Като гледах филма "Да предпазим децата си" майката каза нещо на 13-годишната си дъщеря : "Значи можеш да разкриеш душата си пред напълно непознат в интернет но не можеш и пред мен."Тогава се замислих: защо за тези проблеми които ги пишите в интернет по разни форуми не говорите с родителите си?Не говоря за проблеми от сорта "Бременна ли съм?!" ,или пък за любовни проблеми,защото аз също не си споделям проблемите които имам с разни момчета на майка си,да не говорим на баща си,ами говоря за тези в раздел "Училище и приятели" или да говорите с тях за цигарите,дрогата,мензиса,р звитието и т.н.?Но като се замислих забелязах че аз също не го правя.Трябва да се науча(и не само аз) че родителите са най-мъдрите ни съветници,те са минали през този път през който ние сега минаваме....и че те могат да ни помогнат по тези въпроси мн по успешно от нашите връстници,с които разговаряме свободно по тези теми.Не бива да ни е срам да ги питаме защото като си били и те на 14-15-16 и те са си задавали тези въпроси.Наистина странно е да пиша тази тема при положение че аз самата не говоря за нищо с нашите...но си кажете вие мненията