE E NAI MNOGO, AMA DALI SYM NAPYLNIL CQLATA 4A6A A ? RAZBIRA SE PO-DRUGI NE6TA, A NE PO TVA SMOTANO PODMOKRQNEПървоначално написано от MauMyHkaTa
Imah predvid na Men i na WindWaker
az da go napi6a po razbiratelno 4e da ne vuzrodq o6te nqkoi spor
Именно, именно, именно... ИМЕННО!Първоначално написано от martin_91_
=D>
Първоначално написано от WindWaker
WindWaker -uspokoi se be pi4 .Mani neka se zaqjdat pone ti znae6 4e tvoita jena ne simulira.Neka tqh gi vurtqt na malkiq si prust.
martine kaza go maksimalno to4no, za koeto iskreno ti blagodarq. absolutno prav si.
Първоначално написано от MauMyHkaTa
Az li4no ne vqrvam , moje bi 6toto ne mi se e slu4valo,tova e moe li4no mnenie,no ako mi se slu4i ve4e 6te vqrvam![]()
При вас няма как да се симулира, защото има сперма, но при жената невинаги тече онази странна течност.![]()
martincho , priatel , ne taka
kakvo znachi "tqh"
maimunka e momiche
a i az kazah : che lesno moje da se poznae.... toest az si useshtam che priatelkata mi svurshva , ama za seki sluchai q pitam de i tq si mi kazva , i cheta po liceto i che ne luje
tq kat stane posle i se olulqva napravo ....
hubavo e da postigash suglasie s nqkogo , ama ne za smetka na drugite
nali ?
![]()
Yupeeee !
na maimunkata vmesto da i davam primeri s 4a6a kola-kola mai trqbva6e samo tezi edinstveni 2 reda da i napi6a. ama ha de !Първоначално написано от `Death`Whore`